בעיה בvisual אני מנסה ליצור פרוייקט חדש בASP.NET ואני מקבל את ההודעה המצורפת
Y yossi27 New member 10/10/04 #1 בעיה בvisual אני מנסה ליצור פרוייקט חדש בASP.NET ואני מקבל את ההודעה המצורפת
Y yossi27 New member 10/10/04 #3 תודה רבה, שאלה נוספת: האם ניתן להתקין IIS6 על XP ואם כן, איך עושים זאת?
ה האזרחק New member 10/10/04 #4 ע"י שימוש בדיסק ההתקנה אתה נכנס להוספה הסרה של תוכניות ובוחר שם רכיבי וינדוס - ומוסיף INTERNET INFORMATION SERVICE אני לא יודע לגבי גרסת HOME של XP, לדעתי גם אליה אפשר להוסיף, אבל זה מסובך יותר (חפש בגוגל, יש הרבה מדריכים שמסבירים כיצד)
ע"י שימוש בדיסק ההתקנה אתה נכנס להוספה הסרה של תוכניות ובוחר שם רכיבי וינדוס - ומוסיף INTERNET INFORMATION SERVICE אני לא יודע לגבי גרסת HOME של XP, לדעתי גם אליה אפשר להוסיף, אבל זה מסובך יותר (חפש בגוגל, יש הרבה מדריכים שמסבירים כיצד)
ה האזרחק New member 10/10/04 #6 שאלת לגבי התקנת IIS על XP, לא? אז מאיפה הבאת את ה 2003? אם אתה מדבר על XP אז התקנה של XP. אם אתה מדבר על WIN3.11 אז דיסקט התקנה של WIN3.11 וכו'...
שאלת לגבי התקנת IIS על XP, לא? אז מאיפה הבאת את ה 2003? אם אתה מדבר על XP אז התקנה של XP. אם אתה מדבר על WIN3.11 אז דיסקט התקנה של WIN3.11 וכו'...