בעיה גדולה!

בעיה גדולה!

הייתי היום בצו ראשון בתל השומר.. באחד הבדיקות ביקשו ממני את טופס הצו והחיילת לקחה אותה ומרוב מסמכים אחר כך שהבאתי שכחתי מזה לגמרי והסתבר לי שרק שבאתי הביתה שלא החזירו לי את הטופס של הצו! ועכשיו אני בבעיה גדולה כי החמצתי בגלל הצו יום לימודים ואמרתי שאני הולכת לצו ואני חייבת להביא את הטופס בשביל שימחקו לי את החיסורים.. מה עושים במקרה כזה? =|

mAAyAn 1

New member
חח יפה שאתה דואג לה והכל,

אבל היא שאלה משהו והיא מצפה לקבל על זה תשובה. היא לא שאלה את דעתכם. אז היא "חרשנית"...

כי אצלנו יש חוקים לגבי חיסורים..

היה לי היום 5 שעות מקצוע נורא חשובים.. ובלי קשר לא בא לי סתם שיהיו לי 5 חיסורים שסתם יורידו לי ציון וכל השטויות האלה.

onix 88

New member
והמורים שלך עד כדי כך חסרי אמונה?

במקרה הכי גרוע תשלחי ללשכ"ג פקס עם בקשה לאישור על הצו הראשון שעברת היום, למרות שזה נשמע קצת מגוכח..

Itamarro

New member
אל תאדגי

דבר ראשון, ההנחיות הן להראות לפני הזימון. בכל מקרה, הם חייבים להאמין לך, תתעקשי על זה ואל תתני להם לרשום חיסור. לי קרה שאחת מהמורות לא האמינה שאני במיונים לצבא, אז השגתי טלפון של קצין מיון הבאתי לה ומאז השתתק הסיפור. אישור מהצבא יקח קצת זמן להוציא, הם צריכים פשוט להאמין לך.

גיא246890

New member
דוקטור

חחח את החיסורים שלי אני כבר הספקתי לספור.. חפיף נו אז מה??

O m r i L

New member
תסבירי למורים שלך

מה קרה ואם הם לא מאמינים את יכולה לצרף אישור הורים או משהו שבאמת היית בצו ראשון, ואם זה לא יעזור אז ביג דיל יש לך כמה חיסורים... באמת שזה לא סוף העולם.

סבבה..

אני לא מודאגת מזה סתם אם אפשר למנוע חיסורים אז למה לא :) השנה ארוכה בטוח נחסר מתישהו חח גם מעצבן אותי השם לקחו לי ת'טופס מה הם צריכים אותו חח

תכנסי לקיוסק מידע באתר של עולים על

מדים ושם רשום את התאריך שהייץת אצורה להיתיצב - פשוט תצלמי את המסך ותדפיסי ולמורה תסבירי מה קרה.. את יכולה לצרף אישור מההורים גם... כמובן אם זה באמת חשוב לך... לדעתי זה לא כזה נורא חיסורים.. כאילו המ אם את חולה או משהו מה הקטע?! כל דבר רצים להיבא אישור.. אנ אישית הייתי מחפף בקטע ..

סתם שאלתי,עניין אותי מה עושים במצב

כזה...זה לא סיבוך כזה גדול חח אין סיבה שלא יאמינו ועזוב הבצפר שלי בכאלה דברים ממש מוזר נגיד אם מישו חולה או לא משנה מה רק אם נעדרים שלושה ימים ויש אישור אז מוחקים חיסורים ועוד כל מיני חח

O m r i L

New member
../images/Emo128.gifטוב חלאס עזבו אותה היא כולה שאלה

תנו להודעה הזאת לרדת כבר מיצו אותה

למעלה