בעיה חמורה!!

בעיה חמורה!!

אוקיי אני אפילו לא יודעת מה אני עושה בפורום הזה אבל הייתי חייבת למצוא פורום שיעזור לי!! אני יודעת שזה בגלל קשור לפורום אחר אבל בהמשך תבינו למה לא כתבתי את זה שם.. אוקיי אני בכלל לא בת 23 אני סך הכול בת 18 זה ניק חסוי פשוט זה התחיל ככה.. נסעתי לדודים שלי היום וישבתי אצל בת דודה שלי במחשב ישבתי שם וסתם התחלתי להסתכל במחשב ראיתי שהניק שלה בתפוז פתוח וסתם משך את צומת ליבי הפורומים שהיא נמצאת אני יודעת שלא הייתי צריכה להסתכל אבל בכול זאת נכנסתי הסתכלתי ברשימה ובין היתר היה שם פורום אימוץ! נכנסתי וסתם חיפשתי הודעות שלה ומצאתי! מצאתי הודעות שלה פתחתי את ההודעה והייתי בהלם! יש לה 2 בנות שחשבתי שהם שלה ממה שהבנתי רק אחת שלה באמת.. מצאתי הודעה כזאת "אמא לילדה בת 4 שהצטרפה אלינו לפני 3.5 שנים" קראתי וקראתי וקראתי שוב ואין אני פשוט לא האמנתי וקראתי שוב ושוב ושוב וחשבתי שאני סתם מדמיינת ואני אין סתם מדמיינת.. כנראה שלא.. נתתי לידיד שלי לקרוא והוא הבין אותו הדבר כמוני הבת שלה מאומצת! זה בית שאני נמצאת בו כבר הרבה זמן ותמיד תמיד חשבתי שזאת הבת שלה כולם חשבו ככה... כולם חושבים עדיין ככה!! ממה שאני הבנתי זה סוד.אף אחד מהמשפחה לא יודע ולא צריך לדעת... אני יושבת עכשיו מול המחשב ולא יודעת מה לעשות.. לשמור את זה בפנים לא לספר לאף אחד בחיים או לספר לאמא שלי כי אני פשוט חייבת לספר את זה למישהו.. אנשים מה הייתם עושים אם זה היה קורה לכם?! עכשיו אתם מבינים למה אני לא יכולה לפרסם את זה בפורום של אימוץ? כי היא נמצאת שם והיא תבין... אני לא יודעת מה לעשות! תעזרו לי.!!

לא לעשות כלום ../images/Emo31.gif

קודם כל המקרה שלך מצדיק את האימרה שאנשים שמקשיבים לדברים שאינם נוגעים להם לעתים נדירות שומעים דברים טובים (תרגום קלוקל מאנגלית). לגופו של ענין, למה את צריכה לומר משהו. האם העובדה שהילדים מאומצים משנה משהו בחיים שלך? אם זה קרה לפני 4 שנים בלבד יש להניח שאמא שלך יודעת על המקרה. אם את הבת האמיתית שלה היא יודעת להבדיל בין ילד שזה עתה נולד לבין ילד בן חצי שנה. ואם, מסיבה כלשהי, היא לא יודעת, כנראה דודה שלך לא רוצה שתדע, ואולי בגלל שחששה מתגובה כמו זאת שאת מגיבה. את צריכה לומר לעצמך שזה לא ענינך ולהמשיך בחיים הרגילים שלך. התערבות שלך במקרה כל כך רגיש יכולה לגרום רק נזק שאת אפילו לא יכולה לתאר את משמעותו ולכן תעשי טובה לעצמך ולאחרים ותניחי לענינים להמשיך כפי שהיו עד היום.אם רצית לספר למישהו הרי עשית זאת וסיפרת לנו. הסתפקי בזה. לקח אחד שאולי בכל זאת תלמדי הוא לא לחדור לפרטיות של אנשים הנותנים בך אמון.

נץ666

New member
סליחה?

מה יש לעזור לך? חדרת לפרטיות של אנשים אחרים בלי בושה, ועכשיו את גם חייבת לספר? גם חטאת ועכשיו את גם רוצה לפשוע?

טוב, קודם כל זה לא יפה לחטט

בעינייניהם של אחרים, לא להיכנס למחשב שלהם בלי רשות, לא להקשיב לשיחות שאינך אמורה להקשיב להם וכדומה. שנית, ה"משא" שאת נושאת עכשיו הוא כבד ואני מרגישה שקשה לך. אל תמהרי להחליט מה לעשות. קחי את הזמן לחשוב על הדברים בצורה שקולה. האם כדאי להעלות את הנושא בכלל? האם זה ישנה את היחס שלך לדעת שהבת שלה מאומצת? מה זה יעשה ליחסים בינכן? אישית אני חושבת שזה בכלל לא עניין שאת צריכה לעסוק בו אלא להניח לדברים כפי שהם. זה שאת יודעת לא אומר שאחרים צריכים לדעת.

את בטח מתה לספר...

את מחזיקה סקופ רציני ביד ולמה לשמור על זה בבטן? שומו שמיים הבת שכולם חשבו שיש לה היא מאומצת...אי אפשר לעבור על זה בסדר היום... ובכן זו ההזדמנות שלך לדעת אם את יכולה ויודעת לשמור סוד!! ואם את מרגישה שלשונך עוקצצת ולא נותנת לך מנוח, בגלל שאת מוכרחה לספר, אז דברי על כך עם דודה שלך!! להתנצל שקראת הודעות שלה בלי רשותה!! זהו. מקווה שתפעלי נכון ולא תוסיפי חטא על פשע.

אני לא חדרתי לה לפרטיות

היא נתנה לי את הרשות המלאה לעשות מה שאני רוצה במחשב היא אמרה לי "תסתכלי במה שאת רוצה" זה לא ישנה את היחס שלי לילדה בחייייייייייייייייייייייים אני מתה על הילדה ואני עושה לה ביבי סייטר תמייייד היא ילדה הכי מדהימה בעולםםםםםםםםםםםם ואני שרופה עליה אני פשוט לא ידעתי מה לעשות עם זה לא סיפרתי לאף אחד ואני לא אספר אני יודעת לשמור סוד נכנס ולא יוצא לעולם בכול אופן תודה למי שהגיב..

m i t a l y

New member
"שם חסוי", שמחה על ההחלטה שלך...

בכך שהחלטת לא לספר ולשמור את סודה, את מגלה בגרות ולויאליות... המשיכי לאהוב את הילדה, כי זה שהיא מאומצת, זה לא משנה דבר ולא ישנה גם... ועוד דבר, כלי האינטרנט הוא מקום בו את יכולה לשפוך דברים ולספר ולקבל תגובות ועצות ותמיכה וייעוץ... כאן תוכלי לבוא ולשפוך את ליבך... אנא, המשיכי בדרך זו... את מוזמנת אלינו תמיד... שבת שלום ו-
מיטלי

סוד..

סודך הוא אסירך, כל עוד לא גילית אותו. מרגע שגילית אותו - את הופכת להיות אסירה שלו.

כבר סיפרת פה כך..

ששיחררת ממך ועכשיו עברי הלאה ואל תחשבי על זה, מה עוד שזה לא ענינך,סוד או לא, זאת החלטה שלהם ולא היית אמורה בכלל לחטט ולראות מה שלא לעינייך.

49צהוב

New member
קודם כל בואי נתיישר על מינוחים

שני הילדים הם "שלה" כן, כן ממש "שלה", זה שאחד מהם אומץ ואחד ביולוגי אינו הופך את המאומץ לפחות שלה... ועכשו דבר נוסף... נתעלם רגע מכך שלא היית אמורה לקרוא הודעות במחשב לא לך, כי זוהי חדריה לתחום הפרט... ובהנחה, שאכן אחת הילדות מאומצת (בהנחה, כי הרבה פעמים, כפי שידוע לך, אנשים כותבים בפורומים דברים שאינם אמת וסיבותיהם איתם) מסיבה כלשהי הדודה שלך רצתה לשמור את העניין בסוד, שבי איתה , לבני איתה את הנושא, למרות אי הנעימות שבכך יחשף הסוד שהצצת למחשב שלה, ואולי יסתבר שגם ההורים שלך יודעים על האימוץ, ואם לא, אולי יש לה סיבה להסתיר את הספור... למה את צריכה להפיץ משהו שאמור להשאר סוד? את בת - 18 גלי בגרות.....

ברוכה הבאה למציאות

"ותמיד תמיד חשבתי שזאת הבת שלה". נכון, זו הבת שלה. יש יותר מדרך אחת לבנות משפחה. אפשר ללדת ילדים ואפשר לאמץ אותם. בשני המקרים מרגע שהילדה הצטרפה למשפחה- היא בת משפחה. מרגע שההורים החליטו שהם הוריה- הם אבא ואמא שלה. הורים אמיתיים לבת אמיתית שהגיעה למשפחה בדרך של אימוץ. תחשבי על זה: מה הופך אנשים להורים? לידה (שהיא ענין של זמן מסוים שמסתיים), אהבה אינסופית, מחויבות, טיפול, אחריות, דאגה, שמחה גדולה עם ההתפתחות, הכלה, ניחום כשמגיעות דמעות ועוד ועוד ועוד. בת דודתך עושה ה-כ-ל, פרט ללידה. זה מה שהופך אותה לאמא, זה מה שהופך את החמודה לבת האמיתית שלה. ויש אישה שילדה אותה. היא ויתרה על אימהותה, היא לא אמא אמיתית. היא אם ביולוגית. מקווה שאחרי שתחשבי מעט תרגעי מהזעזוע. לדעתי אמא שלך יודעת שאחייניתה (בת דודתך) אימצה ילדה. לפי שאת קשורה כל כך אל בת דודתך וילדיה אתם משפחה קרובה, לא יתכן מצב שבו הופיעה פתאום ילדה בת חצי שנה בלי שאימך תדע על כך. מה ששגוי זה לשמור את זה בסוד. אימוץ פירושו לחבק אל הלב. הכי חזק שאפשר. זה מקור לשמחה ולגאווה רבה, לכן חבל להסתיר את זה. ההסתרה מעבירה לילדה מסר של אי נוחות, של בושה בעובדות חייה. ההסתרה גורמת לכך שאת תקבלי את העובדות הללו בזעזוע. אם הנושא היה פתוח וגלוי היית עוברת את השנים הללו (מאז שבאה החמודה) תוך הפנמה טבעית ונכונה של מעשה האימוץ. אז עדיף שתשמרי דברים לעצמך, אבל אם את חייבת לדבר- אמא שלך היא אכן כתובת טובה בהרבה מאשר ידיד שלך.

למעלה