בעיה גדולה מאוד!HELP

מוקוש

New member
בעיה גדולה מאוד!HELP ../images/Emo58.gif

או קיי, אז ככה: חלומות צלולים באים לי דיי בטבעיות, לכן יש לי דיי הרבה, בייחוז בזמן האחרון. יש לי רק בעיה אחת; ברגע שאני מבינה שזה חלום, העיניים שלי נסגרות בערך עד לשליש, ואני רואה מטושטש. אם אני פותחת אותן- אני מתעוררת, אם אני סוגרת אותן- אני מתעוררת. ניסיתי לשפשף ידיים ולהסתובב ושניהם עזרו קצת, אבל אז המצב חזר לעצמו ואני לא ראיתי כל כך טוב.... מה לעשות?????!!!!!! הממ... במציאות יש לי משקפיים, אולי אם אני אמצא אותן בחלום זה יעזור???

wee man

New member
פתרון (אני מקווה)! ../images/Emo130.gif

את לא צריכה למצוא את המשקפיים, פשוט תצרי אותם, את בחלום! את יכולה גם לצוות- לסגור את היד ולהגיד: כשאפתח את היד יהיו בתוכו המשקפיים שלי! את יכולה גם לנסות לצוות על החלום ולהגיד- הגבר צלילות! או משהו בסגנון... אם את לא השיטות לא עוזרות אז פשוט תשאלי משהו בחלום: איפה המשקפיים שלי? אני חושב שתיהיה לו תשובה. שלך, ינון

דנה^^

New member
יכול להיות?

לדעתי הבעייה לא קשורה למשקפיים עצמם, יכול להיות שאת מגיעה לחלומות הצלולים לפני שישנת טוב והיו לך מספיק חלומות? במקרים כאלה את תהיי נורא עייפה בחלום וכנראה שתירדמי שוב, אולי זה מה שקרה?

wee man

New member
הגיוני מאוד! ../images/Emo130.gif

איך לא חשבתי על זה?! אולי תבחרי אייקון? או שלא מצא חן בעינייך הרעיון? ינון

Variety

New member
רעיון שאפשר לנסות. ../images/Emo119.gif

באמת יכול להיות שזה מעייפות. אם זה באמת כך, כנראה הגוף צריך עוד שעות של חלימה רגילה כי לדעתי זה סוג של מנגנון הגנה. אבל נניח שזה לא. מה שאני עשיתי פעם בחלום צלול זה לשטוף את הפנים! אפילו אם את רואה שליש, תצפי לכך שאת מול כיור, או שתכנסי לדלת, ותצפי שזה יהיה חדר אמבטיה, שם תשתפי את הפנים במים קרירים ונעימים (וגם את הטמפ´ ניתן לשנות ע"פ הרצון). לי זה ממש עזר, זה יצב את העולם בחלום והפך אותי לצלול. מה שאני ממליץ זה שברגע שפכת את החלום לצלול יותר או ליציב יותר, כדאי לעשות עוד כמה תרגילים לייצוב החלום, אפילו אם הוא מרגיש יציב. וכללית מדי פעם לייצב ולהגביר צלילות. זה יכול להאריך את החלום בצורה משמעותית. חלומות פז,
Variety-

דנה^^

New member
לא אישי אבל

אני זו אני ואייקונים לא יתארו אותי :) (חבל שאי אפשר לעשות אייקונים מתמונות.. יכל להיות נחמד, לא?) רעיון נחמד אז כל פעם שאתם רואים נושא בלי אייקון של אחד מחברי הפורום תדעו שזו עוד מחשבה שלי :) הממ, כמה שהחיים קשים בתוך מסגרת... היתה לי שיחה עם המנהלת ("אז מה שאת בעצם רוצה זה אקסטרני?"), שיחה עם היועצת ("ננסה לראות אם אפשר להגיע לאיזשהו משהו באמצע") ושיחה עם אמא ("אני צריכה לחשוב על זה") ולדעתי כל הדרכים יובילו (י.ב.ל, הפעיל) לרומא, או בעצם למה שאני רוצה. הדרך שלי. השיטה שלי. הרעיונות שלי. והעיקר שאני אהיה מרוצה :)

wee man

New member
עוד שיחה?! ../images/Emo8.gif ../images/Emo130.gif

אה, עם אייקון, בלי אייקון, זה לא חשוב. את מי שאת וכמו שאמרת אייקונים לא יתארו אותך. אוהבף ינון

מוקוש

New member
יכול להיות...../images/Emo58.gif

אפשרי בהחלט... אני באמת צריכה ללכת למכון לחקר שינה- נראה לי שאני סובלת מעייפות כרונית... ישנתי פעם 13 שעות (!) ברציפות (!)... מה אני עושה בינתיים?!

Cheetah

New member
עד כמה שאני יודע

השאלה היא האם שינת יתר שלך פוגעת ישירות בחיים שלך, עושה נזק ומתח ברור. האם את לא מסוגלת לקום? עד כמה שאני מבין עד שלא קורים דברים דרסטים שבאמת מראים על פעולה של שינה כפייתית, זה לא נחשב בעיית שינה(ואנחנו מדברים כאן על היפרסומניה) (נגיד אם היית יודעת שיש לך בחינת בגרות באותו יום לא היית קמה?) (גם זה צריך להימשך תקופה ארוכה, ולא רק מקרים חד פעמיים) אבל אני לא יודע אז תלכי למכון לחקר שינה אם את חושבת שזה בעייה.

מוקוש

New member
הממ... ../images/Emo58.gif

קשה לי מאווווווד לקום (אבל בעצם- למי לא?!), רק שאצלי, לא משנה כמה שעות אני ישנה אני תמיד אהיה עייפה. זה מעצבן. יש רעיונות נוספים?

דנה^^

New member
את לא היחידה..

אצלי יש מאפיינים נוספים: (נתחיל מהתחלה..) - צריכה המןןןןןןןן שעות שינה (וכמוך גם אני תמיד עייפה) - לא מסוגלת לישון בצהרים (אלא אם אני ממש מתה, לדוגמא- ב4 הימים האחרונים ישנתי בסה"כ 23 שעות, אני בקושי קמה (היום למשל ברבע לשבע אמא שלי שאלה אותי למה לא קמתי וכשאמרתי שהשעון לא צלצל היא אמרה לי שכיביתי אותו ב6:30 וכנראה שאפילו לא שמתי לב..) בשיעור אנגלית הראשון הלכתי לישון ומרוב שהייתי הרוסה כשהגעתי הביתה קראתי ספר כמעט עד הסוף, ראיתי קצת טלויזיה המשכתי לקרוא ורק אז הצלחתי להירדם והשינה שלי לא היתה משו. - בערב אני נהיית עירנית ואז יכולה לישון רק בסביבות 12:00 לאחרונה זה יוצא אחרי 1:00, יש לי 4 פעמים בשבוע 0 שמוסיף על הקושי.. - בבוקר אני בד"כ ממשיכה לישון (כמו שהיה היום) ולפעמים בכלל לא שומעת את השעון, אם מעירים אותי ממש ואז אני יכולה לחזור לישון (כמו פעם אחת שביטלו לנו 0-2 והודיעו לי ממש לפני שעפתי מהבית) רק אחרי חצי שעה (לא מצליחה להירדם לפני). - עוד משהו ששמתי לב: לא משנה כמה אני עייפה יש מקצועות שפשוט מעירים אותי.. למשל מתמטיקה וספורט.. עד כמה שאני יכולה להיות עייפה בשיעור עצמו, אחריו אני אתחיל לרוץ כאילו פתאום יש לי מרץ..

Cheetah

New member
כן.. אבל את לא תאהבי את זה..

ישנה אפשרות שלא מדובר בבעייה אלא בסימפטום.. הבעייה פסיכולוגית..בכיוון של דיכאון הסימפטום סוג של אסקפיזם, בריחה מהמציאות. אבל כמובן שאפשר להסתכל ולהגיד שהכל נורמלי וזה בסדר, גם אני בנאדם מאוד עייף ויישן הרבה מאוד, זה לאו דווקא צריך ליהיות בעל השלכות קיצוניות (כמובן שהדברים שאני אומר גם יכולים להתפרש כסוג של אסקפיזם)

מוקוש

New member
אולי באמת...../images/Emo58.gif

הממ... אז בעיקרון, אם דיכאון זאת הבעיה- אני צריכה למצוא דרך להיות מרוצה ומאושרת מהמציאות? ק-ש-ה!!!!!

למעלה