בעיה! (דיי דחופה..)

Amit Gal

New member
בעיה! (דיי דחופה..)

יש לי Trojan.. איך אפשר להסיר את MultiDropper-FQ???

yaronzeev

New member
סריקה של הדיסק

טרויאן, הוא סוג של וירוס שרץ אצלך על המחשב הכי טוב להיפתר מממנו זה להריץ סריקה מלאה עם תוכנת האנטי וירוס אצלך במחשב על כל הקבצים בדיסק הקשיח.

Amit Gal

New member
זאת הבעיה!!

איך שאני פותח את הנורטון הוא סוגר אותו אחרי כמה שניות..!! תעזרו לי בבקשה

Amit Gal

New member
לא מצליח

יש לי בעיה לעבור למצב בטוח... וסריקה אונליין כבר ניסיתי משני מקומות, ומצאתי משהו, אבל אי אפשר לעשות עם זה כלום.. וניסיתי כבר להתקין 3 תוכנות אנטי וירוס אבל הוא פשוט יודע לי כמה שניות אחרי שאני מפעיל אותם, ואי אפשר לשים שום אנטי וירוס על מצב אוטומטי, זאת אומרת שאין אנטי וירוס פועל.. מה זה בדיוק??? אנשים, אני ממש חייב עזרה

לינק

New member
איזו סריקה אונליין ניסית ?

נורטון לדוגמא לא מסירה מה שהיא מוצאת. תנסה פנדה או RAV. מעבר לזה, אם זה גם לא עוזר, תרשום מה שהסריקה מוצאת (את שם הוירוס)

Amit Gal

New member
אתה יכול להביא לי קישור לזה..?

ניסיתי, באתר של-McAfee ושם הוא מצא לי את MultiDropper-FQ trojan ואת JS_NOCLOSE, אבל אי אפשר לעשות משם כלום.... אחר כך ניסיתי באתר של (Trend Micro (HouseCall, ושם הוא מצא לי רק את JS_NOCLOSE, ומחקתי אותו משם אבל זה לא פתר את הבעיה.. אתה יכול להביא לי את הכתובת של מה שאמרת..? תודה.

uzi2

Active member
איזו מערכת הפעלה יש לך?

ולמעשה מה שמעניין אותי זה איזו מערכת קבצים (NTFS או FAT). נסה להוריד מהאינטרנט: ftp://ftp.f-prot.com/pub/dos/fp-313a.zip ולפתוח את תכולתו לתוך תיקיה יעודית שפתחת לצורך העניין. קרא לתיקיה c:\fprt אח"כ הורד את ftp://ftp.f-prot.com/pub/fp-def.zip ופתח את תכולת הקובץ לתוך אותה תיקיה. תן לקבצים של fp-def להחליף את הקבצים המקוריים באותה תיקיה. אח"כ הפעל מחדש את המחשב לתוך מצב safe mode command prompt (ואם אתה לא יכול, אז הפעל את המחשב לתוך מצב command prompt בלבד. לא להכנס לתוך מצב safe mode אלא רק אם מדובר ב- command prompt), והקש את הפקודות הבאות לפי הסדר (בסוף כל שורה להקיש enter).
c: cd \fprt ren f-prot.exe fprt.com fprt.com /hard /disinf /auto​
אח"כ הפעל מחדש את המחשב, ואם מתקבלות הודעות שגיאה אז נא לרשום לנו מהן. (אבל לא להלחץ). אם ה- F-Prot (התוכנה ששינינו את שמה ל- fprt.com על מנת למנוע מהוירוס לנטרל אותה) מזהה וירוס אבל לא מצליחה להסיר אותו, אז נא לרשום את שם הקובץ הנגוע ואת מקומו. בכל תגובת המשך נא לרשום מה מערכת ההפעלה (ואם אתה יודע, אז גם מה מערכת הקבצים). ההנחיות אינן מתאימות ל- NTFS.

Amit Gal

New member
פירמטתי את הכונן...

בסוף פירמטתי את הכונן כי הכל היה איטי מאוד(!) והאינטרנט לא פעל ואולי עוד כמה בעיות... אז בקיצור, התקנתי שוב ווינדוס (XP) והכל עובד אבל בערך, החלונות זזים לאט (לא כמו לפני זה אבל מרגישים את זה) וגם החיבור לאינטרנט איטי (כמו 56 ק' ולי יש ADSL ברשת בבית בין שני מחשבים, אבל זה יכול להיות שזה בהגדרות) אני בכל זאת רוצה להיות בטוח ולעשות סריקה, ועשיתי עם נורטון והוא לא מצא.. אפשר אולי לעשות עוד משהו כדי לבדוק?

uzi2

Active member
לגבי הסריקה

יש רשימה של אתרים שסורקים אונליין לוירוסים, בקישורי הפורום. יש שם למשל את האתר של מקאפי, שהאנטיוירוס שלהם יחסית חזק בזיהוי טרויאנים. מדוע הכל איטי. יכולות להיות הרבה סיבות. באופן כללי, ביטול של כל מיני אפקטים גרפיים כבדים ב- XP מאיצים את הפתיחות של התיקיות ושל החלונות. למשל אפקט העמעום, למשל מעבר לתצוגה קלסית, וכדומה, למשל אפקטי אנימציה.

Amit Gal

New member
זה לא הגיוני...

לפני כן היה לי כל האפקטים והכל עבד חלק, יש לי מעבד 1.8 ג'יגה ועכשיו כל החלונות זזים לאט... ובקשר לאתרים, תוכל לתת לי כתובות אליהם..? תודה.

רמי ורד

New member
תנסה להוריד ANTI TROJAN 5.5

לפי דעתי תוכנה מצויינת והבעייה היחידה שהיא לא בחינם אבל אפשר לקבל אותה למשך 14 ימים לניסיון לכן מכיוון שהבעייה שלך היא עכשיו תוריד אותה ותפעיל ותנסה להוריד את הסוס טרויאני לתוכנה הזאת יש קרוב ל 10000 סוגים של סוסים טרויאנים

Amit Gal

New member
תודה, הורדתי.. (עד שהורדתי...)

סרקתי את כל המשחב ואין טרויאנים כי פירמטתי ורציתי להיות בטוח... סרקתי עם נורטון ולא מצא שום וירוס, אבל המחשב עדיין איטי וגם האינטרנט (אבל יכול להיות שהבעיות האלו הם בהגדרות)

למעלה