בעיה ליושבי הפורום-
מאז מתמיד היה לי קשה למצוא את עצמי במקום חדש, בחברה חדשה. דוגמאות לחקירה: כאשר הושמתי בתוך בית ספר חדש כל כך נבלהתי שבמשך כ5 חודשים פחדתי בכל פעם מחדש ללכת לשם- עד שיצאתי מזה בהצלחה
, למזלי. בשנה שלאחר מכן לאחר החופש הגדול ההלם שלי נמשך במשך רק כ3 ימים אומללים של תחילת הלימודים שבהם לא הבנתי איך היה לי כל כך טוב בבית ספר הזה קודם וכמעט שעזבתי אותו--ורק אז קלטתי שזאת פשוט הבהלה העצומה שלי מכה בי שוב. עוד דוגמא היא הצטרפותי לחוגי הסיירות והדיבייטניג שבהם רק לאחר כחצי שנה, שוב, אני מתחילה להרגיש בטוחה ולא |נפחדת| בהם. כל הדוגמאות האלה מתייחסות לביטחון חברתי. אז כפי שאתם רואים בעיה אחת שאני סובלת ממנה יכולה להיקרא ביישנות או אולי חוסר ביטחון עצמי וקושי להשתלב בחברה...
כך קרה... שלפני חודש או מעט פחות לאחר ששם הפורום 'אפי היקרה' הוזכר בפורומים שונים בהשתתפותי החלטתי לראות מה נמצא בו, ואז רציתי להצטרף אליו. אז כתבתי הודעת הצטרפות וניסיתי להרגיש בבית אבל
כל כך נבהלתי בכל פעם שכתבתי הודעה שהפסקתי לכתוב הודעות, כי הרגשתי (אני מקווה שלא בצדק) שהודעותי נשפטות לרעה ובכלל כל העניין הזה של לכתוב בפורום חדש פשוט |מפחיד מדיי| מכדי שיתמשך. אז הפסקתי לכתוב. ואז חשבתי,שכדאי להעלות את הבעיה בפניכם... זה גם מאוד שיעשע אותי. אז, מה אתם מייעצים לי?
שרה
מאז מתמיד היה לי קשה למצוא את עצמי במקום חדש, בחברה חדשה. דוגמאות לחקירה: כאשר הושמתי בתוך בית ספר חדש כל כך נבלהתי שבמשך כ5 חודשים פחדתי בכל פעם מחדש ללכת לשם- עד שיצאתי מזה בהצלחה