בעיה חמורה בVATSIM

liav133

New member
בעיה חמורה בVATSIM ../images/Emo70.gif

יש לי בעיה מאוד חמורה! אני מצליח ליתחבר לשרת ולדבר עם פקחים, הפקחים מדברים איתי והם רואים אותי על המכ"ם והכל אבל אני לא רואה אף מטוס סביבי, ואני מדבר שיש יותר מ4 מטוסים על הקרקע ועוד 2 באויר, ניסתי להיתחבר עם מישוהו והוא רואה אותי אבל אני כרגיל לא ראיתי אותו (היינו במחרק של חנייה אחד מהשני) באותו יום עליתי להקפה אחת בנתב"ג וזה היה כייף מאוד, גם כי לא היתה תנועה באויר ולפקח היה את הזמן להדריך אותי על טעויות שאני עשיתי בכל מיקרה אני כבר הפסקתי להיתחבר בגלל הבעיה הזו כי אני לא רוצה להפריע לתנועה בשדה... שאלתי כבר בכמה פורומים, כמה פקחים וכמה אנשים שבאמת מבינים בנושא למה אני לא רואה וחלקם ענו לי שאני צריך להגביר הקליטה של הסקוואק בוקס ליותר גבוהה וכך גם את הקליטה של הסימולטור, אך גם שאת שניהם שמתי על הכי גבוהה לא ראיתי מטוסים, אלי מישהו יודע מה אני צריך לעשות?? תודה לעונים!

liav133

New member
מה זה?

יכול להיות שהתקנתי אותו כי עבדתי תוך כדי עם מישהו שהדריך אותי ואמר לי מה להתקין ואיך לעשות

xena2305

New member
זה סימולטור שניתן להוריד מהאתר או..

שקונים אותו בחנות והוא רק מתעדכן מהאתר? לא ברור לי בדיוק אם זה סימולטור טיסה?

סימולטור טיסה אתה יכול לרכוש...

בכל חנות מחשבים שמוכרת משחקי מחשב. הכי חדש להיום זה MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 2004 ,אבל הוא דורש מחשב דיי חזק. כל הטיסה מתבצעת בתוכו. יש 2 רשתות מרכזיות VATSIM ו-IVAO שתומכות בסימולטורים של MICROSOFT מהגירסה של שנת 2000,ונותנת אפשרות לטוס להרבה אנשים במולטיפלייר ברשת עם פיקוח ומזג אויר אמיתי. ההיתחברות מחייבת הרשמה לאחת הרשתות האלו והורדת תוכניות כמו: לטיסה ברשת-SQUAWKBOX לדיבור בקשר-ROGER WILCO או AVC ב-VATSIM או TEAM SPEAK ב-IVAO מודיול שמחבר אותך עם פקח ושאר הטייסים-FSUIPC תוכנה שמאפשרת לך לראות מי שמחובר לרשת באותו רגע-SERVINFO כמובן ישנם הרבה תוספות ומטוסים שאפשר להוריד מהאינטרנט ולדחוס לתוכו ורובם ניתנים להורדה בחינם. הרשת נותנת הזדמנות לטוס עם טייסים אחרים ופיקוח אמיתי - AS REAL AS IT GETS! תוסיפו אם פיספסתי משהו. בהצלחה!

xena2305

New member
נשמע מדהים...

אמרת שצריכים מחשב חזק,כמה חזק בדיוק? יש לי פנטיום 3 מהירות 1 גיגה זכרון 256 ראם וכרטיס מסך gforce 4 עם 128 ראם. אולי אתה יכול לספר עוד קצת על זה למשל מי קובע לאן תטוס? אתה בוחר משימות או ששולחים אותך? אני מבין שהטייסים האחרים הם שחקנים כמוך אבל מי אלה הפקחים,שחקנים אחרים או מחשב? כמה זמן לוקחת משימה? יש אפשרות לשחק ברשת גם בתור טייס קרב?

אני מציע ...

שתכנס לאתר המצורף , הוא בשפה העברית ויענה על רוב שאלותיך .

למעלה