בעיה חדשה

Elinori20

New member
בעיה חדשה

לפני כמה שבועות רשמתי שאני לא גומרת כמו פעם, הבנתי שהאורגזמה פשוט נחלשה, הקשר ביני לבין זוגי הסתדר ולשבוע חזרתי להרגיש את האורגזמה, וזה שוב נעלם, דיברתי איתו על זה והוא אמר שינסה לעזור, במשך יותר משעה הוא נגע בי וירד לי, נהנתי מהנגיעות אבל לא גמרתי ומה שיותר מטריד, בקושי נירטבתי, נישארתי יבשה כמעט לגמרי דבר שלא קרה לי מעולם, מה עושים? אני אוהבת לשכב איתו אבל לנסות לגמור כבר לא בא לי וזה מתסכל את שניינו, אשמח לעזרה.

נסיכה73

New member
מי אמר שחייבים לגמור כל פעם?

יקירתי..ההנאה הפיזית והקירבה גם כשלא גומרים יש בהן ערך מוסף והמון דברים חיוביים. הדבר הכי חשוב בכל דבר שעושים בחיים-בלי לחץ! לא גומרת? לא נורא...פעם הבאה זה יקרה..להתאמץ זה אומר שאת מרוכזת בזה כמו במשימה ולא מתוך רוגע וזרימה. ואגב,זה גם ילחיץ את החבר שלך באיזשהו שלב ויגרום לו לחוש שאולי אינך נמשכת אליו כבעבר. לעיתים עומס בחיים בדברים אחרים גורם ללחץ בתחום הזה..סה"כ..גם לגמור זה רגשי לא פחות מפיזי.אז.. תזרמי..תהני מהחיבוקים מהלטיפות ומהמגע והחום.אין לי ספק שכדברים ייעשו שלא מתוך מטרת על לגמור...את תגמרי. תני לכם זמן. בהצלחה :)

wonderboy21

New member
אין לך שום בעיה

תנסי לא לחשוב יעל זה. תזרמי. אולי בקבוק יין טוב לפני...אם הכל היה בסדר עד עכשיו, יהיה בסדר גם אחר כך. לפעמים יש תקופות כאלה. אין לך שום בעיה...

pooshkash

New member
מה שקורה איתך זה...

קראתי מה שכתבת בפורום במספר פעמים. כתיבתך מלאה סתירות וסימני שאלה... התרשמתי כי את ממציאה דברים רק כדי לקבל תגובות של משתתפים בפורום. הפתרון?... את זקוקה לפחות, ליעוץ. לכי על זה!

Elinori20

New member
דבר ראשון- אני לא ממציאה.

יש לי בעיה אמיתית לגמרי שם למטה וזה מתסכל זה הכל.

למעלה