בעיה טכנית
אולי למישהו זה גם קרה ומצא פתרון... אני משתמש עם טורבו-דיבאגר 3.2 תחת XP PRO (בגלל שאנחנו לומדים ASSEMBLY 86) ויש לי תופעה ממש מוזרה! העכבר (שהוא בעצם מין מלבן ASCII) משאיר אחריו עקבות כמו נחש. זה כמובן משבש לי את התצוגה ומפריע מאוד לעבוד. הקטע הוא שבדקתי את הקבצים שלי על מחשבים אחרים ושם זה לא קורה! אז בדקתי תחת DOS טהור (6.22 וגם 3.30
) וגם שם זה קרה! מה שהביא אותי לחשוב שזה הכרטיס מסך (GEFORCE 2 MX) אז לקחתי כ.מסך מחבר ושמתי אצלי ו...לא הופיע הבעיה! (לצערי נאלצתי להחזיר לו את הRADEON 9800 ) אז הורדתי DRIVER מעודכן לשלי אך ללא הואיל (ידעתי שזה לא יצליח). יש רעיונות? אני סטודנט תפרן. לא מתכוון לקנות כ.מסך חדש. איך משיגים TD גירסה 3.3 או 4.0 שהגם גם ענתיקות ובטח לא נמכרות יותר. לא מצאתי באתר של BORLAND. תודה
אולי למישהו זה גם קרה ומצא פתרון... אני משתמש עם טורבו-דיבאגר 3.2 תחת XP PRO (בגלל שאנחנו לומדים ASSEMBLY 86) ויש לי תופעה ממש מוזרה! העכבר (שהוא בעצם מין מלבן ASCII) משאיר אחריו עקבות כמו נחש. זה כמובן משבש לי את התצוגה ומפריע מאוד לעבוד. הקטע הוא שבדקתי את הקבצים שלי על מחשבים אחרים ושם זה לא קורה! אז בדקתי תחת DOS טהור (6.22 וגם 3.30