יש לי אותה בעיה בדיוק...
וגם במילולי - אני מרגיש שאני יכול לקבל 150 בשניהם, אין לי שום סיבה שלא, אבל עדיין, תמיד בסימולציות לא של המרכז הארצי אני טועה... היום עשיתי סימולציה של גבע, וכל פרק סיימתי כמה דקות לפני הזמן, והייתי בטוח שהכל נכון, ועדיין היו לי 2 טעויות לפרק במילולי ובכמותי... אמנם זה הרבה יותר מבד"כ, אבל עדיין... לא צריכות להיות טעויות בכלל. למה זה קורה?? יש לי הרגשה שאני מתאמן יותר מדי... זה כבר היום הרביעי ברצף שאני עושה סימולציה של 8 פרקים. אולי זה בגלל זה... לפעמים למוח כבר אין יותר כוח לחשוב על פתרונות עד הסוף... בקיצור, אני עושה הפסקה עכשיו. המורה שלי לפיזיקה בתיכון, שהיה אדם חכם מאוד, אבל באמת חכם מאוד, אמר לי פעם ששיפור, במיוחד בכל מה שקשור לחשיבה, הוא לא רציף, אלא הולך במדרגות. ז"א, יש צבירה כמותית, ואז שיפור איכותי. ונוכחתי לדעת שזה נכון בהרבה תחומים. כבר קרה לי בכמה דברים שעשיתי, שלקחתי הפסקה של כמה ימים, ואז, כשחזרתי רענן, פתאום הייתי הרבה יותר טוב מאשר קודם. אז אני ממליץ לך גם. אולי זה מה שאתה צריך... הרי, אם שנינו יודעים שאנו יכולים לעשות את זה, אולי מה שתוקע אותנו זה פשוט העייפות, ואם נבוא רעננים, נצליח. בהצלחה!