בעיה טכנית

The Guardian17

New member
בעיה טכנית

שלום לכם
יש לי מזה זמן רב סאנדיסק E250 2GB. החיבור למחשב עבד מצוין במחשב הקודם שלי. הבעיה שכרגע אני מנסה להתקין את הדיסק שצורף, אך ללא הועיל. כלומר החיבור USB לא מגיב לעניין שתוכנות כאלה מותקנות במחשב. אני צריך קישור להורדה ישירה מהאינטרנט לדעתי. גם כשאני מחבר את החיבור למחשב, לא נפתח מעין כונן נוסף ב"מחשב שלי". קצת לא מובן למה זה קורה... אשמח לעזרה.
 

ts9

New member
כמה אפשרויות:

ווינדוס XP מזהה בעצמו את הנגנים של סאנדיסק ככה שאין בעיה לחבר וזה לא קשור לדיסק... תנסי אולי להחליף USB ולהחליף מצב USB במכשיר (הגדרות, מצב USB, מצב MSC) לא עובד? תראי... לי היה מחשב אם ווינדוס לא חוקי לאיזה תקופה (יש איזה מצב בXP שהוא מזהה את עצמו כלא חוקי\תקין) במצב הזה חלק מהאפשרויות של הווינדוס נחסמות כמו למשל זהוי כונן חיצוני... לזה לצערי אין פתרון חוץ מלהתקין מקורי. לא עובד? אז תני לי עוד מידע מה המחשב אומר שאת מחברת אותו?
 

tweeg

New member
אממ

מוסיף: *לנסות חיבור usb אחורי *לבדוק עם התקנים אחרים עובדים על הusb (במילים אחרות עם הדריבר מעודכן) *לבדוק שאתה xp sp2 אין זיהוי בכלל?או שלא נפתח כונן חדש?
 

יאיר B

New member
הסנדיסקים האלה הם צרות ../images/Emo4.gif

בעיקרון הנגן לא צריך את התוכנות שעל ה-CD כדי לעבוד מול המחשב (XP-SP2 לפחות).על ה-CD יש שני תוכנות: הסנסא אפדיטר ותוכנת ההמרה לסרטונים. את שניהם ניתן להוריד מאתר סנדיסק בגרסאות האחרונות (לא יודע אם זה יעזור לך, אבל נסה גם את מה שהחברים האחרים כתבו).
 

The Guardian17

New member
תשובה לשלושתיכם

תודה קודם כל
מה שמוזר זה שאני מחבר את הנייד למחשב והכל עובר חלק... כשאני מחבר את את הסאנדיסק הוא לא מזהה כלום. שום דבר לא נפתח ולא כלום (למי ששאל כאן, ניסיתי גם להכניס את USB מאחורה. אין אף תגובה). חשוב - אני לא יודע איזה XP יש לי... אולי בגלל זה.
 

tweeg

New member
שאלה

הנגן עובד על מחשב אחר כלשהו? אם הוא לא עובד גם על מחשבים אחרים כנראה הבעיה היא בו המחשב שלי-עכבר ימני-מאפינים-כללי-מערכת תעתיק הנה מה שכתוב
 

tweeg

New member
תוריד תוכנה בשם pc wizard

ותעלה את הדגם של הלוח אם
 

ts9

New member
לא יעזור... הדרייבר המקורי מספיק... כנראה:

 
למעלה