בעיה ב WIN2K

pixel

New member
בעיה ב WIN2K

בכיבוי אחרי ההודעה על הSHOTDOWN לוקח למחשב עוד דקה עד שהוא נכבה, בנתיים מסך ריק. למישהו יש מושג? AMD 1.2 ABIT KT7 RAID

antidot

New member
תבדוק כמה מקום נשאר לך

במחיצה שבה יושב הPAGEFILE.SYS יכול לקרות גם כאשר המערכת סוגרת אפליקציות שמשתמשות בהרבה זיכרון. מה שקורה זה שהמערכת הפעלה מעבירה לדיסק את המידע מהזיכרון הפנימי כדי לפנות יותר מקום. בתהליך הכיבוי כל מה שהיה על הדיסק קודם חוזר לזיכרון פנימי ואז מתנקה. תבצע גם DEFRAG. KITT אתה זוכר את המיקום בREGISTRY בשביל ניקוי PAGEFILE לפני הכיבוי ? אולי זה יסדר את העסק. Antid0t

IBZ

New member
כך:

ע"י יצירת ערך חדש בשם ClearPageFileAtShutdown ,או אם הוא מופיע לשנות את ערכו ל-1- ,תחת המפתח HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\ Memory Management

pixel

New member
ואם...

ClearPageFileAtShutdown היה קיים כבר וערכו 1 הבעיה ממשיכה :(

IBZ

New member
טעות בכיוון

ההודעה יועדה ל ANTIDOT שרצה לדעת את מקום הערך למחיקת ה PAGEFILE בעת כיבוי המחשב,את בעיתך לא אוכל לבדוק כרגע כי אני בעבודה,אולי יותר מאוחר

IBZ

New member
אוקיי

אחרי מחשבה קצרה נסה להוסיף את הערך הבא AutoEndTasks במפתח הבא HKEY_USERS\S-1-5-21-1085031214-484763869-1202660629-500\Control Panel\Desktopאם אין לך את הערך הוסף ערך חדש מסוג STRING VALUE ורשום את שם הערך AutoEndTasks ותן לו את הערך 1,עכשיו בדוק אם משך זמן כיבוי המחשב התקצר

antidot

New member
תיקון...

IBZ, נו באמת ? ה- S-1-5-21-1085031214-484763869-1202660629-500 זה הרי ה-SID של השם משתמש שלך ואצלו הוא בטוח אחר... האופציה היותר אלגנטית היא פה: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop Antid0t

antidot

New member
בעצם גם אני טעיתי...

DEFAULT נכנס לתמונה רק ביצירת PROFILE חדש. המפתח שצריך זה: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop Antid0t

pixel

New member
תודה אבל...

הKEY הנ"ל קיים לי שם כבר יכול להיות שהבעיה היא עם הדריוורים של VIA? מה זה בכל ה VIA 4 IN 1 שאני מעדכן מהאתר שלהם פעם בחודשיים VIAHARDWARE.COM

IBZ

New member
-->

טעות בידי,המפתח הנכון היה אמור להיות באמת : HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop ,ואחרי שבדקתי בבית תוכל להוסיף את הערכים הבאים לכיבוי מהיר הרבה יותר של המחשב- AutoEndTasks - סמן אותו כ-1- HungAppTimeout - סמן אותו כ - 100- WaitToKillAppTimeout - סמן אותו כ -1- WaitToKillServiceTimeout - סמן אותו כ - 100- לידע כללי,את כל הערכים האלה ניתן להוסיף במפתח הבא HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop בכל מערכות ההפעלה חוץ מהאחרון שמתאים רק ל WIN2K+WIN NT

IBZ

New member
אל תבצע שום דבר מכאן אם אתה מריץ

שרת SQL,Exchange או מערכת אחרת שצריכה לכתוב את המידע לדיסק,אם אתה מוצא שמידע מסוים נעלם אחרי הכיבוי העלה את מספרי הערכם הרשומים מעלה

למעלה