בעיה גדולה

netbasal11

New member
בעיה גדולה

תראו אני כולהה בן 17 וקצת ואני כבר יודע שאין לי חיים ולא יהיו אני מיואש מהגמגום הזה אני פוחד לדבר עם בנותת בגמגום...אני מתבייש לדבר עם אנשים בגמגום ואני מבין שיהיה לי ממש קשה להשיג עבודה בעתיד... הייתי רוצהה לפחותת לדבר עם מישהי מגמגמת בגילי...אבל לא מצאתי מישהי כזאת.. אני פשוט סובל ואני יודע שככל שהחיים האמיתים אחרי הבית ספר יתחילו אני יסבול יותר ויותר......... החיים אכזריים....

שו גדולה ??

אולי באמת לא יהיו לך חיים אבל לא בגלל הגימגום אלא בגללך! אם תמשיך בקו המחשבה הזה אז באמת תהיה מסכן. אולי עוד לא הבנת אבל הכל תלוי בך, אתה יכול לגרום שיהיו לך 'אחלה' חיים ולהפך שיהיו לך 'באסה' של חיים... חביבי העולם עגול אחרי כל ירידה יש עליה !!!!

sprk78

New member
אל תעשה טעות

תבחר את המישהי או תחכה לה (את המישהי הנכונה במבחינתך). אל תבחר מישהי בגלל שהיא מגמגמת, כי זה אוטומטית יגרום לך באופן פסיכולוגי להעריך את עצמך פחות מאשר עכשיו אם לא עכשיו בעתיד. תגיד לעצמך: "אני איתה בגלל שאני מגמגם אילולי הייתי, הייתי כבר עם בחורה אחרת יותר טובה" ואז תעזוב אותה ותשבור לה את הלב וחבל. תאמין בעצמך יגיע זמן והכל יסתדר, כל דבר בעיתו.

shuky63

New member
יש לי בשורה בשבילך.אתה תפסיק להתביש

לדבר עם אנשים ובנות בגימגום כי אתה הולך לגמגם כל החיים במידה זו או אחרת ובסוף תפסיק להתביש מזה.השאלה מתי זה יקרה .זה יכול לקרות בגיל 17,27,37..........ככל שזה יקרה מוקדם יותר תפסיד פחות בחיים. היום אני יכול להגיד לך שגימגום הוא בעיה אולי רק בתחום אחד וזה עבודה.וגם בתחום הזה עם תרכוש השכלה והתמקצעות ספציפית הבעיה תהיה קטנה מאד.בקשרים רומנטיים הגימגום לא צריך להפריע כי כל השיפוטים שאנחנו עושים בתחום הזה לא קשורים לשכל הישר כידוע לך. בת שתמצא חן בעניה תשמע אותך שוטף לגמרי כי במצבים כאלה לא שומעים דרך האוזנים אלא דרך הלב. בהצלחה

דור6

New member
שוקי אתה בטוח...?

לי זה אחד הנושאים שהכי מעסיקים אותי בזמן האחרון למצוא אהבה להתחיל עם בחורות אני מפחד לא משנה אם היא יפה מאוד ועושה לי עיניים ומסתכלת עלי אני לא אגש אליה למה?שאלה טובה....אולי זה הטראומות מזה שהייתי מגמגם קשה-קשה מאוד אולי זה אלף ואחד דברים שונים שורה תחתונה יש לי פול ידידות אבל ידידות ותו לא....אני יודע שבסוף אני אצא מזה יש לי את האופי בן אדם לא מתרגל את השיטה של ברברה כל יום 4 וחצי שנים כי יש לו אופי חלש...היום אני יותר ויותר נכנס ומככניס עצמי לחיים אם זה טלפונים שאני עושה(לא משנה שהדיבור שלי בשיחות כאלה הוא ממש בינוני) מחפש עבודה עושה אלף ואחד דברים אבל להתחיל עם בחורה לא...לי מניסיוני המר(אולי גם הגימגום שהיה לי עד לפני שנה)לפני שהתחלתי עם הבחורה היו מבטים אלי מכל עבר חבל ע הזמן אחרי שפציתי את פי נשארנו ידידים בלבד

shoshyyy

New member
../images/Emo13.gif לאט לאט

אני מגמגמת .. אני חיה חיים טובים ומלאים. אחרי בית ספר אולי מפחיד , ומציאת עבודה גם קשה , אבל אל תיקח את זה קשה. מה אתה יכול לעשות עכשיו כדי להקטין את החרדות שלך ? אני יודעת שאתה פוחד , פחד הוא לא בהחלט רגש שלילי . הוא קיים בתוכנו , לא משנה אם אנחנו מגמגמים או לא. חשוב לתת לו מקום. כולנו מפחדים ממשהו. זה בסדר גמור. זו עובדה לגבי כל בן אדם. זה נורמלי. אם תגיד "לא יהיו לי חיים" ותכוון לזה. זה מה שייקרה. השאלה הגדולה היא : האם אתה רוצה לשנות את הגישה שלך ?

painlies

New member
זה הכל בראש (איזה יופי לשבת מהצד!!)

היי, לפעמים, אני נתקל באותה הבעייה... כמוני, כמוך - עוד מעט בן 18 והגמגום הוא בעיה, בעיה שליוותה אותי כל החים, ובאופן מפתיע, תמשיך ללוות אותי. בקשר לעבודה, אני חייב להגיד לך שהיום אני עובד, באופן אולי טיפה אבסורדי בהדרכה. אני מדריך קהל כמעט בכל ימות השבוע, הגמגום שלי לא מפריע לי. טוב, אני משקר.. זה כן מפריע, אבל, מתרגלים
מוצאים את המילים הנכונות... לקהל אותו אני מדריך, לרוב אין זה מפריע, ולא פעם אני נתקל במגמגמים (כן! גם כאלה יש) שבאים אלי אחרי ההדרכה "ומתוודים" על היותם מגמגמים כמו "אחוות אחים" שכזו. בקשר לבנות, אני יכול להעיד רק על עצמי... היה לי קשר רציני לפני מספר חודשים, והגמגום לא הפריע, לא הפריע בכלל. אני לא אשקר - זה היה קשה בהתחלה, קשה מאוד. אבל זה מהיותי ביישן, ואולי, גם בגלל הגמגום. תסתכל סביבך, מי מוצאת חן בעינך? אל תרוץ, תתיידד איתן, אחרי זה תמשיך... אנשים צריכים להכיר את הצד האחר שבך, הצד הלא מגמגמם, וזה עובד, כמו ששוקי אמר - זה מגיע מאיבר אחר (כל זה אגב לא מסביר את היותי לבד עכשיו, ובקשר לזוג השורות האחרונות שלך, אני מוצא את עצמי מסכים איתם יותר ויותר כל יום) מה אני אגיד לך.. העתיד אולי לא ורוד, אבל הוא לא שחור, זה בטוח. אגב, אם יש לך מסנג'ר או ICQ.. אשמח לדבר :) (כרטיס אישי...)

למעלה