בעיה... טוב לא... בעצם...

בעיה... טוב לא... בעצם...

טוב, יש לי ידיד שאנחנו המון ביחד.. במיוחד בזמן האחרוןוכל פעם שאנחנו לבד אז הוא מחבק אותי ואנחנו הולכים מחובקים, או שבאוטובוס היד שלו מסביבי ואני נשענת עליו... וזה הדדי כאילו זה לא שאני שוכבת עליו וזה מפריע לו או שזה לא שהוא עושה לי את זה בכוח...ואני לא ממש יודעת אם הוא חושב על זה בתור משהו רומנטי או לא- כי זה ממש נראה כאילו אנחנו חברים.. ואפילו קיבלנו הערות מאנשים שאנחנו לא מכירים על זה שאנחנו חמודים ביחד (היינו בדיזינגוף סנטר) ותמיד אם מישהו שואל אותנו אם אנחנו חברים אז שנינו עונים ישר "לא"... ועכשיו זה מסתבך...פעם כשהוא היה אצלי.. (לא ממש מזמן) הוא סיפר לי כזה... (דיברנו על חברה שלו לשעבר) שכשהוא עם ידידיות שלו...הוא תמיד ככה... עכשיו אני יודעת שכרגע.. אני היחידה שהוא עושה את זה איתה (לא נשמע טוב...) ואם זה לא מספיק מסובך אז... לפני שבוע חברה הכי טובה שלי אמרה לי שהיא נדלקה עליו... אבל אמרה שאין מצב שיקרה משהו ושזה בטח יעבור לה... באמת אחרי יומיים היא אמרה שזה היה סתם ושזה עבר לה... אבל ממה שאני הבנתי... זה מפריע לה שאני והוא ביחד... בקיצור... אני לא יודעת מה הוא חושב עלי (בתור ידידיה, או יותר?) ומה יקרה עם חברה הכי טובה שלי אם כן יקרה משהו?? יש עצות?.... תודה :)

HaMsTeR

New member
מה את מרגישה כלפיו?../images/Emo118.gif

בקשר לחברה שאמרה שהיא נדלקה עליו- אם היא אמרה שאין מצב שיקרה משהו ושזה יעבור לה- את לא צריכה לעשות שום דבר. ברור שזה יפריע לה שהוא מתחבק וכאלה דברים עם בנות אחרות, כי היא דלוקה עליו.. לא כדאי לכם להתחבק וללכת כל הזמן ביחד מול העיניים שלה, זה רק יהיה לה יותר ויותר קשה.. אם את רוצה להיות יותר מידידה שלו והוא ירצה אותך- תיהיו ביחד. החברה שלך אמרה שזה יעבור לה, היא תיהיה בסדר אם תיהיו ביחד. היא תמיד תוכל למצוא מישהו חדש
כדי לדעת מה הוא חושב עלייך.. תצטרכי לשאול אותו. או לברר דרך חבר שלו.. יש הרבה דרכים לעשות את זה. השאלה היא אם את מעוניינת.

אין לי מושג מה אני מרגישה כלפיו...

זה נשמע מוזר אבל זה נכון... אנחנו לא הולכים ככה מולה...רק כשאנחנו לבד... ואין לנו ממש חברים משותפים שאני יכולה לשאול אותם... ואני ממש לא רוצה לשאול אותו.. כי אם לא..אז ממש לא יהייה לי נוח להסתובב איתו כמו פעם וזה יהייה מביך ואני לא רוצה... והקטע שאני לא יודעת אם אני רוצה להיות איתו מתוך נוחות, מתוך הרצון שלי לחבר או מתוך זה שאני אוהבת אותו (לא שאני אוהבת אותו- אבל תאורטית)...

HaMsTeR

New member
עד שלא תחליטי אם את אוהבת ../images/Emo118.gif

אותו או לא, אני לא מציעה לך לעשות שום דבר... ממ.. פעם היה לי ידיד שהייתי דלוקה עליו. הוא ידע שאני דלוקה עליו והוא לא היה דלוק עלי.. אבל המשכנו להיות ידידים בכל זאת. לא הייתה שום מבוכה וכאלה דברים, למרות שהייתי בטוחה שתיהיה.. הוא ואני עכשיו חברים
אבל גם אם זה לא היה נגמר ככה, בטח היינו נשארים ידידים טובים. אני לא אומרת שזה ככה בכל המקרים.. כדאי תסכני את הידידות שלכם רק אם את בטוחה שאת אוהבת אותו.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif פעם היה לי ידיד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עכשיו הוא חבר ופעם ככה ועכשיו ככה מה זה משנה כל זה??

sh53

New member
לא רוצה לשאול אותו?

מי יודע יותר טוב ממנו אם הוא מעוניין בך? רק הוא
אל תפחדי ואל תיתני לפחד לשתק אותך. אם יאמר כן - אז נפלא
אם יאמר לא - אז ממשיכים הלאה בחיים.

ThE BluEyeS

New member
אמממ... תראי, לפי דעתי :

יש אנשים כאלה, ויש אנשים כאלה.. יכול להיות שהוא באמת שם עלייך והכל, בסבבה, אבל תצטרכי לברר כדי לדעת, או שפשוט הוא בנאדם כזה, שאוהב ככה להיות עם ידידה שלו.. לי למשל יש ידיד [ליאור], והוא לא הידיד הכי טוב שלי, ממש לא, והוא כל הזמן בא אליי ככה מאחורה, מחבק אותי, מנשק אותי בלחי והכל.. הוא פשוט בנאדם כזה.. למרות שיש לי חבר, הוא ממשיך והכל, כי הוא ככה. תצטרכי לברר איתו [או עם חברים שלו או משו] מה הוא רוצה והכל..
בהצלחה בובה !!

דבר ראשון...תודה :)

ו...אני מכירה אנשים כאלה... גם לי יש ידידים כאלה... זה לא אותו דבר... ואני הבנאדם היחיד שהוא עושה את זה לו...אז...

ThE BluEyeS

New member
בכיף בובה... פשוט, תראי.. ../images/Emo8.gif

לפי דעתי לכי אליו ותשאלי אותו [אם את לא מאלה, אז פשוט תשאלי חברים שלו, חברות שלך שיבררו, דברים כאלה] ו.. כשתדעי - תחליטי הלאה מה קורה ביניכם..

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממ

אם את לא אוהבת אותו וזה בין ידידים ואם לא בא לך יותר מזה אז תמשיכי ככה [
] [כמובן שאם את רוצה...] ובקשר לחברה שלך, למה זה מפריע לה שאת איתו אם היא אומרת שזה עבר לה
אתם תמיד הייתם ככה, והיא אומרת שעבר לה, אז מה הבעיה...

sh53

New member
דברו ביניכם על הרגשות של שניכם

אחד כלפי השני והאם אתם רוצים להשאר ידידים או להתקדם עם מערכת היחסים ביניכם לכיון של חברות. החברה שלך פעם אהבה אותו ואח"כ לא אהבה אותו, זה לא שהיא יצאה איתו והיה משהו ביניהם אינטימי או שהיתה חברה שלו. הרגישי בנוח לשוחח איתו על הנושא הנ"ל, כי הם לא היו חברים או יצאו יחד והתאהבו אחד בשני.

לכל מי שהגיב...תודה!!!!

את התשובות שלי לכולם אני מרכזת פה אז שימו לב... כמו שאמרתי.. אני לא רוצה להגיד לו כלום כי אני ממש מפחדת שזה יעשה משהו ליחסים שיש לנו עכשיו... שפתאום הוא לא ירגיש נוח להיות חופשי לידי.. ולחברה שלי אכפת כי היא חושבת שבגלל שהכרתי אותו אז אני כבר בקושי איתה.. שזה לא ממש נכון כי אני גם ככה בקושי איתה כי עכשיו יש לי פעילות אחרת כל יום וחלק מהפעילויות שלי איתה אז כשיש לי זמן פנוי אני מעדיפה להיות איתו כי סכ"ה אני רואה אותו רק בהפסקות... למי שאמר לי ללכת לחברים שלו.. אני לא רואה אף חבר שלו שאני יודעת שאני יוכל לקבל ממנו תשובה על השאלה הזאת...אני לא יודעת עם מי הוא מדבר על הדברים האלה (ואם בכלל) ולא בא לי סתם להתחיל לדבר על זה ושמישהו שלא חשוב שידע את זה ידע... נראה לי שעניתי על הכל, לא?

למעלה