בעיה?חס וחלילה...

BaBy BoY14

New member
בעיה?חס וחלילה...

זוכרים את ההיא מכיתה ט' שסיפרתי לכם עליה ? שרבנו ועכשיו אנחנו מסודרים ידידים טובים ואני מרגיש כלפיה משהו ורוצה להיות איתה בקשר רציני... אז.........!! היום היא באה אליי הבייתה היא וחברה שלה...חבר שלי צריך להגיע כל רגע היא תבוא בסביבות שעה 5 יווו אנשייםםםם עשינו הכל..(אני והיא..) כדי שהיא תוכל לבואאא...!!!! בסוף היא באהההה!!! כמה שאני מחכה לזההה...עוד שעתיים זה יקרה...

BaBy BoY14

New member
אספר ועוד איך...

יש רק עוד שעה חבר שלי בדרך אליי הם יהיו פה בחמש...ישששששששששש

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif.

נשמע טוב! אני מקוה שתהנה, ואל תשכח לספר מה היה...
.

gloom

New member
גם באיחור../images/Emo66.gif

אבל בהצלחה בן אדם ומי ידע ואולי תזכה ל

PEACE FOR ALL

New member
אויי! כמה שאני שמחה!

נחמד שסופסוף הולך לך בעניינים האלה, אחרי כל כך הרבה פעמים שהתלוננת. אני באמת שמחה בשבילך. גוד לאק. :))

sh53

New member
כבר 3.5 שעות אחרי

נו מה קורה? ספר לנו קצת חדשות מרננות ומרעננות

BaBy BoY14

New member
חזרתייייייייייי...

אז ככה.. היה סבבה חיכנו להם אני וחבר שלי מול הבית שלי כדי שהם ידעו איפה אני גר.. הם בהתחלה קצת התביישו אבל אחר כך היה מגניב הצטלמנו במצלמה שלי.. דיברנו צחקנו היה סבבה.. (היו פה ושם קצת הפרעות כי יש לי איזה בלאגן שלא קשור לזה אז הפלאפון שלי עבד בוא נגיד שעות נוספות..) היה כיף למרות שהיו רגעים שהרגשתי ממש לא נוח כי הם עמדו ולא ממש רצו לשבת.. וגם לא התביישתי לזרוק לה מחמאות כשהיא הייתה לידי.. כתבתי באוואי-"....לא כאן אני עם הילדה הכי יפה בעולם.." משהו כזה אז מישהי שאלה אותי מי זו אמרתי שמ...(בלי שמות...היא הייתה לידי)אז היא אמרה שהיא לא מכירה אמרתי לה את עוד תכירי...היא עושה לי איך אמרתי לה היא תהפוך לדוגמנית.. קיצר היה מאוד מאוד כיף...למרות שלא נראה לי שהיא מעוניינת בקשר רציני.. אבל קיבלתי כמה "רמזים" עבים לגבי זה שהיא מאוד אוהבת אותי כידיד ושהיא סומכת עליי וכל זה..כשליוויתי אותה הבייתה...היה סבבה...מקווה לעוד כאלו..

thebaby

New member
נשמע אחלה ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

גם ידידות זה נחמד מאוד

sh53

New member
אולי לאט לאט יהיה משהו ביניכם

אולי היא לא בנויה עדיין לקשר רציני, אבל אם תהיה סבלני ותיתן לה את הזמן שלה, אז אולי היא "תתבשל" (בתוך סיר הבחורה, שים קצת תבלין של אהבה לסיר) וכשהיא תכיר אותך, היא תתאהב בך

למעלה