בעיה ב-windows

gokussj2

New member
בעיה ב-windows

כל פעם שאני מסמן עם העכבר (לחיצה יחידה) על קובץ של וידאו , מופיעה הודעת שגיאה כמו בתמונה , ולאחר שאני לוחץ אישור הוא סוגר את האקספלורר ורואים רק את הרקע של שולחן עבודה ואחרי שניה האייקונים ושורת ההתחל חוזרים למה זה ואיך מסדרים את זה?

gokussj2

New member
זה אפילו לא הפעלה

זה רק שאני לוחץ פעם אחת על האייקון כלומר מסמן אותו אז מופיעה ההודעה וכן זה רק בקבצי וידאו

gokussj2

New member
לפחות הייתם אומרים

שם של פורום אחר שיכול לעזור אם לא בא לכם

uriler

New member
כמה דברים:

1. אתה צריך להבין משהו - זה פורום, לא צ'ט. וזה פורום פעיל. אנשים עזרים פה מתוך רצון לעזור - אף אחד לא משלם לנו או מתגמל אותנו בשום דרך שהיא, מלבד הסיפור שיש לנו והתחושה שעזרנו למישהו. 2. השאלה שלך כן שייכת לפורום הזה, ואם לא ענו לך זה כי לא ידעו ולא רצו להטעות אותך, ולא משום סיבה אחרת. אז תפתח קצת סבלנות, ואל תקפיץ בהפרשים של שלוש שעות... זה מוגזם לחלוטין. ולשאלה שלך - היא עניינה אותי, אז למרות שלא עשית יותר מדי חשק לענות עם הזלזול שלך חיפשתי וגיליתי כמה דברים: זאת בעיה די נפוצה, שנגרמת בד"כ מאחד מכמה גורמים: 1. בעיה עם ה thumbnails של וינדוס (המערכת שמציגה צלמית של סרט / תמונה). אתה יכול לנטרל את המערכת הזו ע"י הרצת הפקודה regsvr32 /u shmedia.dll מהתחל
run (זה מנטרל עבור קבצי וידאו, לא אמור לגרום לבעיות). 2. הבעיה נגרמת ממפענח XVID שמתנגש עם קבצי מערכת. תסיר את המפענח (קודק) הזה אם הוא מותקן אצלך, תאתחל, ותתקין מחדש. 3. לפעמים זה קורה כתוצאה מהתנגשות בין מקודדים. תסיר את כל חבילות המקודדים שהתקנת והמקודדים הבודדים, תאתחל, תריך ניקוי רג'יסטרי עם ccleaner, ותתקין מחדש את FFDSHOW + AC3 Filter, שתי חבילות מקודדים משלימות ומצוינות. זהו בינתיים, נראה אם יעזור

gokussj2

New member
מממ...

שמע אחי לא התכוונתי לעצבן, לא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון , וחוץ מזה ראיתי שזה נפל לעמודים למטה וחשבתי שאם במקרה יבוא מישהו שיודע אז הוא לא יראה את השרשור...לכן הקפצתי בכל אופן לאחרונה התקנתי כמה סוגי מקודדים כי בכל קובץ התקנה יש מקודד אחר שהיה חסר לי ולא מצאתי התקנה של כולם ביחד , כנראה שזאת הסיבה לבעיה כמו שאמרת, בכל אופן עד שראיתי את מה שכתבת כבר החלטתי להתקין את סרוויס פק 2 מחדש וזה סידר את הבעיה , תודה בכל אופן ואם אתה מכיר התקנה של כל המקודדים ביחד כל אלה שצריך בקובץ אחד אז אני אשמח אם תיתן את השם או קישור להורדה הקובץ תודה

uriler

New member
רשמתי לך בהודעה:

תתקין את: 1.FFDSHOW - אוסף מקודדי וידאו + אודיו. 2. AC3 Filter - מקודדי אודיו משלימים. בין שתי החבילות האלה אין התנגשות, וזאת ההמלצה של פורום "סרטים וכתוביות". בכל מקרה, תתקין את AVI Codec. זו תוכנה זמנתחת קובץ סרט / אודיו ואמרת אם חסר לך מקודד בשבילו, ואם כן נותנת לינק להוריד (כפתור web). זה יפתור לך את הבעיות

למעלה