בעיה בCrystal report

besser

New member
בעיה בCrystal report

בניתי דוח בvb.net והכל עובד יופי! אני מריצה את קובץ הexe במחשב שלי והכל עובד הבעיה היא שכאשר אני מעבירה את התוכנית שלי למחשב אחר (לאחר שהתקנתי את הframework) אז הוא מריץ את התוכנה אך כאשר הוא מגיע לטופס של הדוח הוא רושם שחסר לו רכיב בשם dcodev2.dll (משהו כזה). חיפשתי את הקובץ במחשב שלי וזה באמת נמצא באחת התקיות של net. (של סביבת העבודה של net ) אבל כשאני מביאה אותו למחשב השני זה עדיין לא עובד! (לפני זה גם כן היו לי עוד שגיאות של קבצים אחרים ופשוט הבאתי אותם למחשב השני והכל עבד) הבנתי שהבעייה היא ככל הנראה משום שהdll הזה הוא לא בגירסת .net וצריך לרשום אותו לרג'סטרי - (ניסיתי במחשב שלי לשנות לו את השם ואחר כך לרשום אותו) אז זה מה שעשיתי במחשב השני- וזה עדיין לא עובד! למשהו יש מושג מה הבעיה? אולי יש לי גירסה של framework לא נכונה, אולי צריך לרשום את זה בצורה אחרת? מי שיכול לעזור לי אז תודה רבה כי זה ממש, אבל ממש דחוף לי.

adam222

New member
את צריכה להתקין גם את הקוממפוננטה

של ה-CrystalReport במחשב\שרת של הלקוח

besser

New member
תודה רבה!!!! אבל...

למה בדיוק אתה מתכוון מהי הקומפוננטה הזאת? ואיך משיגים אותה ! וממש ממש תודה רבה- אתה מציל אותי (בלשון המעטה)

besser

New member
עדיין זה לא עובד

עשיתי באמת תוכנת setup לפי ההוראות ועשיתי instell וכו' והוא יצר לי קובץ setup כדי להתקין את התוכנית. ושוב במחשב שלי זה עובד- ואם אני מוחקת את הקובץ keycodev2.dll הוא מתקין לי אותו מחדש. בקיצור הכל עובד! כשאני עושה אותן פעולות במחשב השני עדיין הוא לא מסכים להראות לי את הדוחות והוא רושם שחסר הקובץ keycodev2.dll. מה עושים?????????????????????????????????????????????????????!!!!

besser

New member
איזה

אני חושבת שהבעיה שלי היא בקוד עצמו העתקתי אותו מה help -> about ובחרתי את האפשרות של crystal report השאלות שלי הן כאילו: האם לקחת את זה? או קוד אחר? וכן רק את הקוד? או כל מה שכתוב(ביקשתי copy info) תודה רבה אם תוכלו לפרט! וכמובן תודה לadam222 על הכיוון של הפיתרון.

adam222

New member
לא צריך רישיון עבור התקנה בסיסית

זה כלול ברישיון של ה-dotNet

למעלה