בעיה...ואולי לא...

Marah

New member
בעיה...ואולי לא...

שלום:)אני חדשה פה...אז זהו יש לי בעיונת קטנטנה.... אני בתפיסה בסיסית מחזיקה בדעה שכולם נולדים ביסקסואלים ואז מתפחים לצד זה או אחר או לא...ככה שהעובדה שאני מוצאת בנות מושכות גם כן אף פעם לא הפריעה לי, אז מה הבעיה שלי? אז ככה אני אף פעם לא התנשקתי, לא עם בן ואל עם בת (כן אני יודעת אומלל בשביל ילדה בכיתה י"ב...) אבל אני בכיתה של רוב בנות ובטיולים ודברים כאלה ה"משחקים" בין הבנות הם מינים, לא מאוד אבל מספיק, זאת אומרת לא פעם נגעו לי בחזה ודברים כאלה... והנקודה היא שאני מרגישה הרבה יותר בנוח במשחקים כאלה עם בנות מאשר עם בנים... זה לא בטוח אומר משהו אבל אני מסוגלת לחשוב של לנשק בת בהרבה יותר קלות מלשנק בן (למורות שגם זה בא בקלות):S וכאילו שהבילבול הזה לא מספיק לי, אני עושה עבודה יחידה חמישית בפסיכולוגיה של השפעת המין על עמדות בנוגע ליחסים הומוסקואלים וכל התאוריות שאני קוראת רק מבלבלות אותי יותר! מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבילבול הענק הזה? לא ממש משנה מה אני... אבל משגע אותי שאני לא יודעת מה!!! אני לא בטחה שאני מדברת בהיגיון אבל אני מ-מ-ש מבולבלת...:(

קופיק

New member
למבולבלת...

שלום לך מבולבלת. גם אני בדיעה שכל אחד נולד דו מיני. בתכלס, אם נחשוב על זה באמת, לכל אחד ואחת יצא לא פעם לפנטז או לחשוב מחשבות כאלו ואחרות על בני מינם. אפילו סטרייטים מפנטזים לעיתים על בני מנים. אי אפשר שלא. לכן, לדעתי, כל אחד נמשך לשני המינים, אבל יש כאלו שמדחיקים זאת, או שהמשיכה שלהם לאותו המין לא חזקה דיה, וזה מגיע למצב שהם מגיעים להחלטה שהם סטרייטים בלבד. אני למשל דו מינית. אני גם נמשכת בטירוף לנשים מסויימות וגם לגברים. אבל אצלי המשיכה לנשים חזקה יותר, ולגברים המשיכה שלי די חלשה, מה שמעיד על כך שאני נוטה יותר לכיוון הנשים, אבל בכל זאת דו מינית. עזבי את כל הבולשיט של הפסיכולוגיה ועזבי את פרויד. אומרים שהוא גם לא היה בריא בנפשו. תקשיבי רק לעצמך ואל תסתבכי יותר מידי. אם את אומרת שלא אכפת לך להתנשק עם בחורה, אז יופי. כבר הגעת להחלטה שלך ואת כבר יודעת מי את. מקווה שעזרתי.
להתראות בפעם הבאה

aya_bsf

New member
יקירתי.......

יקירתי! דבר ראשון אני מפנה אותך להערה שכתבתי לקופיק בתחילת העמוד...... דבר שני....חופשי תרגישי בנוח עם זה שאת מבולבלת....הרי שאם לא היית אז משהו היה לא בסדר.....ככה זה גיל ההתבגרות! דבר שלישי, זהות הומוסקסואלית לא מגבשים בן רגע(למרות שיהיו כאלה שיצעקו עליי שכן, "נולדנו ככה" וכדומה), לרוב זה לא ממש קורה..ובמיוחד בגיל ההתבגרות (כן את נמצאת בו עכשיו) כל עניין הזהות המינית מאוד מבלבל ומעניין רק שמערכת החינוך הדפוקה שקיימת בחברה הישראלית לא ממש יודעת איך להתעסק איתו ולכן נוצר מצב שילדה כמוך נוגעים לה בחזה לפני שהיא מתנשקת(ואין זה בושה לא להתנשק בכיתה י"ב).... בכל מקרה, התיאוריות הקוויריות של פוקו ושל פרויד מאוד קשות להבנה ולניתוח ואת יכולה לראות בכלל בספרות המחקרית שגם טובי החוקרים לא יודעים כל כך איך לאכול אותן - ולכן זה טבעי שאת מבולבלת מהן. אבל לא התיאוריות הן אלו שצריכות לעניין אותך אלא הרגשתך האישית שלך עם עצמך. אם את חושבת שיותר קל לך לנשק בחורה מאשר בחור אז תנשקי בחורה - אבל השאלה האמיתית היא את מי את רוצה יותר לנשק ואל מי את יותר נמשכת??? אם את מעוניינת לקרוא מאמר פשוט ואמיתי על המיניות החד מינית אני מפנה אותך לד"ר בן ארי עדיטל שכתבה מאמר פשוט על הומוסקסואליות ועל היציאה מן הארון...אולי זה יעזור לך לסדר דברים שם בראש....אבל את העניינים בלב את צריכה לפתור בינך לבין עצמך לבד ולאו דווקא עם ספרים.... שלך איה

p o l i

New member
לmarah

זה מובן שיותר נוח לך עם בנות מינך אני חושבת שכולם ככה סטרייטים וגייז כאחד, קחי את הדוגמא של בנים מתבגרים ננעלים לבד בחדרי חדרים ועושים בחווא ביד.... עוד דבר לגבי הנטיה המינית...- לפני הרבהההה זמן ראיתי זינה (כן, כן אני יודעת...) ודיברו שם על הנושא, מישהי הסבירה את דעתה לנטיה לסבית היא אמרה שכולם נולדים א-מינים וכשמגדלים אותנו בדרך כלל אנחנו יותר קרובים לאמא (גם הבנות וגם הבנים) וככה אצל הבנות והבנים מתחזקת האהבה לבת, ומצד שני ישנם בנים שקשורים לאמא שלהם ברמה יותר חזקה ולכן "מחקים" אותה ומתחזקת אצלהם האהבה לבנים. אני לא יודעת אם אני מסכימה עם הטענה הזאת אבל בעבר היא נראתה לי הגיונית וסידרה לי כמה דברים. אה, ולאיה מה שאמרת נכון ואי אפשר לחלוק עליו"זהות הומוסקסואלית לא מגבשים בן רגע(למרות שיהיו כאלה שיצעקו עליי שכן, "נולדנו ככה" וכדומה)" אנחנו נולדים עם הזהות ההומוסקסואלית אבל היא לא מתגבשת בן רגע ובדרך כלל לוקח כמה שנים טובות עד ש"מגלים" אותה

בזוקה29

New member
../images/Emo184.gifבילבול

רציתי לומר לך שהבילבול זה השלב הכי מעצבן בדרך להחלטה על מה אתה מעדיף מינית. והוא מעצבן בעיקר כי בדיבעד את/ה מגלה שיכולת להנות ממנו. יכולת להנות ממנו אבל לא עשית את זה כי היית עסוק בלהיות מבולבל ( ככה לפחות זה היה אצלי). הצעתי לך: תשתדלי, תנסי, להנות מהתקופה הזו לקחת כל וכל חוויה כמעין בדיקה בשבילך מה כיף. אם זה עם בנות אז עם בנות ואם זה עם בנים אז עם בנים. יום יבוא והתשובות יהיו ביד שלך בלי שום קשר לכל התאוריות הפסיכולוגיות שקראת. בהצלחה

Marah

New member
בילבול זה לא כיף:(

אני מבולבלת כי אני כן נמשכת לבנים בתאוריה רק כשאני שם זה לא הולך...:S זו הסיבה שלא היה לי אף פעם חבר...! כשבחור בא ושואל אם בוא יכול לנשק אותי אני מתפוצצת מצחוק (באמת! זה משהוא שהיה לפני שנתיים שלוש, והוא היה חמוד אבל לא יכולתי לנשק אותו...הרעיון נראה לי טיפשי...) הנקודה היא שאני פשוט קופאת אם בנים (או גרוע מזה צוחקת להם בפנים) אבל לא עם בנות...ואני עדיין מוצאת בנים מושכים!:/ אני לא אוהבת להיות מבולבלת כל כך!:(

InnerKid

New member
ל-Marah

לא הבנתי מה הכוונה של נמשכת לבנים בתיאוריה? זה מה שאת חושבת שאת צריכה לעשות? את צריכה להימשך לבנים כי ככה כולם וככה חונכת? לא הבנתי מה זה להימשך בתיאוריה... משיכה מינית היא לרוב דבר מאוד מאוד לא תיאורטי... מה שאת מוסיפה שאת פשוט קופאת עם בנים יכול לומר אולי שאת גם פוחדת באיזשהו מקום מזה, ואז אפשר לבדוק גם למה. אבל מה שהכי חשוב הוא בכל מקרה, ההתנסות. לכאן ולכאן - למרות הפחד, בזמן ובמקום שתראי לנכון. ההתנסות המעשית תתן לך הרבה יותר ידיעה בלתי אמצעית על עצמך ומתוך עצמך ולא מתוך תיאוריות שלא מתאימות בדיוק לכל אחד... ככה שתמיד כדאי להתנסות - גם עם בנים וגם עם בנות, אם את מרגישה את המשיכה לשני הצדדים. להיות מבולבלת זה חלק מהתהליך, אין הרבה מה לעשות עם זה, אלא לתת לבלבול לבלבל... זה טבעו, ומתישהוא הוא יקטן...
מאור

Marah

New member
תאוריה= רחוק

כל עוד הם לא פה מתחילים איתי אז סבבה... היה רק בחור אחד שהתחיל איתי והרגשתי משהו... זה לא שהם מפחידים אותי רק שהם שם הם לא מעניינים אותי... לזה התכוונתי בבתאוריה... אני נמשכת אלייהם, אפילו לאלה שמתחילים איתי, רק לא כשהם שם... אולי אני פשוט נהנת מהמרדף אני לא יודעת... סליחה על זה שאני מבלבלת את השכל... פשוט אין לי ממש מישהו להגיד לו את זה...אבא שלי היה מתפחלץ אמא שלי הייתה שולחת אותי לפסיכולוג ורוב החברים שלי היו חושבים שאני צוחקת... אני לא מספיק קרובה לבני דודים שלי והאחים שלי צעירים מידי אז אין לי אף שחד חוץ מהכלב והוא לא ממש עוזר...תודה שאתם הקשבתם לי...אני מניחה שאני באמת פשוט אחכה ואראה זה פשוט מתסכל... תודה רבה על העזרה והאוזן הקשבת... רעות.

שלום לכולכם בכלל ולמרה בפרט

שלום אני מאוד חדש פה וחדש לרגשות של משיכה הומוסקסואלית לאותו מין אני ידעתי שיש לי משיכה כזאת כבר הרבהב זמן ואני בינתיים בארון אני ביסקסואל ואני חושב שזה הגיוני מה שאת אומרת אני חושב שהסביבה מכריחה אותנו ללכת בתלם. אבל אני לא יודע לי זה קרה כבר בכיתה ח´ כשהבנתי שאני נמשך מינית לבנים אני בתול ולראשונה התאהבתי במישהו בכיתה י´ב אני עכשיו בצבא בן 19 ואני מחפש מישהו בינתיים מישהו שיהיה תפור בשבילי אבל אין לי זמן אני בי אז אהע גם נמשך לבנות אני מאוד מבולבל עדיין והכל ואני קצת ארוניסט סיפרתי לידידיי הקרובים שאני בי והם די קיבלו את זה אבל חלקם התכחשו וחשבו שאני מסווה את רגשותיי אני פשוט רוצה להתנסות אם גבר אבל אני לא יודע אם אני מוכן לסקס רק ביתיים מערכת יחסים. ומאז שאני זוכר את עצמי אני הייתי כזה אאוטסיידר כזה ואני הכי מפחד מה הוריי יגידו לי לגבי שאני בי אני נתתי להם הינטים והם לא אהבו את הרעיון ואני ממש ממש רוצה לחוות משהו בינתיים לא סקס רק קשר מסוג שונה קרבה או אפילו קשר פיזי שיראה מה יתפתח מזה . בינתיים אני לבד ומנסה לחפש משהו עם בנות to no avail . אני מהרצליה ואני לא כ"כ אוהב לצאת מהבית ביום שישי אני טיפוס ביתי ואני מפחד מהשינוי ומזה יגרום למשפחתי אם אני אגיד להם פתאום שאני בי .

למעלה