בעיה חמורה מאוד

zomit

New member
בעיה חמורה מאוד

אני מנסה להוריד את התוכנה VIRTUAL DUB ....ואני מוריד את זה. יש שם כל מיני שמות ממדינות. אין לי מושג מאיפה להוריד. אז אני מוריד סתם ממקום כלשהו. זה מקומפרס לווינזיפ. ושאני פותח אותו ומתקין..אז הוא לא בדיוק מתקין לי את זה. מישהו יודע מה הבעיה? או מאיפה אני צריך להוריד את זה?

THE BLACK MAMBA

New member
הורדת בסדר גמור פשוט הורדת זיפ שהוא

לא צורך התקנה, תחדש לך תיקייה איפה שבא לך, ממולץ ב program files, ואז תחלץ לשם את הקבצים מהזיפ, וזה יעבוד מצויין, רק שאתה מתקין את הפילטרים,(בהנחה שאתה מתקין)אז תדאג שהם יגיעו לתיקייה הזו .

zomit

New member
זה איכשהו התקין לי.אבל יש בעיה

הוא התקין לי ,עוד לפני שקראתי את מה שרשמת. אז זה התקין לי. הבעיה היא שאני מקבל את ההודעה הזו (ראה קובץ מצורף). בזמן שאני עושה לו VIDEO-----OPEN FILE למה זה? צירפתי לך קובץ

kkdd

New member
תמחק את התוכנה הזו ותוריד את

גירסת MOD כלומר VDMOD כנס לקישורי הפורום שלנו ותוריד מישם את הגירסה בעברית מומלצת מאוד ויש שם גם באנגלית....

zomit

New member
אבל אבל אבל

אני עובד איתה בדיוק לפי ההוראות שנתנו לגביי ה VIRTUAL DAB?? או שלתוכנה הזו יש "מאמר או מדריך אחר" שונה ממה שכתבו ל VIRTUAL DUB"?

kkdd

New member
אז תעבוד לפי המאמרים שלנו ../images/Emo13.gif

תקשיב, גירסת MOD היא גירסה יותר טובה מכמה בחינות מ VD הרגילה. לכן היא מומלצת. וגם תפתור לך את הבעיה של ה VBR שציינת. אם אתה רוצה לשמור את הסרט כ DIVX/XVID/AVI אז תשתמש ב VDMOD ובהודעה שתקבל תבחר "לא" השוני בתצוגה ביינהם הוא שב VD כדי להגיע לקול של הסרט אתה בוחר ב AUDIO ואילו ב VDMOD אתה בוחר ב STREAMS-STREMS LIST זה ההבדל היחידי שאני זוכר בתצוגה שלהם.

zomit

New member
אני לא מוצא את התוכנה

אני נכנסתי לאתר ..מהקישורים. אבל לא מצאתי שום גירסא בעברית. ויש שם המון אופציות להוריד...מה עליי לבחור? http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_virtualdub_346.html זו הכתובת. תודה

kkdd

New member
אתה כן מוצא את התוכנה

בקישורים שלנו שלמעלה בקטגוריית עורכי סרטים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=606&catId=3488

zomit

New member
אני הגעתי לזה.

אבל שנכנסתי לתוך האתר..אז יש שם המון אופציות להוריד . מה אני אמור להוריד? והורדתי את האפשרות הראשונה....הורדתי למחשב אבל זה לא נפתח לי. וגם אין שם בעברית. אשמח לעזרה

zomit

New member
תשובה

לא. אני נכנס לקישור שנתת לי ואני לא רואה שם את התוכנה הזו רשומה בעברית. איך זה יכול להיות? תבדוק אם אתה רואה. כי אני רואה תןכנות אחרות.

kkdd

New member
צודק, טעות שלי

קבל קישור ישיר אגב, אם היית נכנס לקטגורית "עורכי סרטים" בלינק שנתתי לך מקודם, היית מגיע לאן שרציתי שתגיע

zomit

New member
תודה רבה אבל האם מחברים את

שני הקבצים יחד ואז מביאים אותם לצריבה

zomit

New member
ואז באופן אוטומטי התרגום מולבש על

הסרט תודה מראש

kkdd

New member
לא, אתה צריך להגדיר בתוכנה

את הפילטרים של TEXTSUB ועוד כמה הגדרות לכן בהתחלה הפנתי אותך למאמרים (שרשום למעלה מאמרים) שלנו שבקטגורית "המרות שונות"

zomit

New member
איך מגדירים זאת בתוכנה אשמח

אם תוכל לרשום את השלבים בזה אחר זה

למעלה