בעיה חמורה

גור42

New member
אמרתי לך מה אני חושב. אם נראה לך שאני מדבר שטויות - סבבה.

גור42

New member
וכדאי שהחדשים בפורום ידעו: אני אוטיסט בוגר בעצמי.

ובוודאי שאני לא פסיכולוג. איכס.

גור42

New member
אה כן... ושכחתי: תרחקי מכדורים אנטי-פסיכוטיים כמו מאש

הנימוקים להמלצה שלי:

1. אוסידי זה לא פסיכוזה, אז זה כמו להשתמש בתותח כדי להרוג זבוב.
2. תרופות אנטי-פסיכוטיות מכילות חומרים חזקים ודי מסוכנים, שעלולים לגרום לתופעות לוואי מאוד לא סימפטיות (שלא כולן בהכרח נעלמות כשמפסיקים את הכדור)
3. הקלות שבה הפסיכיאטרים בימינו רושמים תרופות כאלה (לפעמים אפילו לילדים קטנים!) היא מבהילה. זו הדרך שלהם להגיד "אני לא יודע איך לעזור לך, ולא רוצה להודות שאני לא-יוצלח במקצוע שלי, אז אני אכריז שמשהו דפוק לך בראש וארשום לך כדור".

צלליתי

New member
כן

אני באה עם רצון להקשבה - אבל כל מה שמעניין אותם זה לדחוף לי כדורים. לעשות 1+1, כאילו מדובר במתמטיקה (אם אני במצב לא תפקודי, אז חובה לתת לי את הכדור הכי חזק שיש ולא להתחיל משיחות למשל, כי "את רחוקה משיחות"...)

וזו עוד פסיכיאטרית שפויה, לעומת הפסיכיאטרים הגברים שפגשתי (הם ממש פסיכופטים עם תעודות)

בכל מקרה, אני מתוסכלת מכל הכיוונים. ועכשיו גם ביררתי - התרופה שהיא רשמה לי בכלל לא מתאימה למחשבות כפייתיות ולמצבי העגום. נכון, היום נותנים מינון קטן של אנטי פסיכוטים כדי להשתיק אוסידי (אולי רואים את זה כחלק מרצף שבקצהו יש פסיכוזה), אבל זו אפילו לא תרופה שמתאימה לאוסידי (ע"פ הפסיכיאטרית ברשת), גם לא במינון המזערי הזה.

והיא הבטיחה לי כ"כ הרבה דברים טובים בנוגע לתרופה...

כנראה שיש לה אינטרס לגבי התרופה, שכן מדובר בתרופה יקרה בטירוף.

אולי כדאי לי לנסות ציפרלקס בינתיים? זו SSRI שעדיין לא ניסיתי.

צלליתי

New member
והיא עוד אומרת לי...

"אם נותנים את זה לילדים קטנים בני 5, נראה לך שזה יכול להיות מסוכן ?"

arana1

New member
וואו, להשתמש בטמטום כדי להצדיק טמטום, ממש גאוני

גור42

New member
"את רחוקה משיחות" = "אני לא יודעת להתמודד עם הקשיים שלך"

זה שוב מצביע על בעיה אצלה ולא אצלך.

arana1

New member
פסיכולוגים מאמינים שאדם צריך להיות מנוטרל מרגשות בשביל לשוחח

מבחינתם, כל עוד את זועמת ופוחדת ונרגשת אין טעם לדבר איתך,
רק שתהיי במצב מאוזן ושקול (וזומבית לחלוטין) מישהו אולי ינסה לדבר איתך.

גם בפורום הזה וגם בכלל, כל סימן לרגש שעולה על גדותיו, לביטוי אנושי, של יאוש ומצוקה או כעס, נחשב לפסול, למשהו שיש להכחידו כתנאי מוקדם לשיחה

צלליתי

New member
וזה הכי מעצבן בעולם

הכי מרתיח שיש. כאילו אני יכולה להתנפל על מישהו...הרי אני מתה מבפנים.

השאלה אם זה נכון גם לפסיכולוגים (כמו שכתבת) ולא רק לפסיכיאטרים...

גור42

New member
זה נכון לרובם.

זה קצת כמו הבדיחה המפורסמת על עורכי הדין: זה לא שכולם מושחתים, זה 98% שנותנים שם רע לכל השאר.

הפתרון שלי היה לנסות להתאבד.

נסיתי להתאבד למעלה מ10פעמים ולצערי אף פעם לא הצלחתי, גם לחתוך את עצמי מספיק טוב אייני יודע, הפתרון שלי הוא המוות, אני מחכה לו בקצור רוח, אל תחשבי על המוות עוד, אבל שאין בריריה עושים צעדים מסכונים. אל תעשי את זה לעצמך כי את לא אנ,י את כנראה צעירה, ומהכדורי,ם והזריקות, ואישפוזים, זה דרעק עזבי את זה...

dina199

New member
לפנות לביטוח לאומי ולרווחה בדחיפות

יש לו לפחות OCD חמור (רחיצת ידיים מוגזמת שגורמת לפצעים). רק זה בלבד מצדיק קבלת עזרה. עם כל מה שיש לו הוא אמור לקבל עזרה גם אם לא יאובחן כאוטיסט.
אתם חייבים לפנות לעזרה.

הוא מאוד דומה לי.

או לפחות דומה למה שאני הייתי, אני כיום במצב הרבה יותר טוב, אבל לפי מה שאת מתארת הוא במצב מאוד מאוד מורכב. אני לא יודע מה לומר לך, אני חושב שהוא כן צריך טיפול, אני לא בעד הגישה הזו אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות, ואכן הוא נשמע מאוד אוטיסט, זה בהחלט עונה על הגדרה של אוטיזם. אתם חייבים עזרה, אני מבין גם אותו מזה להיות קהה רגשי גם אני כזה די חסר רגש ודי פסיכופת בסופו של דבר זה פוגע בי, המצב מאוד מורכב גם לך וגם לו. אני מקווה שהמצב הזה יגמר, נאני מקווה שאולי היה לכם יותר טוב.

למעלה