איזו מערכת הפעלה יש לך?
ולמעשה מה שמעניין אותי זה איזו מערכת קבצים (NTFS או FAT). נסה להוריד מהאינטרנט:
ftp://ftp.f-prot.com/pub/dos/fp-313a.zip ולפתוח את תכולתו לתוך תיקיה יעודית שפתחת לצורך העניין. קרא לתיקיה c:\fprt אח"כ הורד את
ftp://ftp.f-prot.com/pub/fp-def.zip ופתח את תכולת הקובץ לתוך אותה תיקיה. תן לקבצים של fp-def להחליף את הקבצים המקוריים באותה תיקיה. אח"כ הפעל מחדש את המחשב לתוך מצב safe mode command prompt (ואם אתה לא יכול, אז הפעל את המחשב לתוך מצב command prompt בלבד. לא להכנס לתוך מצב safe mode אלא רק אם מדובר ב- command prompt), והקש את הפקודות הבאות לפי הסדר (בסוף כל שורה להקיש enter).
c: cd \fprt ren f-prot.exe fprt.com fprt.com /hard /disinf /auto
אח"כ הפעל מחדש את המחשב, ואם מתקבלות הודעות שגיאה אז נא לרשום לנו מהן. (אבל לא להלחץ). אם ה- F-Prot (התוכנה ששינינו את שמה ל- fprt.com על מנת למנוע מהוירוס לנטרל אותה) מזהה וירוס אבל לא מצליחה להסיר אותו, אז נא לרשום את שם הקובץ הנגוע ואת מקומו. בכל תגובת המשך נא לרשום מה מערכת ההפעלה (ואם אתה יודע, אז גם מה מערכת הקבצים). ההנחיות אינן מתאימות ל- NTFS.