בעיה לאחר החלפת HD ב-IBM R50E

rigor

New member
בעיה לאחר החלפת HD ב-IBM R50E

שלום רב יש לי IBM THINKPAD R50E 1834-BYG (כן, כן, סלרון... לומדים מטעויות) ההרד דיסק שלו התקלקל. קניתי והתקנתי בהצלחה הרד דיסק חדש 80GB. התקנתי עליו WINDOWS XP HOME, גם בהצלחה. התקנתי גם SP2. הבעיה היא שהמחשב לא זיהה הרבה מההתקנים. תיקנתי את הכל בעזרת הורדת דרייברים מאתרי IBM/LENOVO (בעזרה חלקית של התמיכה הטלפונית- אני נמצא בארה"ב). ההתקן היחיד שאני לא מצליח לגרום לו לפעול הוא ה-WIRELESS ADAPTER. הוא מזוהה ב-DEVICE MANAGER כ-NETWORK ADAPTER לא ידוע, וכל נסיונותיי למצוא את הדרייבר בכל ההורדות שהורדתי מהאתרים הנ"ל לא צלחו. מה עושים?

bar666xp

New member
למה לא להוריד גם מאתר לנובו?

אאל"ט.. זה הדרייבר שאתה צירך.. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67256 או תבדוק ב... אם יש לך כ.רשת אחר הוא כניראה יופיע ב...ThinkPad R50e 1834-BYG או תנסה את הזיהוי האוטומטי...

rigor

New member
תודה, הצלחתי ../images/Emo9.gif

הפעלתי את התוכנות שהורדתי מהאתר אחת אחת עם restart בין לבין, עד שתוכנה של אינטל עשתה את העבודה... עכשיו יש לי בעיה עם חיבור לרשת שלי... אני מצליח להתחבר לרשת של השכן שהיא לא מאובטחת, אבל לא לרשת שלי

bar666xp

New member
ומה הבעיה במדויק?

אתה לא זוכר את הWEP {קוד האבטחה}.. המחשב לא מזהה כלל את הנתב/רשת... הנתב לא מאפשר לך להתחבר למרות שהכנסת את הקוד {הנכון}... אגב לגבי אפשרות זו בדוק כי הנתב לא מסנן לפי כתובות MAC אם כן תוסיף את המחשב כלקוח בנתב.

rigor

New member
הנתב לא מאפשר להתחבר למרות שהכנסתי את הקוד

לא צריכה להיות בעיה עם הMAC כי השכן מתחבר אליי- נתתי לו את הססמה... גם המחשב החדש שלי התחבר בלי בעיה.

bar666xp

New member
בדוק הגדרות בכ.רשת האלחוטי...

בדוק ערוצים... CHANNEL ממפיע בדר"כ תחת COUNTRY REGION.... בדוק NETWORK TYPE שיהיה על INFASTRUCTURE... TRS על 2347 {אם אני זוכר נכון}... הממ FRAGMENT על 2346 {שוב אם אני זוכר נכון}...

rigor

New member
לא ממש הבנתי, אבל זה עובד...

פתאום הצלחתי להתחבר... אין לי הסבר

למעלה