בעיה בFIREWALL וב ICQ

eli23

New member
בעיה בFIREWALL וב ICQ

יש לי FIREWALL של KERIO בתוך WINDOWS XP HOME ובנוסף אני משתמש ב FIREWALL של ה XP יש לי בעיה בICQ 2002A אני מצליח לשלוח הודעות אבל לא מצליח לשלוח צ´ט או קבצים ניסיתי לשנות הגדרות ב ICQ שאני גולש מאחורי FIREWALL אבל זה לא עזר בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

eli23

New member
עזרה בבקשה

מה אף אחד לא יודע או שזה לא הפורם המתאים לשאול את השאלה הזאת

uzi2

Active member
ראשית

תבטל את הפיירוול של ה- XP ותראה אם הבעיה נפתרה (ממילא אין צורך בו כאשר יש Kerio). אם היא עדיין לא נפתרה צריך לראות את ה- rules של Kerio.

eli23

New member
ביטלתי

ביטלתי את ה FIREWALL של הXP וזה לא עזר מצורף קובץ של הקירו

uzi2

Active member
ואני מניח

ואני מניח שזה מוגדר כך שאיפה שאין חוק הוא שואל אותך. תראה, על פי החוקים שרשומים, אני לא רואה שיש בעיה - אמנם לא כל החוקים שמאפשרים ICQ רשומים אבל גם לא רשומים חוקים שחוסמים ICQ, ולכן הייתי מצפה שכאשר ינסו לשלוח לך קובץ או כאשר תנסה לשוחח ב- Chat הפיירוול ישאל אותך. יש שתי אפשרויות שעולות ל לראש: 1) יכול להיות שיש שימוש ב- ICMP, ואז מהטבלא שאני רואה, אין לי מידע אלו ICMP types אפשרת, אבל צריך לאפשר לפינגים. פחות סביר בעיני. 2) יכול להיות שהבעיה היא לא בפיירוול אלא בהגדרה של ה- ICQ. יכול להיות ששווה לזמן קצר לבטל את כל הפיירוולים ולראות האם שליחת הקבצים וה- chat ב- ICQ עובדים. יתכן מאוד שבהגדרות של ה- ICQ חסמת את זה. בטל ב- ICQ הגדרות פיירוול, ובדוק שהתוכנה לא חוסמת. ב- FAQ של Kerio יש הנחיות של כיצד להגדיר את Kerio כדי לאפשר ICQ, בעיקרון, למרות שהמסך שצילמת לא מראה את כל החוקים, ממה שראיתי לא אמורים להיות חוקים שחוסמים ICQ, אם כי גם לא חוקים שמאפשרים את ה- chat ואת החלפת הקבצים והמשמשעות (בהנחה שהפיירוול מוגדר לשאול כשאין חוק) היא שהוא אמור לאפשר תקשורת כזאת אבל לקבל ממך רשות לפני שהוא מאפשר. להלן ה- FAQ של Kerio: http://www.blarp.com/faq/faqmanager.cgi?toc=kerio סט שאלות 5 (application specific rules) שאלה 5 יש את ההנחיות כיצד לקנפג את Kerio ל- ICQ. כאמור, אני לא אתפלא אם הבעיה היא בהגדרות של ה- ICQ עצמו ולא קשורות לפיירוול.

voguemaster

New member
הבעיה בעיקרון

היא שאיסיקיו בצד שלך לאו דווקא היא זו שיוזמת את החיבור ולכן OUT לא תמיד מספיק למטרה הזו. נסה לשנות ל-IN/OUT והרשאות מלאות כדי לבדוק האם הבעיה היא בפיירוול. בכל מקרה, בטל את הפיירוול של ה-XP, ויפה שעה אחת קודם

eli23

New member
תודה על העזרה אני אבדוק את זה

תודה על העזרה אני אבדוק את זה

eli23

New member
לא פועל

סגרתי את הFIREWALL ואיפסתי את ההגדרות של הICQ וזה לא פועל לי מה אני יכול לעשות עכשיו

eli23

New member
תודה לכולם על העזרה פתרתי את הבעיה

הבעיה היתה בזה שניסיתי לשלוח לו צ´ט כשניסיתי לשלוח למישהו אחר הוא שלח בלי בעיה

uzi2

Active member
דרך אגב

אם יש לו גירסה ישנה של ICQ (גירסה 99b או מוקדמת יותר) אז דרוש שאצלך יהיה מקונפג לתמוך בגירסאות ישנות של ICQ.

eli23

New member
אצלו יש גירסה 2002A כמו שלי

ניראה לי שהבעיה אצלו היא בFIREWALL של ה XP אני אבדוק את זה

למעלה