בעיה דחופה!!!

noabar1

New member
בעיה דחופה!!!

שלום לכולם, אני סטודנטים לתואר ראשון בכלכלה , לפני תקופת תחילת המבחנים הידפסתי את לוח המבחנים כשהציונים כבר עליו ותליתי אותו על לוח החזון הציונים שקיבלתי אפילו לא קרובים למה שכתבתי על לוח החזון , והשאלה הנשאלת היא לא האם אני מאמינה מספיק אלה האם עלי להוריד אותו מהלוח או אולי לשנות משהו ואיך בכלל יוצאים מהמראה השחורה הזו ומסתכלים קדימה ולא הולכים בפחד למבחן שמא מצפה לי שוב כישלון אני כבר ראיתי את ההצלחה אני כבר הירגשתי אותה ואז פתאום נכשלתי בשני מבחנים וזה רק שניים מתוך כולם אבל אני ממש פוחדת ואני לא רוצה לתת לפחד הזה להישתלט עליי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

הי נעה

הנושא של לימודים אקדמאים הוא נושא מאוד חשוב, והזמנות מצוינת להבין כמה דברים שקשורים לסוד. אני בדיוק קורא עכשיו את חשוב והתעשר, שיש לו קשר ישיר לכל הנושא של הסוד. בספר מאוד מודגשת השאיפה, האמונה וההתמדה. מסופר שם למשל על אדם שחיפש זהב והפסיד מליוים בגלל שהוא הפסיק לחפור בדיוק כשהיה מטר ממציאת הזהב. זה שקנה ממנו את החלקה והציוד פנה למומחה, שאמר לו שהזהב קרוב לודאי נמצא ממש קרוב לאיפה שחיפשו אותו, וכך הוא זכה בזהב ובמליונים. זה שאיבד את ההזדמנות לזכות בזהב, אולי הפסיד את הכסף אהל לא הפסיד את הלקח, הוא החליט שבתור סוכן ביטוח הוא אף פעם לא יעצור לא משנה כמה לא הוא ישמע. ובהמשך הוא הפך לאחד מסוכני הביטוח המעטים בעולם שמרוויחים מיליון דולאר ויותר בשנה. ועכשיו לבגביך. גם אצלך תעזור מאוד ההתמדה והאמונה. הדבר החשוב ביותר שאת יכולה לעשות למען עצמך, הוא להחליט שלא משנה מה קורה, את מסיימת את התואר, וזה אומר שגם אם תיצטרכי להאריך את התואר, לחזור על מבחנים ולחזור על קורסים - את תסיימי את התואר. במצב הזה גם אם את מקבלת ציון נמוך, או נכשלת במבחן או אפילו בקורס. את מחייכת ומנסה שוב - עד שאת עוברת, ולא משנה כמה מאמץ זה ידרוש. הצורה הנחושה הזאת של העבודה, היא שתביא לך את ההצלחה. לגבי הציונים - את יכולה לחזור על הבחינות, את יכולה גם לחזור על הקורסים, אבל אני הייתי שוקל לכוון את היעד שלך לממוצע מסוים. כמו כן, נסי ללמוד למה לא הצלחת בבחינות, תנסי לראות מי כן הצליח בהן, ותנסי ללמוד איתו בעתיד, לראות אייך הוא לומד, ואייך הוא מתכונן. אני זוכר שלאחותה של אישתי היה כל כך קשה בלימודים שלה בשנה הראשונה, שהיא שקלה לעזוב. אנחנו עודדנו אותה, וניסינו לתת לה כיוונים אייך ללמוד, בסוף היא הסתכלה על אייך חברה אחרת שלה לומדת, והיא למדה את העיקרון של אייך צריך לענות על שאלות ומבחנים באקדמיה ומאז היא מצליחה יפה בלימודים. כמובן שבנוסף לזה היא השקיעה את הזמן הנדרש ללימודים. בברכה שפי

למעלה