בעיה חמורה!! בLifeView

בעיה חמורה!! בLifeView

לפני שקניתי את הXP PRO בדקתי בקטלוג אם כרטיס הטלויזיה LifeView עובד בXP וראיתי שכן. ולהפתעתי הוא לא עובד!! (מצורפת תמונה..) ניסיתי הכל! להתקין את התוכנה מחדש ואפילו לפרמט! וכלום לא עבד!!! בבקשה פיתרון!! רועי

kitt

New member
תלחץ על האפשרות של ראית הפרטים

בקשר לבעיה ותעלה תמונה של ההודעה הזו.

BluePrint

New member
לפי מה שאני רואה זה כן עובד

אם הכרטיס מסך שלך לא היה פועל בXP אז לא היית רואה כלום, וכאן אני רואה מערכת מותקנת. התקלה היא בתוכנה שאתה מנסה להתקין\להפעיל, והיא בטח לא טובה לXP. התקנים לXP שמת ?

kitt

New member
LifeView הוא כרטיס וידאו לא כרטיס

מסך, הוא משמש ללכידת וידאו חיצוני.

raveka

New member
אני הורדתי והוא כן עובד

ב-XP הוא עובד יותר טוב מכל תוכנת הפעלה אחרת פשוט מעולה.

gpgh

New member
תנסה את זה !

התחל/START -> הפעל/RUN -> regedit -> Hkey_Local_Machine -> Software -> Microsoft -> WinNT -> Currnt Version -> ProductName : Microsoft Windows XP יש לשנות את ה-XP ל-2000, להתקין את הדרייבר המותאם ל-2000 (אין כמעט Device שלא מותאם ל-2000. לאחר ההתקנה אפשר להחזיר בואתה צורה ששיננו, ל-XP. הסבר קצר, WinXP בנוי על תשתית ה-2000 ולכן הדרייברים אמורים להתאים. רוב בעיות ההתקנה הם החתימה הדיגיטלית ועל זה דלגנו.

liran lev

New member
אולי באמת יש לבדוק הגדרות של....

חסימת דרייברים שאינם חתומים דיגיטלית... במידה וההגדרה היא על block ההתקן לא יעבוד כי חלונות לא מכיר בו ודוחה אותו על הסף.. יש לשנות את ההגדרה ל-ignore או ל- warn... ניתן לעשות זאת ממאפיינים של my computer >>>> hardware tab <<<<< driver signing ולבדוק את ההגדרות שם.

raveka

New member
שאלה

אם אני מחבר לכרטיס מצלמת וידאו כייצד ניתן להגדיר אותה CONTROL PANEL בתקייה SCANNERS AND CAMERAS כדי שאוכל לבצע שיחות וידאו.

liran lev

New member
add an imaging device ....

זה השם של האשף (wizard) שילווה אותך במהלך התקנת המצלמה... אליו נכנסים דרך scanners and cameras ... אחרי שהתקנת תשתמש בתוכנה סגנון "netmeeting" בהצלחה!!

למעלה