בעיה זוגית

nettai2

New member
זה דווקא ממש לא העניין

אבל הוא לקח אותי ממקום מאוד נמוך והביא אותי למקום מאוד גבוה, אני חייבת לו את כל מה שאני עכשיו, ואני מרגישה שעד היום אני כל הזמן לומדת ממנו דברים חדשים.
חוץ מזה שאין לי שום דבר רע באמת להגיד עליו כי הוא באמת בחור זהב.
אז מה דחוף לי כל הערסים שמתחילים איתי בטיילת? או איזה בן זונה שיזיין אותי ויזרוק? לא קל למצוא עוד בחור זהב. ויש גם מתעתעים

nirity1

New member
זה ברור שזה לא העניין

וזה ברור שהבחור הוא בחור טוב. אבל לפעמים גם דברים טובים נגמרים. תחשבי , פגשת אותו בגיל 15.5 כן ? את פשוט גדלה ומתחילה לרצות לנסות אנשים אחרים אבל את גם מפחדת שלא תמצאי עוד בחור טוב ....לא כל הבחורים בארץ הם ערסים ובני זונות. יש כאלו שהם טובים. חוץ מזה גם לא נורא להיות רווקה קצת....

מאיך שאת כותבת נשמע

שאת יותר פוחדת לאבד אותו, מאשר רוצה להיות איתו.
וזה אומר הרבה..
בזוגיות צריך לבחור להיות עם מישהו גם אם בחוץ יש אחרים מדהימים ולא מתוך פחד שבחוץ יש רק חראות.
במילים אחרות ממה שכתבת- אם מישהו היה מבטיח לך בוודאות שאת תמצאי מישהו אחר בחור זהב, את היית עוזבת את הנוכחי שלך. כי מה שמניע אותך להישאר איתו זה בעיקר הרע שמחכה לך בחוץ, לפי ראות עיניך.

בקיצור, עצתי אליך היא תחיי מתוך בחירה ולא מתוך פחד, זה נכון לכל תחום בחיים ולכל שלב בחיים.

איציק911

New member
למה היית במקום מאוד נמוך?

אבל לי נראה כמו שהוא תרם לך בטח גם את תרמת לו.

מה דחוף לך הערסים??? את שואלת אותי??? את אוהבת ערסים????

תלוי לאיזה כיוון תלכי ותלוי איך תתנהגי הכל תלוי בך, אם תלכי לכיוון בחור זהב תמצאי ואל תישארי עם מישהו סתם בלי אהבה ובלי משיכה.

את תמצאי אהבה ומשיכה ואין לך מה להיות לחוצה

קארניו

New member
לא הבנתי איפה הבעייה

לדברייך הוא בחור טוב שהרים אותך ממקום נמוך (אין לי מושג באיזה פח אשפה היית בגילך הצעיר)
והיחידי שמתנהג אלייך בכבוד בניגוד לשאר הערסים שרוצים רק לזיין אותך .
אבל אם את בכל זאת ולמרות הכל נמשכת למניאקים אז את בבעייה שמצריכה טיפול .

קארניו

New member
הסקתי מזה:

"אבל הוא לקח אותי ממקום מאוד נמוך והביא אותי למקום מאוד גבוה, אני חייבת לו את כל מה שאני עכשיו, ...."

ומזה:
"אז מה דחוף לי כל הערסים שמתחילים איתי בטיילת? או איזה בן זונה שיזיין אותי ויזרוק? לא קל למצוא עוד בחור זהב."

וזה:
"ולאט לאט אני מוצאת את עצמי חושבת עליו פחות ומסתכלת לצדדים."
"אני כן מוצאת את עצמי מפנטזת על בנים אחרים."

וזה:
. "אבל מה כבר מחכה בחוץ? למה למהר אם אפשר להציל עוד את מה שיש לי? אני לא מודאגת מלהיות לבד אני מודאגת מלאבד אותו, הוא יותר מבן משפחה."

מה שהבנתי ממך שלדעתך בחוץ יש רק זבל ולמרות שמצאת יהלום את פוזלת לעבר המניאקים .

איציק911

New member
את כבר לא נמשכת אליו???

אם לא נמשכת ולא מתגעגעת אז תיפרדי ואל תיפגעי בו יותר כי זה ממש לא פייר.

את מה זה מצחיקה, בחיי

את כותבת ש"אני צעירה וכל החרא הזה" - אבל תאכל'ס- את מדברת כמו זקנה בת מאה.
הוא לא חלק עצום בחייך, הוא אחד שאת משקרת לו עכשיו כמו גדולה כדי לתפוס משהו ביד, רק שאת לא מבינה שאין לך שום דבר ביד כי את לא רוצה את זה.
תפסיקי להפרד ולחזור אליו, תתחילי לקחת את החיים שלך בידיים ולכי.
ותפסיקי להסתכל כל כך ימינה ושמאלה על גברים כי בין כה וכה את כבר במקום יותר נמוך ממה שהוא הביא אותך מלכתחילה.

Cade Foster

New member
מקרה קלאסי

של בחורה שתלמד להעריך אחרי שתאכל הרבה הרבה חרא מהרבה הרבה טיפוסים. בדבר אחד את צודקת - בחוץ לא מחכים יותר מידי אנשים זהב כמו מה שאת מתארת.

מקווה בשבילך ששכר הלימוד שלך יסתכם בזה ושלא תחזרי למקום הנמוך שממנו באת לפני שהכרת אותו.

בפעם הבאה שתזכי להכיר דג זהב, תשתדלי לא להבריח אותו.

למעלה