בעיה חדשה :(

tgn12

New member
בעיה חדשה :(

עשיתי טיפול (שמן,פלגים), ואחרי נסיעה קצרה ומהנה גיליתי שכל פעם שאני מוריד את הרגל מהגז אחרי כמה שניות הטורים יורדים והאוטו נכבה, אני חושד בקרבורטור ולכן החלטתי לבצע ניקוי (בשל בעיות כלכליות אבצע זאת בעצמי), האם למישהו יש רעיון לסיבת התקלה הזו? יש לציין שהאוטו מניע עם טיפה גז או לחיצה קלה לפני סיבוב הסוויץ גם אם הוא הרגע נכבה. עוד דבר: אם למישהו יש קישור להסבר על פירוק והרכבת הקרבורטור אני אשמח, עשיתי זאת פעם אך עברו הרבה שנים מאז.. אהה... וגם חג שמח :)

eazrieli

New member
האם האוטו תפקד כמו שצריך לפני ?

אם כן, תבדוק מה השתנה ועל תרוץ כל כך מהר לקרבורטור. ערן

EranR

New member
אני עם ערן...

כנראה שאין שום צורך לפרק שום דבר...!!! בס"כ מדובר בד"כ בכיוונים של ההצתה והקרבורטור... 10 ד' עבודה של מוסכניק בעלות מינימאלית!!! ... רוצה לומר - תבקש מבני או כל מוסכניק אחר שיכוון לך את הרכב. נ.ב - אפשר גם לבד עם הציוד המתאים והידע המתאים (או הספר המתאים.... ) :) ערן.

tgn12

New member
האוטו תפקד מצוין לפני הטיפול...

הבעיה היחידה שהיתתה זה שלפעמים בסיבובים חדים האוטו היה כמעט נכבה ונורת השמן הייתה נדלקת, אך הכל היה מסתדר בסוף הסיבוב. חוץ מזה יש לי הצתה אלקטרונית כך שאני די מבטל בעיות בהצתה, לדעתי יש איזו סתימה בקרבורטור כך שלא זורם מספיק דלק כשלא לוחצים על הגז, בכל אופן אני אנסה עם ספריי קרבורטור לפני שאני מפרק, ואנסה גם לעבוד על כיוון קרבורטור. אני מסכים שמוסך בטח יסדר לי את זה תיק תק (אם לא יציעו לי ישר שיפוץ קרבורטור) אך אני לא מכיר שום מוסך אמין באיזור קרית מלאכי, ואנחנו די בסוף-שבוע / חג כך שעזרה ראשונה אני אתן... תודה על התגובות אם יש עוד הצעות אקבל בשמחה , חג שמח :)

EranR

New member
בוקר טוב!

אני לא רואה פה בעיה... כל שצריך לעשות במקרים כאלה (בד"כ) זה לכוון את מצב הסרק של הקרבורטור!!! קח את הרכב למישהו שיודע לכוון (אני תמיד מבקש מבני, כי הוא תותח....) והבעיה תפטר סביר להניח. נ.ב - לא סביר להניח שצריך לפרק את הקרבורטור... אין דבר כזה סתימות, זו אגדה!!! כל שצריך זה אולי קצת ספרי וכיונונים. ערן.

למעלה