בעיה בWAZE

בעיה בWAZE

האופטימוסים שלי ושל בן הזוג בהתחלה הסתדרו מעולה עם הוייז, עכשיו פתאום רוב הזמן זה מראה כאילו אין קליטת GPS כמובן שהGPS הטלפוני מופעל, ושהטלפון נמצא במקום שממנו "רואים" את השמיים רעיונות מישהו?

metrocard

New member
נסי להוריד אפליקציה בשם GPS STATUS

אפליקציה שעוזרת למכשיר למצוא לויינים ולקבל נעילה. הפעילי אותה , היא אמורה למצוא לווינים ולקבל נעילה במהירות (בין 5-25 שניות). לאחר שהיא ננעלת את יכולה להפעיל את ה WAZE , אם הוויז ימצא לווין מה טוב , אם לא כנראה שהבעיה באפליקציה.

voguemaster

New member
לפעמים גיליתי שעוזר

אחרי שנכנסים ל-WAZE ולא מצליחים לקבל קליטה - לכבות את ה-GPS (ע"י הורדת ה-NOTIFICATION AREA) ואז להדליק אותו בחזרה. ברגע שהוא נדלק בחזרה בד"כ יש נעילה תוך שניות...

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo45.gif כנל.

האמת אפילו פשוט מזה, לצאת מWAZE להיכנס ואחרי שניה יש קליטה. אצלי יש בעיה אחרת שלא תוקנה עם WAZE...

רענן 25

New member
מניסיון

קרה לי בעבר כמה פעמים. מה שבדרך כלל עוזר: מתקשרים לתמיכה הטכנית של הספק ומבקשים לרענן את הגיפיאס. הם עושים אצלם מין הוקוס פוקוס והכל שוב עובד. שווה לנסות.

../images/Emo2.gif

מה הם בדיוק יכולים לעשות עבור רכיב פיזי במכשיר שלך?

רענן 25

New member
אין לי מושג. אבל זה עובד

הם מבקשים ממך להפעיל ואז להמתין ואז לכבות. ואז שוב להדליק. והנה, קסם: זה עובד. שאלתי מה הם עושים והתשובה: מרעננים את הגיפיאס

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif דמגוגיה של אנשי תמיכה

בשביל שיחשבו כמה הם חשובים... ואם זה לא היה עוזר הם בטוח היו מתרצים את זה כבעיה במכשיר ושצריך להגיע למעבדה שלהם....

metrocard

New member
להריץ אותה ולתת לה כמה שניות אם לא

ללחוץ תפריט TOOLS MANAGE - AGPS ואז RESET אחרי כך להכנס שוב לאותו תפריט וללוץ DOWNLOAD (יוריד נתוני מיקום של לווין משרת מסויים) אפשר לראות מצד ימין את מס. נלויינים בטווח ראיה וכמה מהם ננעלו. שיתקבל FIX על המסך יופיעו נתונים רבים

למעלה