בעיה בVirtualdubmod בנוגע לmpeg

בעיה בVirtualdubmod בנוגע לmpeg

שלום לכולם, תודה רבה רבה על המאמרים המועילים והפורום הנרחב. לא מצאתי פתרון לבעיה הזאת ויש לציין שהיא די גומרת לי את השבת... אני נכנס לvirtualdubmod, פותח קובץ וידיאו, נכנס לstreams list, משנה לfull process ונכנס לכיווץ... כאשר אני מנסה לבחור mpeg, אין שום פורמט ברשימה... התקנתי אותה תוכנה במחשב אחר, ואין שום בעיה - יש שם מלא פורמטים... מצ"ב תמונה. אנא, הושיעו נא! תודה מראש

bibashai

New member
הקישור

http://wmh.walla.co.il/clubs/clubs/12585/VirtualDubMod_needed_DLLs_251102.zip

תודה, אבל...

זה לא עזר. עדיין הMPEG ריק מפורמטים

התקדמות קלה...הושיעו נא!

פירמטתי את המחשב מרוב ייאוש ואכן הפורמטים הופיעו... אבל במדריך שקראתי יש פורמט של 96kbits, 48,000HZ ואצלי אין זכר לכזה דבר. הצעות? רעיונות? תודה רבה רבה מראש!

Reborn1

New member
לא בטוח אבל...

ייתכן והתקנה של מקודדי mp3 יאפשרו לך אופציות נוספות התקן את מקודד mp3 ותראה אם השתפר לשיקולך

kkdd

New member
אני בשוק שפירמטת את המחשב בגלל זה

Reborn1 ביקש ממך להתקין את מקודד MP3 כעת בחלון של streams list מופיע לך המשפט LAMA MP3 תסמן אותו, האם יש לך פורמטים? במידה ולא אז תסמן ב וי את המשפט SHOW ALL FORMATS

עדיין לא... ../images/Emo10.gif

פירמטתי את המחשב לא רק בגלל העניין הזה, אבל זה חופשי היה חתיכת קש. יש פורמטים עכשיו, אבל לא מה שאני צריך: 96 kbits, 48,000 hz אני לא רואה את המשפט lama mp3 ואפילו שאני מסמן שיראה את כל הפורמטים, עדיין אין את מה שאני צריך תודה!

kkdd

New member
כנס רגע לקישורי הפורום קטגורית CODE

ותורידי ותתקין לפי ההסבר שיש שם את קידוד MP3 ותעשה מה שכבתי בהודעה הקודמת

99% שיחקתם אותה! אבל...

קודם כל, תודה רבה לשניכם! עכשיו יש לי מצב כמו בתמונה שצירפת, איש יקר, אבל כמו שגם אצלך, גם אצלי אין את האופציה של 96kbits, 48000HZ, stereo אלא רק במונו. ועם הGSPOT בכלל גיליתי שהסרט כרגע מכווץ ב 24000HZ אז אולי כדאי להחזיר אותו אח"כ לאותם הגדרות, או שלא? עוד קצת והגענו... תודה רבה חברים!

Ncoder

New member
באמת שאין לי מושג למה אין אפשרות...

כזאת, אולי יש מגבלה מסויימת על הטכנולוגייה הזאת. בכל מקרה עדיף שתדבוק בהגדרות של הסרט המקורי . אמרת שבמאמרים ראית שיש אפשרות ל-96kb/s בסטריאו? באיזה מאמר בדיוק? (כי לי אין כזה) בכלל לא אמרת לנו, מה המטרה הכללית?

הממממ...

המאמר, האמת, מגיע מאתר אחר. הנה הכתובת: http://www.tnsplace.com/Guides/vcdconvert.htm המטרה היא המרה שאוכל לראות את הסרט בדיוידי. מה אתם מציעים? לדבוק בהגדרות המקוריות של הסרט או להמשיך לחפש דרך למצוא הגדרות כמו במאמר (בפרק של "המרת אודיו"). תודה!

Ncoder

New member
על מנת להשיג את הערך הספיציפי...

הזה תוכל להתקין את Radium MP3 Codec אבל האמת היא שהוא Codec פרוץ ואינו חוקי לשימוש. זאת הסיבה שתתקשה למצוא באינטרנט Radium MP3 Codec . התחליף המצויין שלו והחוקי והחינמי הוא ה-Lame MP3, בכל מקרה עדיין מומלץ שתמיר בהתאם לסרט המקורי שלך, בחירה בקצב גבוה יותר וביט גבוה יותר לא ישפרו את הסאונד שלך, אם אתה רוצה ללכת בדיוק לפי המאמר שקראת אז תבחר ב-128 שזה ביט גבוה יותר ובכך תשיג "שימור" יותר גבוה (אבל באמת אין צורך בזה מבחינת מה שיש לך במקור). אגב, אם תחקור טוב תגלה שהמאמר שלנו תחת מאמרי הפורום הוא מתאריך יותר קדום מאשר המאמר ה"בלעדי" מהאתר שציינת.

תודה רבה. שאלה אחרונה!

אהלן, באמת תודה רבה רבה. אם אני לא טועה, לא טענתי בשום מקום, שזה מאמר "בלעדי" או משהו כזה. רק שקראתי אותו באתר אחר
לגבי השאלה האחרונה: לא הבנתי מה הההמלצה שלך. לדחוס חזרה להגדרות המקוריות או לאופציה יותר גבוהה ממה שציינו באתר, העיקר שזה 48000HZ וסטריאו, כמובן. אני מקווה שאחרי שאקבל את התשובה הזאת, אוכל סוף סוף להתקדם...
תודה רבה רבה!

Ncoder

New member
בעצם זה לא דומה למדריך שלנו...

עדיף שתעבוד לפי המדריך שלנו כי במדריך שלנו לא תיאלץ לבצע המרה נוספת של הסאונד ושל הוידאו שיורידו מהאיכות של התוצאה הסופית וגם ייקחו יותר זמן לקידוד . במדריך שלנו יש שימוש ב-Framserver מ-VDubMod ל-TMPGEnc, ככה בעצם אתה לא צריך להמיר ל-AVI חדש ורק אחר כך להמיר ל-MPG
.

זה המדריך?

אהלן, זה המדריך שלכם שאתה ממליץ עליו? (מצ"ב קישור) לא יהיו בעיות סינכרון עם האודיו? אני שמח ששאלת ה"בלעדיות" נפתרה

למעלה