בעיה ב ++vc עם הincludim

Ziggy Star

New member
בעיה ב ++vc עם הincludim ../images/Emo151.gif

ערב זך ערב צח ...
יש לי בעיה , כמובן , כשאני מנסה להריץ תוכנית בסביבה של VC , אני מקבל הודעות שהקומפילר לא מצליח למצוא פקודות שנמצאות ב INCLUDE .. לדוגמא :למרות שאני רושם include <stdio.h , הוא לא מצליח למצוא לי את scanf .. למה ??????
עוד משהו אחד
הורדתי את הפלטפורם של SDK בתיקווה שזה יעזור ...זה לא עזר

vinney

Well-known member
זה לא includeים

זה sourceים. אתה מנסה לעשות step-into לתוך scanf, אבל אין לך את הקוד מקור שלה. תעשה step-over.

gmorphus

New member
ועם קצת יותר פירוט:

השלב שבו אתה נמצא בתמונה הוא שלב הdebug. זאת אומרת שכבר קימפלת את התוכנית בהצלחה (שזה אומר שהקומפיילר הצליח למצוא את כל הפונקציות שהוא צריך) ואתה כרגע באמצע ריצה של התכונית. עשית breakpoint והתחלת לרוץ שורה שורה בקוד. אבל מה? כשהיית בדיוק לפני הscanf עשית כמו שויני אומר step-into (או שלחצת F11) שזה אומר לקומפיילר שיכנס ממך לתוך הפונקציה. הבעיה היא שאין לו את הקוד מקור של scanf שכנראה נמצא בקובץ scanf.c ואז הוא שואל אותך אם יש לך מושג איפה הוא נמצא. כל מה שאתה צריך לעשות פעם הבאה זה לבצע את השורה אבל לא להכנס לפונקציה. כלומר, step-over או F10. אם אתה נתקל שוב במסך הזה פשוט תלחץ cancel והתוכנית תעבור לשורה הבאה. בהצלחה...

vinney

Well-known member
התוכנית תכנס לאסמבלר, לא?

אם עושים CANCEL, ז"א

gmorphus

New member
הממ... נראה לי שאתה צודק.

אם זה קורה לך, אתה פשוט יכול לסגור את החלון החדש שנפתח באמצעות Ctrl+F4 וזה יחזור לקוד C++

למעלה