בעיה דבילית ב - STLPORT

דינדנקט

New member
בעיה דבילית ב - STLPORT

אני לא מצליח לשלב את ה STLPORT בסביבת העבודה VS6 מישהו יכול לתת לי טיפים ? תודה מראש

gilad_no

New member
אין מה לשלב

פשוט מוסיפים את הגדרות הסיפריות (INCLUDE,LIB) של STLPORT לפני הסיפריות של מייקרוסופט או סיפריות אחרות ועובדים כרגיל עם STL. בעת ההידור, המהדר יישתמש בקבצים של STLPORT במקום של חלונות.

annefan

New member
גם ספריות?

למיטב זכרוני, צריך רק את ה-includes. ספריות נבחרות ע"י pragma.

אלדד28

New member
הוא מתכוון להגדרות הסביבה,

תחת TOOLS יש לך OPTIONS ושם יש DIRECTORIES...

דינדנקט

New member
תודה רבה

הבעיה היתה בסופו של דבר עם ה SDK אבל _STLP_NEW_PLATFORM_SDK פתר את הבעיה.. שוב, תודה לכולם

gilad_no

New member
אז היית אומר שהוא נותן לך שגיאה

לגבי פונקציות הסינכרון. אם לא תשאל נכון, לא תקבל תשובות טובות :)

annefan

New member
למה יש לי תחושה...

שהתקנת את STLPort שתיים-שלוש פעמים...

gilad_no

New member
כי יש לי כמה מחשבים ../images/Emo3.gif

ואני צריך אותו בכולם ...

annefan

New member
לגבי ה-libs

בעצם אין צורך, כיוון שהוא מתקין את הספריות לתוך ספרית ה-lib של VC, ומשתמש בהן ע"י pragma בקוד (שלא כמו ה-SDK, לדוגמא).

voguemaster

New member
יש עוד משהו..

יש ערך שאם מגדירים אותו הספריה שעושים LINK מולה היא ספרית ה-DEBUG של STLPORT. נדמה לי שקוראים לזה _STLP_DEBUG (ה-underscore הנוסף בא *לפני* השם) ומוסיפים אותו בפרמטרים של ה-DEBUG BUILD.

דינדנקט

New member
שאלה נספת, ואחרנה (אני מקווה)

שאני מקמפל את הפרויקט MFC שלי ב- Static Library אז גם ה STLPORT הוא סטטי. ושאני מקמפל ב- Shared DLL אז גם ה STLPORT עובד עם ה DLL שלו. משום מה אני לא מצליח לקמפל את הפרויקט שלי כ Sared DLL ושה STL יהיה סטטי. גם השימוש בדגל _STLP_USE_STATIC_LIB לא עזר... למשהו יש רעיונות ? שוב, תודה...

gilad_no

New member
תצטרך לשנות את הSTLPORT

תוריד את הגדרות הPRAGMA בכותרים ותוסיף ידנית את הסיפריות הרצויות. STLPORT מזהה לבד את הגדרות הסביבה (SHARED או STATIC) ומכליל לבד את הסיפריות הנכונות. אם אתה רוצה לשנות את זה, אז תשנה בכותרים - אבל לא מומלץ אם אתה לא יודע בדיוק מה המשמעות של זה.

למעלה