בעיה בemail form (פלאש וPHP)

• פותח הנושא fade
  • פורסם בתאריך

fade

New member
בעיה בemail form (פלאש וPHP)

שלום לכם! יש לי email form בפלאש שעובד עם php. הכל עובד מושלם חוץ מבעיה אחת: כשב"הערות" מקלידים טקסט ויורדים שורה באופן ידני (עם אנטר) אז באימייל שאני מקבל זה מראה רק עד אותו מקום שבו ירדו שורה. לעומת זאת כשהשורה יורדת אוטומטית (כשהטקסט מגיע לגבולות התיבה) אז הכל בסדר. איך אני מתקן את הבאג הזה?

fade

New member
הנה הקוד של הקובץ

אולי זה יעזור לפתור את הבעיה
<?php $sendTo = "[email protected]"; $subject = "Contact from fade.co.il"; $headers = "From: " . $_POST["name"]; $headers .= "<" . $_POST["email"] .">\r\n"; $headers .= "Reply-To: " . $_POST["email"]; $message = $_POST["message"]; mail($sendTo, $subject, $message, $headers); ?>​

alex9913

New member
נשמע ממש מוזר

אבל היתי מנסה לעבד את התוכן של ההודעה (מסג') דרך NL2BR
$messege=nl2br($_POST['message']);​
אולי יעזור ואולי לא, בכל מקרה שווה לנסות. בהצלחה, אלכס.

fade

New member
זה לא עזר (אבל...)

אבל אמרו לי שככל הנראה הבעיה היא התרגום של עצם ירידת השורה. כלומר הפלאש לא מתרגם את סיום השורה לn\ בPHP...

blatik

New member
תנסה את זה...

תעשה אולי ככה אולי זה יעזור...
$message = str_replace(chr(13),"<br>",$message);​

fade

New member
כלומר שהקוד ייראה ככה?

<?php $sendTo = "[email protected]"; $subject = "Contact from fade.co.il"; $headers = "From: " . $_POST["name"]; $headers .= "<" . $_POST["email"] .">\r\n"; $headers .= "Reply-To: " . $_POST["email"]; $messege=nl2br($_POST['message']); $message = str_replace(chr(13),"<br>",$message); mail($sendTo, $subject, $message, $headers); ?>​

fade

New member
הצלחתי!!!!

כשכתבתי את מה שכתבת הטקסט יצא לי ככה: Hello!<br>can you please... אז החלפתי בקוד את <br> לn\ וזה עובד! תודה רבה!!!

fade

New member
בעיה נוספת באותו פורם - עברית

האימייל שאני מקבל אם הטופס מתמלא בעברית הוא ג'יבריש, כאשר הקידוד עומד על עברית.

fade

New member
אשמח אם תעזרו לי

אני צרךי לפתור את בעיית העברית בלי קוד אחר חדש, אלא לשפץ את הקוד הנוכחי.

למעלה