בעיה ב-VC++

בעיה ב-VC++

שלום לכולם, אני מריץ VC++ גירסה 6 חוקית על מ"ה XP HE (חוקית גם היא) ישנם מקרים שבהם אני יוצר פרוייקטים, ומשום מה אחד או יותר מרכיבי הפרויקט לא נשמרים בלחיצה על SAVE, יוצאת ההודעה שנראת בצילום המסך המצורף והקובץ נמחק מהספרייה. בלחיצה נוספת על SAVE הקובץ "נוצר מחדש" בספרייה ונשמר. וחוזר חלילה בכל לחיצה על SAVE או נמחק או "נוצר מחדש" התופעה גם מתרחשת לסירוגין כאשר אני מקמפל את כל הפרוייקט... כמובן שהתופעה מרגיזה מאוד, שכן אם לא שמרתי שוב לאחר שיצאה ההודעה (והיא יוצאת בתדירות גבוהה) הולך לי הקוד לאיבוד.... אגב, הטענה כאילו משהו אחר משתמש בקובץ לא נראת לי נכונה כי רק ה-VC פתוח, ניסיתי גם לסגור ולפתוח מחדש, RESTART וכ'... כמובן ללא הועיל. אשמח לרעיונות עזרה או כל דבר קשור... תודה מראש...

זויברג

New member
זה קורה גם לי לפעמים, לא מפריע,

אני משתמש בצמד המקשים Ctrl+S כמעט באופן אינסטינקטי כל איזה 30 שניות. אני מקבל את השגיאה הזאת לפעמים, אני פשוט לוחץ על הדף שאותו אני שומר ולוחץ שוב על Ctrl+S ובפעם השניה זה תמיד עובד. נראה לי איזה באג בIDE של מיקרוסופט. בכל מקרה, תסמן את הדף שאתה שומר (תלחץ איפשהו בתוך הדף) ותלחץ שוב על Ctrl+S, ובפעם השניה זה יעבוד...

IP yuval

New member
יכול להיות שהקובץ שאתה רוצה לשמור

בדיוק מתהדר באותו רגע, ולכן הוא לא רוצה שתשנה אותו כדי לא לפגוע בתכנית?

לא, ההתקנה הייתה חלקה

למיטב זכרוני (שכן זה הותקן די מזמן).... הבעיה הזו משגעת אותי..... כל פעם שאני לוחץ F7 לקימפול ולאר רק בשמירה... ממש ממש מציק! גם לי זה נראה כמו עוד Feature של מיקרוסופט... אשמח אם מישהו הצליח להתבר על הבעיה הזו וישתף אותנו... תודה מראש.

למעלה