בעיה דחופה בZVM

MrCola

New member
בעיה דחופה בZVM

שלום, לאחרונה קניתי ZVM והתחלתי להוריד, היום,כשהורדתי סרט(כנראה שהוא בעייתי-והוא היה בעייתי עוד לפני ההכנסה לנגן)כל הנגן נתקע. כאילו פתחתי בנגן את הסרט בתוך תייקיית הוידאו ואז זה נתקע. אני לא יודע מה לעשות עכשיו,זה לא מגיב אפילו לטעינה או לכיבוי,אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה, דוד.
 

יאיר B

New member
יש לנגן הזה ריסט בחומרה? איזה חריץ שניתן

להכניס אליו סיכה כדי לרסט אותו? אולי שילוב של מקשים? (אני לא מכיר את הנגן הזה, בדוק בחוברת ההדרכה שלו אם יש משהו כזה).
 

itairom

New member
יש בתחתית הנגן כפתור reset

תתקע שם סיכת ביטחון או משהו דק והנגן יעשה ריסט
 

MrCola

New member
זה לא יאפס?

ב"ה זה לא אמור למחוק הכל אםן אני עושה את זה?
 

MrCola

New member
אה,תודה.

זה כבר עבד לי.. אממ,ויש לי עוד שאלה עם כבר: איך אני יכול לסדר את האלבומים ולשנות שמות של שירים באנגלית לעברית ולהכניס את זה(המידע)לנגן ?
 

MrCola

New member
אבל

ב"ה אבל איך תכניס את המידע הזה ישירות לנגן ? לא היה מפורט שם...
 

יאיר B

New member
השיר בתוך הנגן? תשנה את התגית של השיר

שבנגן (ואם יש בעיה עם זה, הנגן לא מקבל, תעתיק את השירים למחשב, לשנות את המידע בתגיות ולהחזיר חזרה לנגן).
 

MrCola

New member
מה זה תגיות?

ב"ה מצטער על הבורות,אבל מה זה תגיות ואיך אני משנה אותן?
 

יאיר B

New member
תגית היא מידע שמתווסף לקובץ MP3.

במידע הזה יש את שם השיר, האמן, האלבום, שנה, סוג המוזיקה ועוד כל מני דברים. אפשר לשנות את המידע הזה באמצעות תוכנות יעודות כמו הסנדק או שאפשר לעשות את זה ידנית דרך וינאמפ. יש מאמר במאמרי הפורום על שינוי תגיות באמצעות וינאמפ.
 
למעלה