בעיה ב-php

בעיה ב-php

שלום אני עובד כעת על מע' תגובה הפועלת על בסיס הכנסת נתונים ל-db ושימוש ב-mysql, והצגת התנונים בקובץ מסוים. נתקלתי בבעיה. אני רוצה שכאשר, תתקבל הודעה חדשה\נתון חדש, הוא יופיע למעלה בטבלה ולא ההפך. כלומר כל הודעה חדשה שתופיע למעלה בסדר:חדש--->ישן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

Terminal Frost

New member
ORDER BY

SELECT * FROM msgsTable ORDER BY msgDate DESC DESC כדי לסדר מהגבוה לנמוך ASC כדי לסדר מהנמוך לגבוה​

בעצם לא עובד..

הנה הקוד זה לא עובד.. <?php $result = mysql_query("SELECT * FROM clubs order by msgdate desc"); while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) { ?>

אמיר ט

New member
שאלה

יש לך בטבלה הזאת שדה תאריך שקוראים לו msgdate ? אני מניח שלא אחרת זה היה אמור לעבוד, אבל כמו שכולנו יודעים אמור זה שם של דג
לכן תבדוק אם יש לך בטבלה שדה שמכיל את התאריך של יצירת הרשומה או משהו בסגנון ואז תמיין לפיו

זאת הבעיה..

אני לא יודע כלום אודות תאריכים ב- php. מצטער על חוסר הידע בתחום חחח.. אם אתה יכול בבקשה להסביר איך לכתוב את השדה תאריך אני יודה לך מאוד.. כפיר.

תודה אחי אבל..

אני ממש לחוץ בזמן.. אני יתעמק בזה, מאוחר יותר. תסביר לי אני צריך לשים msgDate להגדרת תאריך או משהו כזה בטבלה נכון? אתה יכול לכתוב בדיוק מה שאני צריך לעשות שם בטבלה? תודה רבה רבה כפיר.

למעלה