בעיה בWEBFORM

era19

New member
בעיה בWEBFORM ../images/Emo53.gif

שלום לכולם. היה לי .NET +IIS שעבדו כמו שצריך, אך נאלצתי לפרמט את המחשב מסיבה מסוימת. התקנתי מחדש את ה.NET והIIS וכאשר אני יוצר WINDOWS FORM הכל עובד כשורה כולל גישה לבסיסי נתונים והצגתם על המסך. הבעיה מתחילה כאשר אני יוצר WEB FORM הבעיה הראשונה היא שכאשר אני זורק label במרכז הDESIGN אז כאשר אני מריץ את הדף הזה הlabel מופיע לי משום מה בתחילת הדף(קצה עליון משמאל). וזאת למרות שהדף מוגדר כgridlayout ולא flowlayout!!! (בwindows form זה עובד טוב) בעיה שניה ולא פחות חמורה היא שכאשר אני רוצה להציג טבלה מהבסיס נתונים אז בwebform הוא לא מציג לי את הטבלה ופשוט נותן לי דף ריק... וזאת למרות שהטבלה מלאה בנתונים ובwindows form היא מציגה נתונים! אני מניח שהבעיה בIIS .. התקנתי והסרתי אותו עשרות פעמים ללא הועיל. הסרתי והתקנתי את ה.NET 3 פעמים כבר ב24 שעות האחרונות ואני ממש מיואש... בבקשה שמישהו יעזור לי

era19

New member
זו הבעיה כנראה.אין לי בספריה אף מס'

בקישור שנתת הספריה האחרונה היא איזה שהוא מס' (v1.1.4322). כאשר אני מנווט לספריה: c:\windows\microsoft.net\framework לא מופיע לי אף קובץ מס' מלבד קובץ יחיד בשם install.exe כאשר אני מנסה להריץ קובץ זה אני מקבל את השגיאה הבאה: setup cannot open msi database איך אני פותר את הבעיה הזו?

era19

New member
יש התקדמות, עכשיו אני מקבל את זה

סבבה אחרי אתחול המחשב באמת הייתה קיימת ספרייה עם מס' ועשיתי מה שרשום בלינק שנתת. עכשיו כשאני מריץ את הדף שלי אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS מה הפתרון

asafeven

New member
התשובה במשפט האחרון בהודעת שגיאה

הפרוייקט שלך לא מקושר ל-iis כ-virtual directory

era19

New member
עברתי גם את זה...עכשיו עוד הודעה...

עכשיו כאשר אני זורק LABELS וכו' על הDESIGN זה מריץ לי כמו שצריך ובמיקום כמו כשצריך. רק כאשר אני מנסה להציג טבלה מDB הוא נותן את השגיאה הבאה: It is already opened exclusively by another user, or you need permission to view its data הACCESS סגור ואין שום סכוי שתוכנית אחרת מופעלת, אין לי מה מושג מה יכול להפריע

asafeven

New member
צריך לתת הרשאה ל-asp.net לדאטאבייס

כפתור ימני על הקובץ security... ומשם תסתדר

era19

New member
אתה יכול להיות יותר ספציפי?

על איזה קובץ כפתור ימני?? מה צריך לעשות בהמשך וכו?? זה ממש חשוב לי ניסיתי ללחוץ כפתור ימני על הקובץ DB1.MDB ושם אין שום לשונית של SECURITY

itaym02

New member
למעשה זה כבר לפורום תמיכה - אבל

לי תמיד עוזרים, אז גם אני. אם אתה לא רואה לשונית SECURITY או אבטחה כאשר אתה מצביע על קובץ או ספרייה, זה אומר שהתצוגה של הקבצים היא "פשוטה". כדי לשנות זאת, - תפתח EXPLORER (לא IE). -לך ל"כלים" (MAIN MENUE של הEXPLORER) -תבחר "אפשרויות תיקייה" -תבחר "תצוגה" -תמחק את הסימון מ"השתמש בשיתוף קבצים פשוט" (איך אומרים "תמחק" או "תמחוק"?) תנסה עכשיו

era19

New member
כן. ואין בעיה בהרשאות של הקבצים

יש לכל הקבצים כבר את כל ההרשאות ולכולם. ואני עובד על מערכת קבצים NTFS

itaym02

New member
תבדוק עוד משהו

לך לserver explorer (אני מניח שאתה משתמש בVS) ותוודא שהחיבור לDB מולו אתה עובד סגור. כאשר תלחץ על הDB עם כפתור ימני, לא תהיה לך אפשרות לעשות close connection. והרשאות: אתה צריך לתת את ההרשאות למשתמש: ASPNET (בכתיב גדול)

למעלה