בעיה ב- windows אחרי פירמוט

קרן210

New member
בעיה ב- windows אחרי פירמוט

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell מדגם - latitude d505 עם windows xp. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים מה Cd/ יש לי windows xp pro שהתקנתי מחדש אחרי הפירמוט הכל עובד אבל כשאני פותחת את המחשב מופיע פס מקווקו שלוקח לו כמה דקות להתמלא ורק אח"כ הוידוז עולה. למה זה קורה? ואיך ניתן להוריד את זה תודה מראש

RoyBO

New member
המחשב מעלה את המערכת קצת איטי

זה פס התקדמות במחשבים חזקים לXP לא מבחינים בו משום שהמערכת עולה מהר.

קרן210

New member
אבל לפני הפירמוט זה לא היה לי

למה זה קורה עכשיו? אין משהו לעשות בנידון?

RoyBO

New member
לא כל כך מבין למה זה מפריע לך

המחשב עולה לאט יותר אחרי הפרמוט?

קרן210

New member
כן הרבה יותר לאט

לוקח לו כמה דקות רק עד שהוא מתעין את וינדוז, זה מחשב חדש וחזק מאוד זה לא היה וזה לא צריך לקרות.

קרן210

New member
תודה רבה עזרתם לי מאוד ../images/Emo24.gif

והחזרתם לי את החיוך לפנים היתי באמת צריכה לעדכן את הוינדווז אין אתם פשוט גדולים!!! שאלתי כמעט בכל פורום אפשרע ואתם היחדים שקלעתם בול... שיחקתם אותה.

bar666xp

New member
לרוב אנשים מדלגים על העידקונים...

בהנחה כי זה הדבר הראשון שהמשתמש עשה עוד לפני שהגיע לשאול בפורום.. לחברי הפורום כאן יש נטיה בריאה לשאול תחילה מה כבר עשית ומה עוד לא ו/או להתחיל מהשלב הראשון צעד צעד.. ושוב ממליץ בחום לבצע כמה TWEAKS קטנים לפחות ברמת הSAFE של BV {הקישור ששלחתי אותך אליו קודם}.. ולהסיר כל מה שלא נחוץ שיעלה ביחד עם המערכת.. זה מגיע לרמות של הפעלת מסינג'ר יחד עם המערכת לוקח למערכת עוד איזה 5-10 שניות והפעלתו אחרי שהמערכת עלתה היא עד 5 שניות {תלוי במחשב מין הסתם כמה זמן זה יהיה בפועל}... ואם מדובר בתוכנות כבדות יותר פערי הזמן הרבה יותר גדולים. לסיכום אם צריך שזה יעלה עם המערכת אז צריך ואם זה רצון שיעלה כדאי מעוד לחשוב על להפעיל לבד אחרי שהמערכת הניעה.

RoyBO

New member
עדכונים של וינדוס

זה אחד הדברים הראשונים צריך לעשות לאחר התקנת מערכת הפעלה, כמובן שקודם מתקינים אנטי וירוס.

למעלה