בעיה "כמותית"

שאני צודק.. מצטער, אם אתה לבד בצמרת

אתה לבד בצמרת.. וזה הבונוס הכי גדול שאתה יכול לקבל במבחן שהוא מבחן יחסי..

Ann2922

New member
מה הבעיה שלך,הוא ביקש עצה איך להגיע

למקסימום, כי הטעויות לא נובעות מחוסר ידע/ זמן אלא מחוסר תשומת לב מ מתנשא בזה, כל אחד והיכולות שלו ( מי יש לו 150 באנגלית ומי יש ו בכמותי) הוא שואף לשלמות, אין בזה שום דבר רע מה עדיף שאנשים ישאפו לבינוניות , יש מספיק כאלה במדינה, וככה אנחנו נראים לצערי הרב

slashon1

New member
מצטער אם קודם קצת פגעתי אבל....

תשימו לב שהפסיכומטרי במיוחד בכמותי הוא לא ממש קשה ורוב הטעויות שקורות לאנשים בחלק זה הוא או מחוסר זמן או מחוסר תשומת לב כלפיי שאלה מסויימת עכשיו אם הוא עומד על 145 זה טעות לפרק וזה מצוין. ועוד דבר שאם במבחן עצמו עושים טעות לפרק במקרה ממש טוב יש גם סיכוי להגיע ל-150 או ל-148 לפחות. ותאמינו לי שה-2 נקודות האלה הן לא עד כדי כך משמעותיות. הכל תלוי גם בפרקים של המילולי ואנגלית

slashon1

New member
אז ככה שצריך להיות אופטימיים

ובהצלחה לכולם

ohad60

New member
משמעותי מאוד

בציונים הגבוהים 2 טעויות בכמותי יכולות להוות הבדל של 10-15 נק' כלומר זה מאוד משמותי, ואגב גם 2 נק יכולות להיות משמעותיות, וזה מנסיון (מר
) אז כל אחד והיעדים שלו... זה שנראה לך אבסורד שהוא צריך לשפר בטעות או שניים בכמותי, יכול להיות ההבדל בין קבלה לאי קבלה

johngalt2

New member
יש לי אותה בעיה בדיוק...

וגם במילולי - אני מרגיש שאני יכול לקבל 150 בשניהם, אין לי שום סיבה שלא, אבל עדיין, תמיד בסימולציות לא של המרכז הארצי אני טועה... היום עשיתי סימולציה של גבע, וכל פרק סיימתי כמה דקות לפני הזמן, והייתי בטוח שהכל נכון, ועדיין היו לי 2 טעויות לפרק במילולי ובכמותי... אמנם זה הרבה יותר מבד"כ, אבל עדיין... לא צריכות להיות טעויות בכלל. למה זה קורה?? יש לי הרגשה שאני מתאמן יותר מדי... זה כבר היום הרביעי ברצף שאני עושה סימולציה של 8 פרקים. אולי זה בגלל זה... לפעמים למוח כבר אין יותר כוח לחשוב על פתרונות עד הסוף... בקיצור, אני עושה הפסקה עכשיו. המורה שלי לפיזיקה בתיכון, שהיה אדם חכם מאוד, אבל באמת חכם מאוד, אמר לי פעם ששיפור, במיוחד בכל מה שקשור לחשיבה, הוא לא רציף, אלא הולך במדרגות. ז"א, יש צבירה כמותית, ואז שיפור איכותי. ונוכחתי לדעת שזה נכון בהרבה תחומים. כבר קרה לי בכמה דברים שעשיתי, שלקחתי הפסקה של כמה ימים, ואז, כשחזרתי רענן, פתאום הייתי הרבה יותר טוב מאשר קודם. אז אני ממליץ לך גם. אולי זה מה שאתה צריך... הרי, אם שנינו יודעים שאנו יכולים לעשות את זה, אולי מה שתוקע אותנו זה פשוט העייפות, ואם נבוא רעננים, נצליח. בהצלחה!

פשש תותח אתה..

0 טעויות במילולי.. הפרק הכי טוב שהיה לי כלל טעות אחת.. :/ באנלוגיות והשלמת משפטים אני בדרך כלל לא טועה.. פטל לרוב לא, אבל לפעמים יש שאלה מעצבנת.. הבנת הנקרא התייאשתי מזה.. והגיון.. בהתחלה היה לי תמיד 6/6.. בזמן האחרון אני מתחיל לטעות בזה ממש הרבה.. ואני לא מבין איך.. (לא בהצרנות ,זה קל.. אלא במחזק/מחליש.. אני לא מבין איך?? איך??) קיצר.. טיפים? :)

למעלה