בעיה חמורה!!!

LonelyElf

New member
בעיה חמורה!!!

טוב היא לא כזו חמורה, פשוט בלתי נסבלת. אני יודע שאומרים שזה יבוא מתי שלא מצפים לזה. שלא צריך לחפש, כי החיפושים יכולים להיות אינסופיים עד רמת של דכאון עמוק, ודווקא שנפסיק לחפש זה יגיע, ואולי נגלה שזה היה מתחת לאף. אבל דווקא שהפסקתי לחפש, הרגשתי בודד יותר מאיי פעם. דווקא שלא ניסיתי, ופשוט חייתי את החיים שלי, יותר ויותר הרגשתי שאלה חיים של ריקנות ושיממון. כל יום אותו דבר, כל יום כמו סרט נע וחוזר על עצמו. ואז החלטתי לשנות את זה, וכן לחפש. לשנות אסטרטגיה. פתחתי כרטיס באטרף, הכרתי כמה, דיברתי איתם המסנג'ר... אבל, זה לא מגיע לשומקום. אוקיי, שיחה כיפית, מצחיקה ונעימה. וזה מגניב להכיר אנשים רק מעצם המהות של להכיר אנשים, אבל הניכור הזה בלב, החיבוק של הכרית, הקור בעורף, הכל עדין קיים. כל מי שחשבתי שאני מתחיל להמשך אליו הוא תפוס/סטרייט/לא מעוניין. איך מעלימים את זה? איך גורמים לתחושת הבדידות להפסיק לבוא? אני מתחיל להתרגל אליה, מתחיל לחבק אותה ולאמץ אותה, ואני לא רוצה, כי היא צבועה. היא רק משחקת את עצמה נעימה, קרירה ומנחמת... היא אוכלת אותך מבפנים ומייבשת כל טיפת חיים בך. ואני לא רוצה, אני רוצה חיים, אני רוצה תסיסה. משהו שירטיט את הלב. אני רוצה את הקלישאות שבדברים הפשוטים, הלב שמתחיל לדפוק מהר, הגיגום הנבוך, המבטים במחייכים בביישנות. כל אלה!!! אני רוצה אותם. ואני כבר לא יודע איפה לחפש. איפה אני צריך להיות. מתי זה יקרה? אני יודע שזו בעיה נדושה, אתם יכולים אפילו להתילם ממה שכתבתי, פשוט הייתי צריך לפרוק משהו לפני השינה. חחח מקווה שזה בסדר. :]

LonelyElf

New member
שכחתי להזכיר

שלא רק באטרף חיפשתי. יצאתי למקומות, דיברתי עם ידידים. יצאתי והלכתי. חיפושים אחר משהו שאני צריך למצוא לי לחפש. פרדוקס!! חחח...

תראה... תשמע...

לאמר את האמת, דוקא את האנשים שהיה לי הכי כיף ומעניין איתם הכרתי במקרה או בלי כל כך להתנסות, יעיד על כך החבר שלי
אתה לא צריך להפסיק לחפש, אבל נראה לי שאתה צריך להוריד הילוך. זה נשמע כאילו אתה ממש ממש מתאמץ להכיר מישהו, למצוא אהבה. עד כמה שאני יודע זה לא עובד ככה. חוץ מזה, ברגע שאתה מפסיק לחפש נהיה לך כל כך רע ? סליחה שאני בוטה, אבל... אין דברים אחרים שמענינים אותך? שאתה אוהב לעשות? חברים שאתה יוצא לבלות איתם?

LonelyElf

New member
ברור שיש!

יש לי חברים שאני יוצא לבלות איתם.. וכיף לי איתם ורובם חולקים איתי את אותה תחושה, וזה עוזר. אני אוהב לצייר, אז זה גם מעסיק אותי, להוציא דברים, להתנתק. [סרטים עושים את זה מצויין גם!] אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שזה שמה... זה בהחלט תופס את מרכז מחשבותי.

LonelyElf

New member
וואללה?!

למרות שאני ממזמן לא כתבתי לאתר. :] לחץ אטומי של בגרויות חורף, שבקרוב מסתיימות [!!!], אז לא יצא לי לכתוב הרבה זמן כתבה או משהו לאתר... בקרוב אני חוזר לכתוב, שהכל יסתיים. ^_____^

GrimBoy

New member
היי מר בחור...

אין מה לעשות, הנושא הזה של חיפוש תמידי אחרי אהבה הוא התקליט השבור של הקהילה שלנו. To make a long story short... בחיים כשאתה משיג דברים בקלות הם גם הולכים בקלות. Easy come easy go... אתה לא תעריך מה שיש לך ולא תלחם על זה אם לקח לך בדיוק שתי דק' להשיג אותו.. וככל שתשמוך את הזמן ותעבוד יותר קשה ככה הפירות שתפיק מזה יהיו גדולים יותר ויציבים יותר (שלא נדבר על טעימים יותר).. אתה מרגיש בודד וזה בסדר.. אבל האתגר הוא לא בלהפסיק לחפש האתגר הוא בלהנות מהחיפושים. תחשוב על זה.. יש בני אדם כמו זבובים על הכדור הזה... בסוף יבוא מיש'ו שיתאים לך כמו כפפה ואתה רק תרצה להסניף אותו כל היום... וכשזה קורה מתגעגעים להתחלות ולחיפושים.. מניסיון... בגלל זה אתה צריך להשקיע בחיפושים.. כדי שגם תוכל להיות "מלא" מהם כשתיהיה בקשר... You'll understand...

LonelyElf

New member
חשבתי על זה פעם...

על הדברים שהזכרת, על להינות מהחיפושים. אבל נגיד, שאתה לא מוצא את הפלאפון, ומישהו צריך להתקשר אליך... איך אתה יכול להינות מלחפש אותו? אני יודע שזה שונה, אבל... לא יודע, קשה לי להינות מלחפש משהו שהוא פשוט לא שם. וגם, שאני לא יודע מתי אני אמצא... אני משתדל להינות, ולהגיד לעצמי שזה ישתלם, שזה בסוף יהיה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שחיפשתי. אבל... אתה יודע, זה תמיד מביא צביטה בלב. אני ינסה, להינות מהחיפושים, ומי יודע, אולי אני אפילו יצליח. ^_^ תודה, ד"א!! :]

wiseman19

New member
אמממ...

הדוגמא עם הפלאפון הכי לא קשורה לחיים
אבל בוא נזרום... ומה עם תוך כדי חיפושי הפלאפון שלך אתה תמצא כמה דברים שאיבדת מזמן ולא מצאת שבכלל לא קשורים לפלאפון? גם אז זה לא יהיה חיפוש מהנה? תחשוב על זה. שבת שלום :)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ואני אתפור להם

גלימות שחורות עם תחתוני גאווה קטנים מתחת נו בחייאת זומזום שיעשה לו תאומים!

moshe34

New member
יש מצב שמי שאתה מחפש

הוא אולי בכלל לא ישראלי.... זה עולם קטן בסך הכל עם הרבה מאוד מאוד אנשים, האהבה האמיתית שלך עוד תגיע גם אם ייקח עוד קצת זמן

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

לגבי איך למצוא מישו, אין לי מה לחדש לך משום שאני מאמין שזה יכול לבוא בכל מקום, לא רק במקומות מוגדרים. איך אתה מתגבר על הבדידות? מוצא לך יותר עיסוקים בחיים, מקיף את עצמך בידידים. תאמין לי, מנסיןו זה די מקל על הרגשת הבדידות

אני דוגל דווקא בחיפושים

לחפש לחפש לחפש, עד שמוצאים הוא נמצא שם איפשהו בשבילך, אני מבטיח ויהיה לכם מקסים וכיף ביחד- אני גם את זה מבטיח. זה אולי נשמע תלוש ורחוק אבל תאמין בעצמך ובאישיות שלך שתוכל לכבוש את ליבו של בחור זה או אחר. ו- Let's Face It : הדרך הראשית העיקרית היא חיפשוים אקטיביים- אטרף, צ'אטים ושאר ירקות. אז לא להתייאש בדרך הזאת [למרות שכן- היא מתישה לפעמים] ולהמשיך לחפש. ומובן שיותר נחמד להכיר מישהו מהיומיום ולא דרך איזה צ'אט, אבל בשביל זה אתה תצטרך [שזה דווקא מאוד כיף בדר"כ!] לצאת הרבה למועדונים, פאבים ולהתערות עם הסביבה. בהצלחה, ולא לשכוח לעדכן .

למעלה