בעיה לא פתורה עם EXPLORER

nushix

New member
בעיה לא פתורה עם EXPLORER

אני יודע שכבר כתבתי שירשור על זה אבל הבעיה לא נפתרה, ומשום מה הוא לא מקפיץ לי את הקישור למי שרוצה להבין מה היה הקישור כאן. בקיצור אני רוצה לשמור דפי HTML שאינם מהאפליקציה שלי כמו SAVE AS באקספלורר. הבעיה היא שכל מה שאני מצליח לעשות זה לשמור את ה HTML וכתוצאה מכך חלק מהתמונות נעלמות, ובעיקר קבצי ה CSS והJS. האם מישהו יודע כיצד ניתן לשמור את כל רכיבי הדף או פשוט לפתוח את חלון SAVE AS של האקספלורר? אולי מישהו יכול להפנות אותי לאיזה DLL חינמי? במהלך חיפוש (הרבים) מצאתי כול מיני תוכנות (בתשלום) שמאפשרות את זה... אודה לכם על כל עזרה

מתכNET

New member
אני יודע

לפתוח את החלון של ה SAVE AS הולך לאכול כשאחזור אכתוב

מתכNET

New member
נסה פה

http://www.faqts.com/knowledge_base/view.phtml/aid/41232 אם זה לא יעבוד אני אמצא לך פתרון אחר,אם אתה מוכן להשתמש עם DLL כלשהו אז יש פתרון בוודאות.

nushix

New member
מעולה... זה שלב ראשון..

אבל אני רוצה לשמור דף של מישהו אחר... ואפילו אם זה לא חצוף מצידי לשמור אותו לבד בלי לחיצה של הלקוח... להלן הקוד לפתיחת חלון SAVE AS באדיבות www.faqts.com ו מתחNET...
<HTML> <!--------------------------------------------------------------------> <INPUT TYPE = "button" NAME = "button1" VALUE = "click to save this page" ONCLICK = "document.all.WebBrowser.ExecWB( 4, 1 )" /> <!--------------------------------------------------------------------> <OBJECT CLASSID="CLSID:8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2" HEIGHT="0" ID="WebBrowser" WIDTH="0" /> <!--------------------------------------------------------------------> </HTML>​
האם מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף לו איזה דף לשמור תודה...

מתכNET

New member
אם היית מסביר מה אתה רוצה בדיוק בלי

רמזים ובלי שיצטרכו לתלות אותך מהרגליים הפוך....הייתי עוזר לך, במקרה אני מומחה ל WEBBROWSER CONTROL תספר רצת על הבעיה שאתה רוצה לפתור על המגבלות אם ישנן(למשל "אסור לי להתקין ACTIVEX" וכולי) ואז תקבל פתרון שיגרום לך שמחה ועליצות למשך ימים רבים. בברכה.

למעלה