בעיה בFS2002

בעיה בFS2002

אני לא יודע למה אבל יש בעיה עם הכיוונים במצפן וב-GPS כשאני מיושר כיוון 260 המצפן והGPS מראים כיוון כלי צפון. ואין לי מושג למה. וכן אני יודע לקרוא מצפן
יש לכם רעיון?

אני טייס לקרוא מצפן אני יודע

אבל יש כאן בעיה כאשר אני על מסלול 26 בנתב"ג הוא מראה כיוון כללי צפון שים לב לתמונה גם לGPS גם למצפן המגנטי וגם לנתונים באדום בחלק העליון

יכול להיות ש...

אם אני מבין נכון אתה מתבסס על כך שאתה במסלול 26 בשביל להניח שאתה בכיוון 260 (הגיוני ביותר) אבל המכשור מראה שאתה בכיוון 360... יש לי הרגשה שהורדת סנריו של נתב"ג שבו מיקמו בטעות את מסלול 26 בנתב"ג בכיוון 360 במקום ב 260 כנדרש, האם בשדות אחרים אתה גם נתקל באותה בעיה ? תנסה להמריא ולשמור על הכיוון ותראה אם אתה אכן טס צפונה, אם כן אז ההשערה שלי נכונה ואם אתה מגיע לים (260) אז יש כנראה באג רציני ב FS אני טייס רק בכאילו ($$$) אבל אני אשמח לתפוס אתך טרמפ לאיזושהי טיסה רק בשביל להרגיש את החוויה (תמיד זמין במסרים :) )

הסטייה גם באוויר

וגם בשדות אחרים עם אותה סטייה כיוון 280 מרה 036. לגבי לטוס יקח קצת זמן באולטראלייט צריך לצבור 200 שעות ע"מ לקחת נוסעים אבל בעתיד בשמחה

יש אופציה לקורס מתקדם

כשמגיעים ל-100 שעות מי שלא עובר את הקורס צריך לסחוב ל 200 שעות

avi8tor

New member
שלום דודי. איני מתיימר, אבל אנסה...

לתת לך כמה רעיונות, וזה רק מתוך התבוננות בשתי תמונות, אז לא בטוח שאצליח, אבל, אני רוצה לעזור, אז אנסה באלמינציה. ראשית, העובדות: א. בתמונה של המטוס באוויר, אין שום בעיה עם מכשירי הטיסה, כלומר, מצפן הג'ירו, מצפן החירום, ה GPS, והנתונים האדומים שעל המסך, כולם מראים בדיוק את אותו נתון - כוון 023. ב. חלון ה GPS של אותה תמונה של המטוס באוויר, מראה את קו החוף, ואת שני כווני ה ILS לשני המסלולים לבן גוריון, באוריינטציה גיאוגרפית נכונה, כלומר ILS למסלול 12 באמת מגיע מכוון כללי מערב למזרח וגם זה של מסלול 26 נראה במקום, אבל, על אותו מסך (של ה GPS), רואים גם את האוריינטציה של המטוס, את הציור שהוא עושה על ה"ריצפה", והיא כאילו כוון כללי מערב, ויותר מזה, גם בעולם החיצון, שנראה מהקוקפיט של אותה תמונה, רואים שהאף מצביע מערבה, כי רואים את קו החוף. כלומר, סטיה של כ 100 מעלות ימינה מה"אמיתי". ג.בתמונה על הקרקע,שוב, הכל מסונכרן (מצפן הג'ירו, החירום, ה GPS והנתונים האדומים של המסך), חוץ מהעולם החיצון, ושוב הסטיה היא כ 100 מעלות ימינה מה"אמיתי". ד. עובדה אחרונה - בתמונה שעל הקרקע, נראים בתים גבוהים מאד מימין לאף המטוס (אני מניח שהם מתחם יזרעאלי, בורסה ומגדל שלום), אובייקטים שלא היו קיימים בהתקנה המקורית של המשחק. סיכום העובדות והסקת מסקנות: נראה שיש סטייה קבועה לא בין המכשירים שבמטוס, אלא בין המכשירים לתמונת העולם החיצון. כמו כן, נראה לי שהתקנת ADDON של SCENERY של תל אביב, וכנראה שמשהוא בהתקנה/בקונפיגורציה שבקבצים היה דפוק. הדרך לבדוק את זה היא הכי פשוטה בעולם - לך ל LIBRARY ותבטל את הסימן האדום (שנקרא בלעז CHECK BOX ) מאותה תוספת שהתקנת. צא מהמשחק והפעל אותו מחדש, לדעתי, אמור לפתור לך את הבעיה. מקווה שלא החסרתי משהוא, שהלוגיקה נכונה, והכי חשוב, שזה יפתור לך את הבעיה. בהצלחה.

עומר cvfr

New member
חשבת על

ליכל את המכשירים? לא יודע איך עושים את זה ב-2002 אבל ב-2004 נדמה לי שלוחצים על B וזה מכיל אותם אבל בססנה אפשר גם ידנית

../images/Emo24.gif תודה אבי, הסתדר

מתברר שבאמת הוספתי ADD ON אחרי התקנה במסגרת הנסיונות, אבל לא של תל אביב וזה דפק את הכיוונים בכל השימולאטור

פשוט לוחץ על PRINT SCREEN

מעלה את תוכנת "Paint" של WINDOWS ואז Ctrl V (הדבק) ושומר את התמונה

למעלה