בעיה חדשה במחשב

Perfume1

New member
בעיה חדשה במחשב

ספרתי לכם בהודעה הקודמת שבעקבות קפה שנשפך הרמקולים לא עובדים והאוזניות כן. עברתי עם פן והוצאתי את אוזניות והרמקולים עבדו. כעת בעיה חדשה המסך לא נדלק. לזמן מה קטן הוא נדלק וניסתי להקיש סיסמה להכנס למחשב אבל העכבר אמנם זז אך לא נתן לי ללחוץ אנטר ולרשום את הסיסמה. לפתע המסך שוב נהיה שחור. כיבתי והפעלתי מלא פעמים את המחשב תוך כדי שאני עובר עם פן. המקלדת עם נורות דולקים, המחשב דולק אבל המסך לא. בנורות של הלנובו נורה אחת בצבע לבן רגיל דולקת קבועה ונורה שניה מהבהבת בכתום ואני לא יודע מה זה אומר. נראה לי שפעם ראשונה זה בצבע כתום. זה מחשב נייד אם אני לא טועה דגם y50 של לנובו.

Perfume1

New member
כעת הנורה הכתומה הפכה ללבנה

אך עדיין המסך לא דולק. טכנאות מחשבים זה לא התחום שלי - שואל אתכם המומחים. במידה ואצטרך לשלוח לתיקון חושש לשלוח לחברת תיקונים של האחריות כי תמיד היא מפרמטת את המחשב - התנאי שלהם לתיקון זה רק אחרי הסכמה שלי לפירמוט ולא הספקתי לגבות תכנים חשובים! אז האפשרות השניה היא טכנאי מחשבים פרטי השאלה כמה זה יעלה?? אני לא עשיר. מצטער שכבר לא שלמתי על דרובוקס מהר והייתי מגבה הכל במידה ועדיין אפשר לגבות לא יודע מה קורה למחשב. מה אני צריך לעשות?

arseny92

Well-known member
מנהל
עקרונית אפשר לקחת איזה כונן קשיח 2.5 מאותו סוג, להתקין

ממחשב אחר מערכת, להחליף במחשב התקול כוננים, ולשלוח לחברת תיקונים, שיפרמטו
וכשתקבל חזרה תחליף כוננים חזרה ופשוט אתחל למערכת שלך
&nbsp
המערכת ונתונים הם בכונן הקשיח ולצערי רבים שוכחים זאת
&nbsp
או שתקח את הכונן שלך, הכנס למארז עם חיבור usb , חבר למחשב אחר (לחילופין חבר ישירות למחשב האחר פנימית, זה אותו sata) וגבה את מה שאתה צריך מהכונן שלך...

רוב הזמן נח

Well-known member
פעלת שגוי מההתחלה

אם נשפכים נוזלים אז צריך מייד לנתק את המכשיר מהחשמל ולא לחבר אותו יותר עד שפותחים אותו ודואגים לנקות וליבש אותו לחלוטין.
&nbsp
זה בגלל שנוזלים שחדרו למכשיר עם הזמן רק חודרים עמוק יותר וגורמים לנזק נוסף.
&nbsp

Perfume1

New member
אוקי. אז טעיתי.

מה עכשיו עושים כדי לטפל בבעיית המסך?

רוב הזמן נח

Well-known member
שולחים לתיקון או קונים חדש.

נגרם קצר מהנוזלים באחד או יותר מרכיבי החומרה שבמחשב ונשרפו כל מיני רכיבים.
זה דורש בדיקה והחלפה של רכיבים.

סנגיב

New member
הקפה היה עם סוכר ? בעיה. נסה לאפות אותו במשך

כשעה בתנור אפיה שמכוון ל 65 מעלות. הבעיה עם הסוכר שהוא מקצר כשהוא
מתייבש, אבל לנסות ליבש בתנור לא עולה כסף.

רוב הזמן נח

Well-known member
ואם לא יצא טעים אפשר יהיה להשתמש כמגש לקפה ועוגיות

blzvi

Active member
הכל נראה כבעיית לחצנים

נסה לחבר מסך חיצוני .ואם הוא עובד תקין אז שוב אזור לחצני ה Fn .מצב שינה וכו'

למעלה