בעיה גדולה

TheRedEye

New member
בעיה גדולה

אני כבר מחצלל במשך שנה אבל בחצי שנה האחרונה הפסקתי ומדי פעם קורה לי שאני זוכר 6-7 חלומות אם אני ישן הרבה לא יותר מזה הבעיה שלי היא שאני קם כל בוקר ב6 והולך לישון ב12 וזה לא מספיק בשביל לחצלל או לחלום לכן אני בא לכאן נואש ושואל אותכם מה האפשרויות שיש לי כי אני ממש רוצה לחזור ואני לא יכול! HELP

silverhawk

New member
תגובה

"אבל בחצי שנה האחרונה הפסקתי ומדי פעם קורה לי שאני זוכר 6-7 חלומות אם אני ישן הרבה לא יותר מזה" 6-7 חלומות לא מספיקים לך..?
בכל מקרה, שעות שינה הן אכן מרכיב חשוב בדרך לחיצלול. אם במהלך השבוע אין לך זמן לישון יותר, אתה יכול לנסות את השיטות המתקדמות בסופ"שים ובמהלך השבוע לעבוד רק על יומן החלומות ועל בדיקות מציאות.

TheRedEye

New member
ישנם

עוד שיטות שאני יכול להעזר בהם ואתה יכול לפרט?

silverhawk

New member
אתה שואל על השיטות המתקדמות?

WILD יעילה ביותר, אך היא גם די מסובכת, כנ"ל לגבי העין השלישית. אישית אני מחבב את שיטת המילד. אתה מוזמן לקרוא על השיטות האלו ועוד בשאלות הנפוצות ובאתרים המקושרים.

6 שעות זה מספיק בהחלט

גם אני ישן בדרך כלל 6 שעות וזה מספיק בהחלט גם עבור חצלולים, כוון שעון מעורר ל 5:00 או 5:30 בבוקר, כשהוא מעיר אותך כבה אותו ותתחיל מיד להתרכז בנשימות שלך בלי הפסקה ובלי לנדוד עם המחשבות, אם תצליח להחזיק מעמד יש סיכויי גבוה מאד שתוך פחות מ 5 דקות יהיה לך חלום צלול בשיטת WILD.

TheRedEye

New member
אתה בטוח!?

ואיי אז ממש סבבה וצריך לעשות משו בזמן שמתעוררים? ואי נשמע נחמד אני ינסה היום או מחר.. אתה בטוח שזה עובד?

תשובה ../images/Emo27.gif

בדרך כלל ממליצים לקום קודם לפחות לכמה דקות מהמיטה, להתרענן, לשטוף קצת את הפנים ורק אז לחזור למיטה לנסות את השיטה, ככה הראש יהיה יותר עירני וצלול מחשבתית ולכן הצלילות ההתחלתית בחלום תהיה גבוהה יותר. הבעייה בשיטה הזאת היא שלפעמים יהיה לך פשוט קשה להרדם כי תהייה עירני מדיי.... אם לעומת זאת אתה מתעורר ומיד מתחיל לנסות בלי לקום אפילו לרגע מהמיטה, יהיה לך הרבה יותר קל להרדם שוב, בדרך כלל זה יקרה תוך פחות מ 5-10 דקות, הבעייה היחידה בשיטה הנ"ל היא להצליח לשמור על מודעות עצמית כשאתה כל כך עייף... אבל היתרון הגדול הוא כניסה מהירה תוך כמה דקות לחלום צלול, אם הצלחת להתרכז בלי הפסקה. שום דבר לא בטוח, אבל זו השיטה המועדפת עלי.

תבדוק את האתרים בקישוריי הפורום

WILD - "Wake-Initiated Lucid Dream" זו שיטה דיי פשוטה בעיקרון שמאפשרת לך להיכנס לחלום צלול ישירות ממצב של עירנות, בשיטה זו אתה מתרכז בדבר מסויים ללא הפסקה, בנשימות שלך לדוגמה, או בתיקתוק של שעון, או במוסיקה חלשה.... וממשיך להתרכז בזה עד שלבסוף אתה נרדם ומתחיל לחלום חלום צלול, כל זאת בלי לאבד את המודעות העצמית בדרך. בדוק את קישוריי הפורום יש שם המון מידע על זה.

למעלה