בעיה יפה

azrielr

New member
הבהרה

כפי שרואים בתמונה, האבן שמשחקים היא לבן. הבעיה היא לבן משחק וחי ללא תנאי, בלי סקי ובלי קו.

azrielr

New member
התמונה לקוחה מאתר הזה

Eric Piotrowski's 3D Go הבעיה לא קשה, אבל האתר נחמד.

יוסי1202

New member
תשובה

אם השחור ראשון כי לא כתבתה B18 שחור ואחר כך הלבן מת בכל מצב

imdark

New member
לא נכון

כדשי לחיות הוא צריך שתי עיניים אז עם שחור אחרי זה C19 וכתגובה לכל מהלך של לבן B19 עם לבן B19 אז שחור אוכל ויש לו טסונג'י הורס עיניים

imdark

New member
אהם?

התקוונת לשחור כן? ואתה צודק גם זה ווריאנט אבל חברה זה לא מה שביקשו בבעיה

imdark

New member
סליחה חשבתי שכתבת משהו אחר

אבל אדיין B19 B17 אכילה וחיבור וזהו אין ללבן דרך להשיג עוד עין

imdark

New member
בלי הרבה חשיבה

B19 הבסיס לשלוש עיניים לא קראתי הרבה בל אני לא חושב שיש צורך

LeCagot

New member
התמונה יפה ../images/Emo3.gif

הבעיה שמשתקפת באבנים גם. ניתן לאחרים לפתור אותה

ניסיון0.0

קודם כל איפה שהאצבע הזאת זה D15 נראה לי^^" והפתרון הוא: D15 B17 E19 F19 G19[האבן בF19 נלקחתXD] ומכאן אני לא יודעת איך להמשיך>.<

bluexx

New member
Oo

הרצף שלך לא נראה קשור לכלום.... המטרה היא להרוג את לבן לא לרקוד בלט איפה שהאצבע מצביעה או מה שלא ניסית לעשות Oo A18 B17 B19 C19 E19 ... או שאולי אני לא מצליח לראות תמונה בראש... לא היה לי כח לפתוח את קגובאן .... אם אני לא טועה ללבן אין מספיק חירויות כדי לשחק B18 ככה שהוא לא יכול להתקדם לעבר שחור ושחור כן יכול להתקדם לעברו... ... מה הדברים האלה? זה לא תור לבן עכשיו בכל מקרה? אם תור לבן למה לא פשוט לשחק B18?

bluexx

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוקי זה היה מצחיק הייתי צריך לפתוח את קגובאן כדי להבין מה את רוצה בדיחה טובה אבל תזכרי שהפתרון הכי טוב מהסוג הזה זה שחור A2 לבן A1 שחור B1 ככה הוא תמיד הורג את לבן. גם הצלחתי לראות שזאת בכלל לא חידה... אם תור שחור B17 ולבן פשוט מת.... ידעתי שמשהו מוזר בדימיון שלי אם תור לבן B17 B19 E19 C19 B18 A19 וזה סאקי אז לבן חי וזה גם יכול לצאת קו כשבסוף המשחק שחור ישחק A18 ואז יש bent 4 in the corner רק שאם ככה זה די רע ללבן פתרון יותר טוב זה לאלץ את שחור לצאת לקו באותו רגע E19 C19 B19 B18 A18 A19 קו בנקודה הזאת. ללבן אסור לחבר כי אם הוא מחבר אז שחור B19 אם שחור מגיב לאיום של לבן ולבן משחק B19 אז אסור לשחור לשחק B17 כי אז לבן B16 שחור B17 לבן B18 ולבן חי זה הכי טוב שהוצאתי מזה.

vik212

New member
הפתרון שלך לא עובד....

קודם כל צריך לחיות בלי סקי ובלי קו אבפתרון הראשון לבן מת כי אם שחור ישחק B18 צורה מתה לבן מת. ובפיתרון השני זה לא נכון כי אחרי E19 שחור פשוט ישחק B17 לבן B18 שחור A18 מת.

למעלה