בעיה.. כנסו בבקשה..

בעיה.. כנסו בבקשה..

יש מישהו, שאני מכירה המון זמן (10 שנים בערך). בן של חברים של ההורים שניתקו קשר והמשכנו לדבר.. אבל (ותמיד יש אבל חח), הקשר מתבסס בעיקר על שיחות באינטרנט. ז"א, דיברנו כמה פעמים בטלפון..ואסמסים נשלחים מדי פעם..אבל לא יותר מזה. (חשוב לציין-אני מ-א-ו-ד ביישנית.. בהתחלה אני בנאדם סגור ואחר כך אני נפתחת...) כשאני מדברת איתו באינטרנט, אפשר להגיע ל3 שעות של שיחה-לא חסר על מה לדבר..למרות שחלק מהשיחות מגיעות לבנות שקשורות אליו...אבל זה לא אמור להפריע לי, כי אני רק ידידה..לא? מצד שני, כל השיחות מאוד...איך לקרא לזה...פלרטטניות? חח הכל עם רמיזות מיניות-אבל סתם בצחוק כן?..נראה לי.. בזמן האחרון הוא שואל כל הזמן אם בא לי לבוא אליו.. (והוא גר מאוד רחוק ממני...) וכל הזמן מדבר על -להיפגש. אני יודעת שזה יהיה מאוד מביך אם אני אסע..הוא גם אמר שאולי הוא יבוא, וגם זה יהיה מביך.. אני לא יודעת מה לעשות.. מצד אחד הוא רומז והכל..ומצד שני מתחיל לספר לי על בנות אחרות ומה שהוא מרגיש וכאלה.. ואני, בתור ידידה תומכת, עוזרת לו, ומעודדת, ומייעצת..ואין לי מושג למה! אני רוצה להתקדם עם הדבר הזה אבל אין לי מושג מה לעשות כי אני לא מנוסה בזה חח מה אני עושה עם זה?.. ומה אני אמורה להבין ממנו? שכן?...שלא? לא יודעת...אוף. בבקשה בבקשה תעזרו לי...ואל תגידו "תדברי איתו", "תגידי לו מה את מרגישה" כי אני בכלל לא בטוחה במה שאני מרגישה עדיין...ואני גם לא יודעת אם הוא מרגיש אותו דבר, או אם הוא בכיוון...וחבל לי לאבד ידיד כזה בגלל זה... יש עוד כל מיני דברי שמציקים לי בעניין הזה...נגיד..איך אפשר לסיים עם קשר דרך אינטרנט ולעבור לטלפון..ואיך אני יכולה לעשות את זה בכלל? אני כל כך שקטה..ונלחצת מכל דבר.. אם הייתם בקומי-מה הייתם עושים?..ואיך? אם בא לכם לפרט, אתם מוזמנים חח [ ד"א-אני בת 17.. ] תודה :)

robroi

New member
אם הוא מזמין

אז תלכי אליו, ככה תוכלי לדעת יותר טוב מה הוא רוצה ואולי להבהיר לעצמך מה את רוצה...

אולי תלמדי לשחות ???

יאללה קיפצי למים ותבדקי מה יקרה איתך. או שהמים עמוקים ואת תטבעי...או שתשחי אל הגדה ויכול להיות שתיהני מאוד להיות במים ותשכשכי בכייף. אם לא נעשה לא נדע. ואם לא נדע...השאלה תרדוף אותנו לאורך זמן...

crazed

New member
תפגשי איתו !

אם לא תנסי לא תדעי, אם לא תעזי לא תזכי. אז יאללה קפצי למים ותני לרוח לעשות את שלה. תזכרי כל אחת צריכה מתישהו ללמוד לשחות נראה לי שהגיע הזמן שלך. וכמובן המון בהצלחה ! =)

בבקשה

קודם כל, אל תלחצי. זה בסדר להיות לא מנוסה. הרי, כל אחד לומד וצובר ניסיון מהתנסויות שהוא עובר. דבר שני בואי נגדיר כלל: או ידידה הכי טובה שמקשיבה, מייעצת, מלמדת ותומכת ומהווה אוזן קשבת או קשר רומנטי. זה נכון שבקשר רומנטי יש שותפות, הקשבה ותמיכה. אבל נראה לי שכאן זה פשוט משהו שהפך להיות קבוע וחלק מהשגרה. אני חושב שידידך משדר לך מסר כפול: מצד אחד הוא מספר על בנות אחרות ומצד שני הוא בודק האם יש מצב ליצור איתך קשר (הוא רוצה שתבואי אליו ומפלטרט איתך). למה הוא מכוון? מה הוא רוצה? קשר רציני? קשר סתמי עם פגישות ומימוש של הרמיזות המיניות (לא מצאתי דרך יפה יותר לכתוב את זה)? חשוב שתשימי לב שלפעמים יש הבדל בין העמדות (מה שידיד שלך חושב ומרגיש ורוצה) לבין ההתנהגות שלו. ההבדל הזה יכול להיות לטובה או לרעה. אם את לא בטוחה בכוונותיו, אולי כדאי לנסות ולדבר איתו (לאו דווקא ל"התחיל איתו", אלא פשוט לשאול אותו שאלות מנחות). אם את והוא מחפשים שונים לא בטוח שיש טעם להתחיל בקשר הזה בכלל. אני חושב שכדאי לך לשים לב גם לסוגיית המרחק. קשה יותר לפתח, לשמר ולתחזק קשר שרחוקים אחד מהשני. קחי בחשבון שאתם תפגשו רק בסופ"ש ובחופשים ותדברו בעיקר בטלפון. בהצלחה. נ.ב.: כדי להעביר קשר מהאינטרנט לטלפון, כדאי לנסות לשלוח קצת יותר SMSים וברגע שנוצרת שיחה להתקשר. זה עניין של יוזמה.

למעלה