בעיה בtouchpad

num1man

New member
בעיה בtouchpad

שלום, יש לי נייד של LG חדש מלפני חודשיים בערך. כרגע העכבר שלו (פד) לא עובד....אני נוגע ולא זז כלום. לוחץ לא קורה כלום. אם אני מחבר עכבר רגיל דרך הUSB שלו אז זה מתפקד נורמלי. הסתכלתי ב"מנהל התקנים" ושם מופיע רק הדרייבר של העכבר שלי. כאילו שהפד נעלם. אגב גם האייקון מהפס של ההתחל למטה...נעלם. מישהו אולי יכול לעזור לי!! מה הרעיון במחשב נייד אם אני צריך לקחת עכבר??? תודה רבה!!

Jan22

New member
תתקין את הדרייברים מחדש ..

כנס לאתר היצרן ותוריד דרייברים שקשורים לפד ;אפשר גם לעשות שחזור - SYSTEM RESTORE - כלומר להחזיר את המערכת להגדרות הישנות שלה ... START MENU - ACCESSORIES - SYSTEM TOOLS - SYSTEM RESTORE -

ron14

New member
מבלי להעליב

תנסה ללחוץ על מקש ה fn ולאחריו על מקש f5 , פעולה זו מפעילה / מפסיקה את פעולת הפד

num1man

New member
לא נעלבתי...אבל...

זה לא עבד תאמת שלא ידעתי שיש בכלל כזאת אפשרות אצלי היא דווקא על הF3 אבל ניסיתי וזה לא עזר. ניסיתי גם את העצה של החבר השני של הנקודת שחזור SYSTEM RECOVERY שיחזרתי לראשון לראשון...וזה עדיין לא עובד. אוופ. מה עושים? עוד עצות מישהו?

ron14

New member
יתכן שטעיתי ושזה לא F5

אך אני די בטוח שזו הבעיה. זה בטוח לא F1 עד F3 , דרך אגב מקשים אלו ניתנים לשינוי . ברירת המחדל היא מחשבון , editor ועוד משהו ששכחתי. אני כרגע בעבודה , אך בערך בעוד שעה וחצי אני אהייה בביית ואני אבדוק בדיוק על איזה מקש F מדובר.

num1man

New member
../images/Emo4.gifניסיתי את כולם....

ניסיתי את כולם. כלום לא עוזר... ודווקא נראה לי שאצלי זה כן F3 כי מצויר עליו כזה ציור של פד. אבל אם כשתגיע הביתה תוכל לפתור לי את הבעייה אני ימתין... חחח...תודה!

ron14

New member
אם כך כנראה ש lg לא עקביים

אצלי המקשים הם F1 המסמכים שלי , F2 מחשבון , F3 פנקס רשימות , F4 כיבוי מחשב F5 הפעלת/כיבוי לוח נגיעה , F6 הפעלת/כיבוי WiFi F7 מחליף בין צג הנייד לצג חיצוני F8 -Sound pm , F9 - Montio pm F10 אניפורמציית טמפטורת ובטריה , F12 מצב שינה

למעלה