בעיה הגדרתית

חתולית

New member
בעיה הגדרתית

יש לי בעיה - אני לא יודעת להגדיר מסיבת ריקודים פצצתית עם די ג`יי שאחרי זה כולם באים לבעל המסיבה לישון. חברה שלי עשתה כזה דבר בבית ה-פ-צ-צ-ת-י שלה, וזה פדיחה, מה אני אגיד? היה פצצה, אבל אני אגיד שהייתה מסיבת פיג`מות? מה אנחנו בכיתה ד`? פדיחה! וואו, אבל איך פוצצנו את שני אלה שנרדמו! משחות שיניים, אודמים, פלסטרים מלאים בדבק, מה לא?! וואו, פצצה. וואו, פדיחה.

כן, מה הבעיה?

את יכולה להגדיר את זה ככה: הייתה מסיבת פיג`מות פ-צ-צ-ת-י-ת וישנת שם עם כל המקובלים ה-פ-צ-צ-ת-י-ם והיה פצצות לגבות רסיסים לריסים ה-פ-צ-צ-ת-י-ם של כולם! וואו, פ-צ-צ-ה. מה הבעיה עם זה?

חתולית

New member
כבר יותר טוב

איך שאת אמרת את זה זה באמת נשמע פ-צ-צ-ת-י, אבל בכל זאת, מסיבת פיג`מות? נו, מילא... אבל הבעיה היא שאמרת את המילה מקובלים, תזהרי, פה בפורום לא אוהבים אותה. דולציאנה בטח תקפוץ עליך, אני מרחמת עליך. היא חושבת שזה ``שטחי`` ו``ילדותי``. סתם אחת. גם קורט קוביין לא אוהב את המילה, זהירות. גם לפי דעתו זה ילדותי. אוי, רחמים. אפשר לקרוא לך בקיצור מנטי?

MajoR_ToM

New member
אני מקווה שאת מבינה ש

ההודעה שלה נכתבה בהומור וציניות מנטלטארמה שלנו היא אינה איזה פרחה-צפונבונת אלה אישה בשיא פריחתה המחפשת אחר הגדרה עצמית ... :)

חתולית

New member
דווקא לא...

הדי ג`יי היה דווקא די מסכן ושם שירים ש-בוא נגיד- כבר לא בטרנד, והיה די מניאק ולא הסכים לשים שירים שביקשנו (אפילו שיר לכבוד הילדה שעשתה את המסיבה הוא לא הסכים לשים), והוא אפילו לא היה חתיך (ובטח לא פ-צ-צ-ה). אבל... הכרתי שתי חברות חדשות, ורקדתי עד כלות הנשמה, וצחקתי והיה פ-צ-צ-ה. אני פשוט מנסה לחפש את הצד הטוב...

MajoR_ToM

New member
אני שם זובי על ....

``שירים טרנד `` המוזיקה הכי טובה למסיבה זה מטאל סיסטם אוף אה דאון לנצח !!!!!! ותעזבי את הביטוי הזה - פצצה

Mind_Thief

New member
וואי לא ידעתי ש...

קיימים עוד אנשים שאוהבים את ``המערכת של הלמטה``!! יחי אנשי פטריית הקמבוצ`ה!!!

MajoR_ToM

New member
DOWN WITH THE SYTEM H-(

כללוכלל לא נכון המעגל רק הולך וגדל אני מפיץ אותם בעולם ... THE REVOLUTION COMES CLOSER EVERY DAY !

חתולית

New member
עכשיו אתה מאושר?

אני לא מבינה אנשים פה בפורום - בעיקר קורט קוביין, עידן 16 ודולציאנה. מה זה הקטע האידיוטי הזה של לצחוק על אחרים? כמו שכבר אמרתי - עם אחד הרבה חברים. די להיות כל כך ישראלים.

חתולית

New member
צפונבונים

אבל אני לא אוהבת ערסים ופרחות... סתם צפונבונים שחושבים שאם הם נולדו בצפון תל אביב או ברמת השרון או לעומת זאת בג`סי כהן אז הם קולים/טובים/אחלה/מקובלים/שווים/פצצות וכו`...

MajoR_ToM

New member
רק שאני אבין ....

ההודעה הייתה בצחוק ?! או שזה באת איך שאת מיתבטאת - `` וואו פצצה , איזה פדיחה `` ? פיכס אני יכול להגדיר את זה כ``חרא של אנשים עושים דברים מטומטמים ``

למעלה