בעיה הורמונלית

kooty01

New member
בעיה הורמונלית

אני בת 18 וסובלת מכמה דברים: אפילפסיה,אסטמה קלה ואנמיה אני לוקחת כדורים לאפילפסיה (טריל) בערך ב4 חודשים האחרונים התחלתי להרגיש שונה אין לי כוח פיזית לכלום, כשאני קצת הולכת אני מרגישה מותשת,כאילו אני חלשה בידיים,ברגליים ויש לי גם כאבי גב כל החופש הגדול הזה פשוט ישבתי בבית כל היום ולא עשיתי כלום. אני ישנה הרבה מאוד ולא מצליחה לעצור את עצמי, מאז שזה התחיל, כשהייתי בלימודים, לא הצלחתי לקום בבוקר הרבה פעמים מה שהביא להרבה חיסורים בנוסף אני גם בדיכאון מתמשך ואני מרגישה כאילו שום דבר לא יעזור, כל דבר שאומרים לי, גם אם הוא טוב לא עוזר לא מתחשק לי לעשות כלום, בזמן האחרון אני בכלל לא עונה לכל החברות שמתקשרות או יוצאת איתן...אז גם התרחקתי מהן אני בוכה מלא...כמעט בכל סרט ואפילו מספרים (מה שלא היה אפילו קרוב ללקרות לפני) הזיכרון שלי מאוד מאוד חלש- לפעמים אני אפילו לא זוכרת מה עשיתי כמה דקות לפני או מה אכלתי... אני יודעת שזה לא סתם עייפות או משהו אני מרגישה כמו אישה בת 40 כשאני רק בת 18 הבנתי שזו יכולה להיות בעיה הורמונלית... רציתי לשאול אם זה הגיוני לפי מה שסיפרתי ואם כן, לאיזה רופא הולכים כדי לפתור את זה? רופא נשים? ואיך מטפלים בזה?

בעיה הורמונלית

אני מאד ממליצה שתגשי קודם כל לרופא המשפחה שלך. בעיות הורמונליות לרוב לא מתבטאות באופן כזה אבל הכל יכול להיות. ייתכן שיש לך מחלה ויראלית כלשהיא או שאת לא מאוזנת עם הטפול התרופתי שאת מקבלת ( יותר מידי או פחות מידי) או שהכל תסמינים של דכאון. חשוב מאד שתגשי לבדיקת הרופא בהקדם.

kooty01

New member
אולי הכדורים זה קשור

פעם הייתה לי אפילפסיה...שהייתי קטנה אבל הרופא אמר שמחשש שזה יחזור כדאי שאני אקח...אני לא לוקחת ברמה גבוהה

למעלה