הבעיה לצערי מוכרת ופושה ברחבי הארץ
ואתה לא הראשון ולא האחרון שיטען שחדוות הסקס אצלך שונה במהותה מאצל בת הזוג שלך. כדי להפיס את דעתך לרגע, מן הידועות הוא שרוב הגברים היו מעדיפים לעשות סקס בתדירות גבוהה יותר מרוב הנשים. אבל לבעייתך הספציפית: אל תרגיש נוח בַספק שאתה מרגיש כלפי הקשר, כי זכותך המלאה לשאול את השאלה ולשאול האם לחיים כאלה נידונת. שנית, כששיחות לא עוזרות במקרה הזה, אפשר לנסות לאבחן את הבעיה לא רק מכוונים של "אבל אמרתי לה, היא יודעת שככה אני מרגיש", אלא לעבור לפסים אקטיביים - וכן, להיות היוזם, כי זה כבר ברור שזה התפקיד שלך בשלב הזה. האם ניסית לגוון את חיי המין שלכם? האם אתה יודע מה היא אוהבת ומה לא (כשאתם כבר באקט עצמו), האם השקעת באביזרים טקטיים (ואני לא מדברת כלל על ויברטורים למיניהם אלא על תפאורה מענינת, פור פליי יצירתי, מוסיקה, רומנטיקה וגם בגדים מיוחדים עשויים לשנות את המצב). לא סוד הוא שנשים, ושוב לפני שיתנפלו עליי חובבות הסקס בנות הפורום, רוב הנשים מעריכות פור פליי מושקע ולא-מקוצר, מאוד מחבבות את השלב של הלפני, את התוך כדי שרצוי שיהיה ארוך מ-4 דקות, ומה לעשות (וכל הקטינים נא ללכת לעשות שיעורי בית ולחזור עוד שעה), לא תמיד גומרות תוך כדי הפעולה המתבקשת על פי הטבע, אלא בדרכים מקוריות משלהן. יכול להיות שישנה כאן בעיה של חוסר תיאום צפיות והעדפות מיניות (הכוונה לסוג, אופי ותדירות המין ולא לעדיפות המין השני..), ויכול להיות שישנו איזה שעמום מסוים או חדגוניות שמוציאה את החשק הכללי. ואל תיבהל, זה יכול לקרות גם אחרי שבועיים ביחד, ולאו דווקא אחרי חודשים או שנים ביחד - ולמרות שאני חוזרת וטוענת במשך חודשים ארוכים שסקס הוא דבר זניח, מעייף ומזיק לעור הפנים, אני מודעת לחשיבותו הרבה בקשר, ואתמוך בהחלט בגישה שאם ישנן בעיות בחיי המין, הם מושלכות או יושלכו בקרוב גם על כל הקשר עצמו. ואל נא תזלזל בחשיבות שאלתך, היא מאוד מאוד חשובה. אני מאמינה שכל אחד יכול להשתנות, אם הוא מבין עד כמה זה חשוב לבן זוגו, חשוב לשימור הקשר והחייאתו התמידית, וחשוב לאיכות חייו העתידיים. אתה מוזמן לנסות, לא להתייאש, כי אם באמת הבחורה הזאת עושה לך טוב בשאר רבדי החיים, דבר כזה יעמוד בדרכך???? תילחם ותמציא ותגוון ותשדל - ובעיקר, תשמע ממנה מה היא אוהבת ומה לא - ולך איתה (עד הסוף כמובן).