בעיה דחופה !!!

אלי 1155

New member
בעיה דחופה !!!

כשאני מתמזמז עם חברה שלי אני מגיע לזיקפה מלאה וגם כשאנחנו ביחד במיטה בלבוש או בעירום .אבל ברגע שאני עולה עליה כדי לגמור כל הזיקפה יורדת לי ואז כמו לאיזה זקן היא צריכה להתחיל לעשות את האיבר כדי שיועיל בטובו להיזדקף .וכמובן שגם גמירה מעישוי היא לא גמירה טובה כי זה יוצר מייד שפיכה

חופ שיה

New member
נשמע שאתה מתרגש מאוד

יכול להיות ? כמה זמן אתם חברים ? מהו ניסיונך המיני? בן כמה אתה ?

אלי 1155

New member
ממש לא נראה לי

שזה מהיתרגשות ולגבי השאלות אני בן 21 והיא הראשונה שלי ואנחנו מקיימים יחסי מין 3 חודשים

חופ שיה

New member
עוד מתחילת יחסי המין

שלכם היו בעיות שכאלה או רק לאחרונה ? בכל מקרה, אתה בתחילת דרכך המינית. נראה לי שמה שאתה חווה עכשיו יעלם כלא היה ככל שתצברו ניסיון אחד עם השניה, אל תמהר להסיק מסקנות לגבי תיפקודך המיני.

אלי 1155

New member
הבעיה הזו היתה קיימת מהתחלה

רק השאלה האם יש לזה פיתרון כלשהו כי זה פשוט משגע אותי

חופ שיה

New member
הייתי מציעה שני דברים :

1. לעלות את הסוגיה שלך בפורום "טיפול מיני" , כדי לקבל עוד תגובות שיכולות לגרום לך להבין את המצב (הזמני) שאתה נמצא בו. 2. לא להתייחס לזה כאל "בעיה", אלא כאל תקופה זמנית שתעבור ותחלוף ככל שהניסיון המיני שלך יגדל. הכי חשוב שלא תמהרו לעשות סקס בסגנון סרט פורנוגרפי , לכו צעד צעד ולאט אם זה מה שצריך, תתאזרו בהרבה סבלנות ואורח רוח , דברים נראים טוב יותר בהמשך.:)

לחץ לחץ לחץ

חרדת ביצוע עד כמה שקשה להודות בה, ולפעמים אפילו לא מודעים לקיומה קוראת להמון המון המון גברים. במיוחד בגילאים האלה, במיוחד בהתנסויות הראשונות. . . תנסהל להירגע. לשחרר את הראש שלך מכל מיני מחשבות לא קשורות. תסתכל על חברה שלך. כמה סקסית היא. תדמיין תוך כדי אתכל הדברים שהכי מושכים בה אותך. וכן, אתה יכול לנסות אפילו תחת השפעת קצת אלכוהול(לא להגזים חבוב, אז אתה תהיה אאוט אוף דה גיים לגמרי... ) בהצלחה. ואל תדאג, זה לא אורמ שאתה אימפוטנט.

למעלה