בעיה דיי מסתכלת

israzanza

New member
בעיה דיי מסתכלת

טוב, יש לי בעיה שרודפת אותי כבר איזה שנתיים, וכבר נשבר לי מזה כי אני לא יכול לעבוד ככה יותר כל כלי VST שאני משתמש בו בקיובייס (SX3) עובד כמו שצריך, הבעיה היא שכל פעם שאני מכוון פריסט וסאונד מסוים, הוא חוזר לסאונד שהפלאג נפתח עליו, ובפול ווליום! (חוויה לא נעימה) ברגע שאני משמיע את הרצועת מידי מההתחלה שלה (אם אני מסמן אותה מהאמצע, ואז משנה את הסאונד, הוא ישאר עד שהיא תסתיים ותחזור להתחלה שלה). אין לי מושג למה זה קשור, ניסיתי לשמות הגדרות מידי, לעבור לASIO אחר, וסתם לשחק אם ההגדרות של הVST אבל שום דבר לא עוזר. אם למישהו יש מושג, אני ישמח לעזרה. נ.ב אני עובד בלי מקלדת שליטה, אם זה קשור.

נשמע כמו באג מעצבן

אבל אולי יש פיתרון אתה יכול לשמור פריסטים ברוב הVST שאני מכיר אתה יכול לשמור פריסט של המיקסר ואתה יכול להקליט את הVST ברגע שסיימת לעבוד עליו לאודיו - וככה תחסוך שינויים בעתיד בהצלחה

israzanza

New member
אני לא חושב שזה באג כי...

כיאילו זה כן באג, אבל לא משהו שקשור להתקנה או למחשב, כי זה קרה לי במחשב הישן שלי שהיה דיי גרוטאה, וזה קורה לי במחשב החדש שלי, שהוא מפלצת. יכול להיות שזה באג בגירסא של הקיובייס או משהו? וד"א כל מה שכתבתה יכול לעבוד, זה רק קוץ רציני, אבל תודה על הרעיון ^_^

israzanza

New member
האמת שלא, נראה לי שזה קשור לזה

יש לי LE חוקית, אבל אני מעדיף לעבוד אם הSX (כמובן שהייתי מעדיף לעבוד אם קיובייס 4 חוקי, אבל אני לא רוצה אפילו להתחיל לחשב כמה משכורות צבאיות אני יצטרך בשביל לקנות את זה -_-)

למעלה