בעיה חדשה

• פותח הנושא tona3
  • פורסם בתאריך

tona3

New member
בעיה חדשה

לפני מספר ימים כתבתי על האפשרות להפוך קובץ שתוכנת ב-Tc lite בשפת C והמלצתם לי על Devcpp הורדתי, התקנתי, הפעלתי זה רשם איזושהי שגיאה ב-dosx העברתי את הקובץ המבוקש ל-system32 ועכשיו יש לי שתי בעיות: *-*שאני פותח את התוכנה dosx רשום בעיה בצורה כ"כ שאני לא מצליח לתפוס תמונת מסך, ארשום מה שאני מצליח לראות (אחרי מלא הרצות) cannot run this 16 bite......windows *-*שאני פותח את התוכנה (c(.bat יש לי שגיאה גם מהירה שאיכשהו תפסתי מצורף ****-**** ואם אני כבר פה ושואל שאלות..: שאני פותח את c אז יש את השגיאה של ה-16 סיביות (מ-XP..) אז אני מעביר את autoexec.nt לsystem32 אבל זה בכל הפעלה מחדש צריך להעשות!

tona3

New member
ועוד משהו.. עכשיו מחקתי את dosx

מ-system32 אחרי שאני העברתי אותו...

tona3

New member
אם אפשר תשובות לשאלות

ולא רק תשובה אחת, ולפרט בבקשה תודה.

tona3

New member
אנא תעזרו לי

אני יודע שזה קשה ומסובך אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי

KKnDoIt

New member
אני לא יודע איפה הבעיה, אבל

אתה חייב לשלוח צילום מסך או את הטקסט של ההודעה המלאה. הדרך הטובה לזה היא לדעתי להפעיל את ה- CMD (התחל --> הפעלה --> CMD), ומשם להפעיל את הקומפיילר (או מה שזה לא יהיה). בצורה כזו, תוכל לראות את ההודעה המלאה בלי שהחלון יסגר.

tona3

New member
נראה לי מיותר לשלוח הודעה

נכנסתי כמו שאמרת השגיאה: "The system cannot find the path specified" (תודה על התגובה) ולגבי שאר השאלות, אף אחד פה לא יודע?

tona3

New member
הודעה == תמונת מסך;

הודעה++; printf("מישהו יכול לעזור??");

tona3

New member
מקפיץ

מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

הטרחן

New member
תשובה

לדעתי מדובר בווירוס אם שאר האפשרויות שאני מתאר לך לא פועלות. קודם כל תנסה להתקין את התכונה מחדש. לאחר מכן נסה לבדוק את אפשרויות התצוגה של המחשב שלך אולי צריך לעבור ל-16 צבעים ולא ל-256. ייתכן מאוד שהכרטיס מסך שלך דפוק ולכן מתקבלים המצגות שתארת

למעלה